forumun kapısına mendil mi açsam ne etsem..:..:
çok seviyorum ben sizleri ve bu forumu yawf.:))):))):o:o
Printable View
forumun kapısına mendil mi açsam ne etsem..:..:
çok seviyorum ben sizleri ve bu forumu yawf.:))):))):o:o
[QUOTE=fXci;137191]abi bende battım gayri....
yuaw batıklıktan konuşuyozda sie tam batık hikayesi anlatayım...
burda bi adam var teknesiynen kayalara çarpmış sonra teknesi batmış.. anlaycaanız tam batık bu adam::: ...
adamda 5 para yok gayri ...aşkamları kumun denizle birleştii yerden kumun 5-10 cm altından çıkardığı solucanlarla balık avlayor ... zonra ateşi nasıl yakayor orasını gormedim emme inşallah çakmakınan yakayordur herneyse balıkları pişirip bi gözel yeyor.. :::
adam şindi kendi teknesini tamir etmeye çalışayor... ::: vallah anlaycanız bende işi övrenip teknedemi yaşasam deyorum....
[COLOR="Red"]hem artık merak ne güzel şey güzel şey merakh deyebiliyoruk hazır 3G de çıktı tekneden bavlanırım rehat rehat [/COLOR]:::[/QUOTE]
tam glupp gluupp dalgıç trader olursun artık.. neydi senin eski trader günlerin, su altına bi daldın mı günlerce çıkmazdın su yüzüne.:))). ahh işte ANNA yı terkettin, böyle batık tekneye kaldın..:::.dng
[QUOTE=selçuklu;137190]fxci duvar sıva işlerinden anlıyorsan gel bizim ekibe ...
şartlar fena değil günlük yevmiye + yemek + su + yol +çay + ayakkabı + pantolon + don veriyolar .hahahhahahhahah ... :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o[/QUOTE]
yok abi yuaw ... kara işleri baa gore deel. denizde iş varsa taam olur gayri :::
abi hem sen işi büyültmüşün gayri .... bizim vopçular geceye anca don gömlek şort/long gireyolar....
[QUOTE=jerfin;137194]tam glupp gluupp dalgıç trader olursun artık.. neydi senin eski trader günlerin, su altına bi daldın mı günlerce çıkmazdın su yüzüne.:))). ahh işte ANNA yı terkettin, böyle batık tekneye kaldın..:::.dng[/QUOTE]
yuaw jerfün yanıma gelsen beyaz peynirdende beyaz kalırsın gayri ::: git gide ak pak beyaz peynir ötes, gibi bişey oluyorsen :::
Burda ne annalar var emme heç biri umrumda deel :::
şeyle bi ıssız ada bulsam acep bu 3 g ordada çekermi yuaw ::: elentringide rüzgardan elde ederim gayri:::
yuaw benim gibin batan arkdaşlar toplanak şeyle ıssız bi adaya yerleşek zati hargun vobjektif seansta hep beraberik....
adada beraber yaşarık adanın isminede vobjektif koyarık :::
[QUOTE=fXci;137196]yuaw jerfün yanıma gelsen beyaz peynirdende beyaz kalırsın gayri ::: git gide ak pak beyaz peynir ötes, gibi bişey oluyorsen :::
Burda ne annalar var emme heç biri umrumda deel :::
şeyle bi ıssız ada bulsam acep bu 3 g ordada çekermi yuaw ::: elentringide rüzgardan elde ederim gayri:::
yuaw benim gibin batan arkdaşlar toplanak şeyle ıssız bi adaya yerleşek zati hargun vobjektif seansta hep beraberik....
adada beraber yaşarık adanın isminede vobjektif koyarık :::[/QUOTE]
nereye ak-pak kalmayayım fxci, gün-güneş yüzü görmüyoruz ki... haftasonu havuzda cıbıldanabilirsek o kadar işte.. paralarda suyunu çekti, bronz ten hayal oldu artıkın..üüü:)))
ıssız ada fikri fena fikir değil valla.. zaten bize gereken bi 3G ve yiyecek ot-çöp dimi ya..:..: sen balık tutar, temizler paklarsın.. queen balıkları pişirir.. ben ot-çöp toplar ocakcı başı olurum, güneşten kararamadık ateş karşısında kararırız belki..:..:
aramızda açlıktan mefta olan olursa helvasını selçuklu yapar gayri..:o:o:o gökhan arada uğrar tayland'daki kızların resmini gösterip, aha çatlayın der gider..:..: reco, motelindeki turistleri bizim adaya gezdirmeye getirip, bakın taş-devri insanlarının modern 3G li hali diye bizi gösterir artıkın...dng bak reco her getirdiğin türist başına 1 kontrat kısa alırız senden ona göre..:..:
vobix, dünyada ve finans dünyasında olup bitenler hakkında arada bilgi getirir bize..
seyyah'ı almayalım aramıza, yoksa gıtlık getirir adaya..:..:
[QUOTE=jerfin;137197]nereye ak-pak kalmayayım fxci, gün-güneş yüzü görmüyoruz ki... haftasonu havuzda cıbıldanabilirsek o kadar işte.. paralarda suyunu çekti, bronz ten hayal oldu artıkın..üüü:)))
ıssız ada fikri fena fikir değil valla.. zaten bize gereken bi 3G ve yiyecek ot-çöp dimi ya..:..: sen balık tutar, temizler paklarsın.. queen balıkları pişirir.. ben ot-çöp toplar ocakcı başı olurum, güneşten kararamadık ateş karşısında kararırız belki..:..:
aramızda açlıktan mefta olan olursa helvasını selçuklu yapar gayri..:o:o:o gökhan arada uğrar tayland'daki kızların resmini gösterip, aha çatlayın der gider..:..: reco, motelindeki turistleri bizim adaya gezdirmeye getirip, bakın taş-devri insanlarının modern 3G li hali diye bizi gösterir artıkın...dng bak reco her getirdiğin türist başına 1 kontrat kısa alırız senden ona göre..:..:
vobix, dünyada ve finans dünyasında olup bitenler hakkında arada bilgi getirir bize..
seyyah'ı almayalım aramıza, yoksa gıtlık getirir adaya..:..:[/QUOTE]
vallah baa hemen şindi ıssız adaya çıkalım deyin ben tamam derim gayri:::
hatte adaya kemara felanda koyarık truman show gibin :::
finans dunyasının nabzını ordan tutarık yiyecekleri felanda siponsorlar karsılar gayri :::
şeyle güzel bi ada bilen varsa hemen parselleyelim ::: teknesini batıran adamıda alırız yanımıza nassı olsa isi gucu yokh adamın gayri kaptanımız olur :::
emma jerfino seyyah olması levazım o olmazsa olmaz yuani ::: benim hakkımıda yiyebilü ben izin vereyorum :::
yaww işiniz gucunuz yokmu, dağılın leyynn, vob kapalı, heryer kapalı, aloooo kıme dıyorummm,
bu arada jerfın aklı sıra uyanıklık yapıp 5 lıra ıstıyor yevmıyesıne, kullıyen yalan, benım boyle bır teklıfım yok, karın tokluguna calısırsan buyur dedıydım. Bır de uste para mı vercez...cık cık cık.
Hanımefendının yazdıklarına bakılırsa hani tatıldeyım arada bır de yardım ederım işe guce mantıgında, yok öyle, calısma saatlerı 05,00 baslar ogle arası 12,00- 12,15 tatıl, mesaı gece 01,30 da bıter, bu prolaterya kısmısı da amma gevşek canım, ellerınden gelse gun boyu yatacaklar,
Söz vermiş olmayayım ama, ogle tatılı arası keyfım yerındeyse vobda neler olduguna bakmak ısterse ızın verırım, ama bılg basına oturmak da yasak, uzaktan göz ucuyla...
İnsaat işlerınden anlayan arkadaslara da ihtıyac var, sezon sonu tadaılat yapsam fena olmaz, şartlar aynı, basvurular sahra cölünde; camıyı gecınce solda vahanın karsısındakı kulubeye yapılabılır.
İç ses; Ben ne zaman bu hale geldım???
Eskıden şeker gıbı adamdım, ıyı nıyetlı, merhametlı, alçakgonullu, kendım dıye demıyorum, peygamber gıbı bırıydım, ne oldu da bu kadar vahşi kapıtalıst kımlıgıne burundum??
Herhal, 56000 uzerini zorladıkları gun nevrım dönmüş olmalı, sebep buysa 50000 altı denendıgınde normale donerım.
[IMG]http://img268.imageshack.us/img268/7808/dnyak.jpg[/IMG]
[i][color=#FF0000][b]03.08.2009 [/b][/color]
Almanya'da perakende satışlar (09:00)
Almanya'da PMI imalat endeksi (10:55)
Euro Bölgesi PMI imalat endeksi (12:00)
ABD'de Haziran ayı ISM İmalat Endeksi (17:00)
ABD'de Mayıs ayı inşaat-yapı harcamaları verisi açıklanacak (17:00)
TÜİK Temmuz ayı TÜFE ve ÜFE verilerini açıklayacak (17:00)[/i]
Hafta sonu tüm forumları dolaştım herkes yükselişin bittiği konusunda hem fikir. Sabah ola hayrola, pascal hala long buarada :D
:)[QUOTE=YAVUZHAN;137099]hoşgeldin,nerelerdeydin uzun zamandır ?[/QUOTE]
Sn. Yavuzhan bu mesajınızı görmemişim, tekrar geriden okumaya başlayınca farkettim:o,kusuruma bakmayın artıkın...
Nerelerdeydim? ekran başında değildim, piyasalarla vede vob ile ilgilenemiyorum, biraz gezdim, biraz iş güç, tekrar gezdim, arada yapmam gerekenler derken vakit geçiyor işte:)
Fakat son bikaç işlem gününden fena rahatsız oldum ilgimi artırsammı demeye başladım, bakalım henüz bu sıcaklarda ekran başına geçmeye niyetim yok ama gözucuyla takibedicem heralde:D:D, bu haftasonuda grafikleri inceledim, gece gece kısa vade beklentimi de yazayım...:)
Kısa vadede 51500-52000 seviyelerine düşen bir Ağustos vade olmasını bekliyorum, yok olmazda piyasa güçlü kalırsa, 53000 altına sarkmayan bu vade sanırım epey daha yükselecek, arada rakamlara biyerlerden bakarım ama voborsaya fazla uğramam şu sıralar, yazın keyfini çıkarmalı biraz daha:) Ağustos 21 de Oruç ayının ilk günü, o zaman ekran başınaa taşınabilirim diye planlıyorum :) nasip bakalım...
Şimdilik herkese selamlar sevgiler aynı zamanda bol kazançlar...şu akşamki yazılarıda okudum üzüldüm, böyle bir trendden faydalanan çok az oldu galiba, herneyse herşeyin başı sağlık, onu kaybetmesek yeter diyorum....saygılar...