-
karpuz kescez diycem ama karpuzuda kestiler..bunun ötesi 76000 zirve..olurmu burası borsa..ama ben daha fazla long düşünemiyorm.giderse kendi bilir..benim psi longa müsait değil artık...tatilde long kalmak gerekiyodu..ama bi çırpıda indim trenden..bakamadım zaten..tatil uzadı..salı dönüyorm..eylüldede taşınıcam marmarise..vobsuz bir günüm geçmemişti son 1.5 yıl..en azından bağımlılıkdan kurtuldum..stres fazla gelmişti..eski hevesimde kalmadı..bi rahatlayım bakalım..burası çok kalabalık..heryer dolu..turizm iyi gibi..
loros kervansarayın otoparkına park ettim..çocukları tramboline götürmek için..mafya gibi a adamlar var kervansarayda..hoşlanmadım...jerfin seni görmek güzel..katliamda sende vardın he üzüldüm valla..selçuklu pembe oğlan iyidir..döve döve salak ettin çocuğu..askerden önce gösterir kendini artık..
-
Günaydın
[B]Günaydın, [/B]
[B][U]3 Ağustos Pazartesi [COLOR=blue]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[U][B]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/B][/U]
[U]GER Perakende Satışlar (a/a) (Haz) 9:00 %0,5 %0,4 Yüksek [/U]
[U]GER PMI İmalat Endeksi (Tem) 10:55 45,2 45,2 Yüksek[/U]
[U]EUR PMI İmalat Endeksi (Tem) 11:00 46 46 Yüksek [/U]
[U]GBP PMI İmalat Endeksi (Tem) 11:30 47,8 47 Yüksek [/U]
[B]USD ISM İmalat Endeksi (Tem) 17:00 46,5 44,8 Yüksek[/B]
[B]USD İnşaat Harcamaları (a/a) (Haz) 17:00 -%0,6 -%0,9 Yüksek [/B]
USD Toplam Araç Satışları (Tem) 21:00 9,9Mlyn 9,7Mlyn Düşük
USD Yerli Araç Satışları (Tem) 21:00 7,3Mlyn 7,2Mlyn Düşük
[B][U]Bazı Bilançolar[/U][/B]
Barclays PLC (BCS) ---$ (09:00 TSI)
HSBC FINANCE CORP (HTB) ---$ (Zaman Belli Değil)
Panasonic Corporation (PC) ---$ (Zaman Belli Değil)
[B][U][COLOR=blue]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
TÜİK Temmuz ayı TÜFE ve ÜFE açıklayacak (17:00)
[B][U]Cuma IMKB ve VOB kapanışlarda Dow Future[/U][/B]
[B]IMKB: 9133[/B]
[B]VOB: 9128[/B]
[B]Bol Kazançlar..[/B]
-
günaydın,
artı açarsa sonra basarlar, eksi açarsa sonra alırlar :)
bol kazançlar
-
Günaydın forumun güzel insanları!
-
Günaydın Arkadaşlar Bol Kazanclar
-
[QUOTE=Astatin;137210]günaydın,
artı açarsa sonra basarlar, eksi açarsa sonra alırlar :)
bol kazançlar[/QUOTE]
obo oldu graflar ... küsküyü ver hacı sana zahmet .. ben hayatta kalan sağdaki ayıyla uğraşıyorum ... sen ver küsküyü ..
-
bozmayacagım
günaydın...
56100 kısaları bozmayacagım..uzlaşmaya kadar:::..., neden?
-yüksek hacimle ,tepeden satış yedik..hisseler 4-6 kademe satış yedi..bu net satış baskısıdır..
-yaz aylarında ralli olmuşsa,günlükler aşrı alıma gelmişse,hatırı sayılır bir geri çekilme olur..
elime iyi fırsat geçti degerlendireyim:::
-
[QUOTE=bull market;137207]:)
Sn. Yavuzhan bu mesajınızı görmemişim, tekrar geriden okumaya başlayınca farkettim:o,kusuruma bakmayın artıkın...
Nerelerdeydim? ekran başında değildim, piyasalarla vede vob ile ilgilenemiyorum, biraz gezdim, biraz iş güç, tekrar gezdim, arada yapmam gerekenler derken vakit geçiyor işte:)
Fakat son bikaç işlem gününden fena rahatsız oldum ilgimi artırsammı demeye başladım, bakalım henüz bu sıcaklarda ekran başına geçmeye niyetim yok ama gözucuyla takibedicem heralde:D:D, bu haftasonuda grafikleri inceledim, gece gece kısa vade beklentimi de yazayım...:)
Kısa vadede 51500-52000 seviyelerine düşen bir Ağustos vade olmasını bekliyorum, yok olmazda piyasa güçlü kalırsa, 53000 altına sarkmayan bu vade sanırım epey daha yükselecek, arada rakamlara biyerlerden bakarım ama voborsaya fazla uğramam şu sıralar, yazın keyfini çıkarmalı biraz daha:) Ağustos 21 de Oruç ayının ilk günü, o zaman ekran başınaa taşınabilirim diye planlıyorum :) nasip bakalım...
Şimdilik herkese selamlar sevgiler aynı zamanda bol kazançlar...şu akşamki yazılarıda okudum üzüldüm, böyle bir trendden faydalanan çok az oldu galiba, herneyse herşeyin başı sağlık, onu kaybetmesek yeter diyorum....saygılar...[/QUOTE]
welcome bull .. where were you ?? are you ok ? it is not a bullmarket it is a bear market i think .. we will see a new low ..
-
-
güçlenme işaretleri
Herkese günaydın...55.350 Maliyetli SHORT lar 55.025 ten kapatıldı...Kısa vadeli olarak hem vob da hem de spotta güçlenme işaretleri var...Cuma günü piramit yaparken 54.600 den yaptığım son alış maliyetimi yükselterek iş bozdu...Cuma kapanışına göre de 600 puan kar heba oldu,yazık...Neyse önümüze bakacağız artık...Herkese bol kazançlar dilerim...
-
[QUOTE=enorton;137204]Hafta sonu tüm forumları dolaştım herkes yükselişin bittiği konusunda hem fikir. Sabah ola hayrola, pascal hala long buarada :D[/QUOTE]
Yorum yok long devam :D
-
55300 fiyata rağmen 15 dklık hala al vermedi..o yüzden 275 den tekrar şort...