[quote=Astatin;137231]selçuklunun güzel hatrı için 900 den az pilav şort[/quote]
Stoplarsın asti 56350 yolu var..:)))
Printable View
[quote=Astatin;137231]selçuklunun güzel hatrı için 900 den az pilav şort[/quote]
Stoplarsın asti 56350 yolu var..:)))
Asti sisteme uymuyorsun galiba ?
Evde internet sıkıntısı taşıyorum bu nedenle hafta sonu ve akşamları bağlanamıyorum.Lakin perşembe günü hata bandının dışına çıkan endeks cuma günü gün içerisinde hafif bir eksi görüp yukarı meyletti ancak hata bandının üst sınırına bile değmedi. Bugün ise açılışta vadeli günlük grafiği hata bandına değmesine rağmen spot grafik değmedi.Bugün üçüncü gün yani vadeliyi bilemem ama spotta engeç yarın akşama bir eksi hareket görülecek ha eksi kapatırmı onu bilemem çünkü aşağılık herifler 28000 hareketinden buyana band dışına çıkıldığında endeksi yataya sokarak bandı yukarı taşıdılar! İşyerimde blokeli olduğu için grafik koyamıyorum.
[QUOTE=AMON RA;137147]Pazartesi günü final günü olabilir bu benim hata teoremimede uyar pazartesi sıkı bir yukarıyla nesilleri tükenmekte olan ayıları piyasadan silip hemde bandın 3. gününüde tamamlayabilirler.Bu sayede hem final olur hemde salı günü bandın içine hareket başlar.Sonrasına sonra bakacaz![/QUOTE]
Buda cuma günkü yazım!
[quote=adalı54;137233]Asti sisteme uymuyorsun galiba ?[/quote]
hehehhe..selçuklu kardeşimin hatrı içn az pilav dedimya.. bu arada uymuyorum sayılmaz.sisteme ters poz taşımıyorum...475 den al verdiydi ama sadece şortları kavırladım..bu son şortlar sisten ters ama az pilav olduğu için nema problema..56375 kırarsa stoplarız..ama şu al sinyallerine neden uymuyorum o hakikaten tez konusu :)
[quote=adalı54;137233]Asti sisteme uymuyorsun galiba ?[/quote]
uycam artık uycam..olmuyo böyle..sadece son 6 ay uysam 1 kaldıraçla bilem %118 yapmış sistem..3-4 kldıraçla nooluru sen hesap et...bizde ne var cortttt..uycam uycam bundan sora böyle
haywan spot :)
Adamlar short poz icin katli vaciptir diye fetva cıkartmışlar diye duydum ehehe
Yakın zamanda şekil değişecek gibi laf aramızda
Yeni zirvemiz hayırlı olsun (En yenisi olana kadar gecerlidir) 56625
herkesden özür dilerim .. küsküyü ters taraftan veriyormuş dangalak pembe oğlan ...
şimdi ben kendim verecem ..o .. :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o vay anasını .. battık hakkaten
[quote=selçuklu;137241]herkesden özür dilerim .. küsküyü ters taraftan veriyormuş dangalak pembe oğlan ...
şimdi ben kendim verecem ..o .. :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o vay anasını .. battık hakkaten[/quote]
Cok üzücü durum Allah Sağlık versin umarım en kısa zamanda toparlarsın
Sabah 55 000 lerden al veren sistemim halen alda devam ediyor