-
[QUOTE=selçuklu;137241]herkesden özür dilerim .. küsküyü ters taraftan veriyormuş dangalak pembe oğlan ...
şimdi ben kendim verecem ..o .. :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o vay anasını .. battık hakkaten[/QUOTE]
Sn selçuklu inatlaşmayı bırak bari dışarda kal ben geçen hafta tatilde iken inatlaştım şimdi çok fena cezasını çekiyorum sinirlerim çok bozuk tatilimin içini ettiler
-
[QUOTE=oguzhan;137244]Sn selçuklu inatlaşmayı bırak bari dışarda kal ben geçen hafta tatilde iken inatlaştım şimdi çok fena cezasını çekiyorum sinirlerim çok bozuk tatilimin içini ettiler[/QUOTE]
yok abi artık tepeyi bulmadan gayrı bırakmam ...
-
[quote=selçuklu;137245]yok abi artık tepeyi bulmadan gayrı bırakmam ...[/quote]
bari kaldıracın az olsun kardeş tamam bir satış bizde bekliyoruz ancak yukarı rüzgar da çok kuvvvetli esiyor bunu gözardı etmemek lazım inşallah en kısa zamanda toparlarsın
-
Sistem atmanın hiç kimseye faydası olmadığını düşünüyorum.Çünkü herkes kendi sistemine yada histemine göre takılıyor sanırım.Onun için artık sistem atmayayım bari kendimi helak ediyorum kopyala,yükle at.:):)
Herkese bol kazançlar....
-
[quote=Larossıan;137247]Sistem atmanın hiç kimseye faydası olmadığını düşünüyorum.Çünkü herkes kendi sistemine yada histemine göre takılıyor sanırım.Onun için artık sistem atmayayım bari kendimi helak ediyorum kopyala,yükle at.:):)
Herkese bol kazançlar....[/quote]
öyle düşünmeyin sayın larossian şimdiye kadar olan katkılarınız için teşekkür ederiz biz kocaoglandan memnunuz paylaşırsanız seviniriz
-
[QUOTE=abdullah yıldız;137248]öyle düşünmeyin sayın larossian şimdiye kadar olan katkılarınız için teşekkür ederiz biz kocaoglandan memnunuz paylaşırsanız seviniriz[/QUOTE]
Aynı düşüncedeyim ama adamlar aniden 1000 --1500 puan asağı basınca insan ister istemez korkuyor bunda sistemin yapacağı birseyde yok py nin insafına kalmış
-
[QUOTE=selçuklu;137215]welcome bull .. where were you ?? are you ok ? it is not a bullmarket it is a bear market i think .. we will see a new low ..[/QUOTE]
Hoşbulduk selçuklum:), ben nerede olacam, biraz gezdim biraz iş derken gölgede klimalı yerde dolanıyorum işte:..::..:
Fakat sen böyle ayı piyasası düşündükçe sabah sabah 2000 puan artıyor vob, ne olacak halimiz? az düşünmekten vazgeçsen belkim düşer ne dersin?:::
Bizim burada arkadaşın teki geçen aylarda vob 56000-58000 olur dediydide inanmadıydımn, hade len git dalga mı geçiyon sen ne anlarsın gibi bakıyodum herife, her dediği tutuyoduda, bu dedim sardırmış kendini boğalara gitti havalara:..::..: ama malesef dediği oldu şimdide endeks 30 için 62000-65000 gibi yükseliş var diyor:eek::eek:, aman dedim dur sus, kimse duymasın bi ben bileyim, derken dedim yine içimden hade lan git işine:) fakat bugünkü ihtiraslı spot alışlarını görünce acaba demeye başladım vallaa, neme lazım ben uzak durayım şimdi bu adamın her dediğine dikkat ederdim tutardı, ya bu da tutarsa diye içime kurt düştü, grafiklere bakıyorumda olmayacak şeyde değil hani, en ufak düşüş yok yavfüüü o sebepten, gel sende pembe oğlanı azıcık kutuplara gezmeye falan götür, bi süre ortalarda görünmese iyi olur, tatil yarar belki onada:))) saygılar...
-
[quote=Larossıan;137247]Sistem atmanın hiç kimseye faydası olmadığını düşünüyorum.Çünkü herkes kendi sistemine yada histemine göre takılıyor sanırım.Onun için artık sistem atmayayım bari kendimi helak ediyorum kopyala,yükle at.:):)
Herkese bol kazançlar....[/quote]
bende takip ediyodum sn..larossian sizin kocaoğlanı
-
[QUOTE=Larossıan;137247]Sistem atmanın hiç kimseye faydası olmadığını düşünüyorum.Çünkü herkes kendi sistemine yada histemine göre takılıyor sanırım.Onun için artık sistem atmayayım bari kendimi helak ediyorum kopyala,yükle at.:):)
Herkese bol kazançlar....[/QUOTE]
Kocaoğlan iyiydi bencede, forumu kocaoğlansız bırakmazsanız bende çok sevinirim:)...saygılar.
-
Yada şöyle yapayım takip eden arkadaşlar için yeni bir sinyal gelirse 5 yada 15 dklıkta öyle haber vereyim.Haber vermezsem sistemde değişiklik yok demektir.
-
[QUOTE=abdullah yıldız;137246]bari kaldıracın az olsun kardeş tamam bir satış bizde bekliyoruz ancak yukarı rüzgar da çok kuvvvetli esiyor bunu gözardı etmemek lazım inşallah en kısa zamanda toparlarsın[/QUOTE]
full kaldıracla tepeyi aramaya devam ediyorum .. para bitene kadar ... göze göz dişe diş .. :o:o:o:o:o:o:o:o:o
-
ahanda dax graf wolfwave ve göstergede uyumsuzluk var ... .
son olarak 56775 kısa pembe oğlan bastı tuşa .. abi burası tepe değilse ben gidecem dedi ... bende bas anasını satayım dedim 775 kısa olduk .. :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o
[URL=http://img7.imageshack.us/i/adszswz.jpg/][IMG]http://img7.imageshack.us/img7/7411/adszswz.jpg[/IMG][/URL]