oy verin..vobandaşlık görevi
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5541[/URL]
Printable View
oy verin..vobandaşlık görevi
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5541[/URL]
Cümleten iyi aksamlar geceye kısa
69.600 alışlarım gelmediği için geceye mecburen flat.. sabır=kazanç :)
iyi akşamlar...
[B]SRB:[/B]
[B][COLOR=black]70.175[/COLOR] :yü:[/B]
[B]69.900 :dü:[/B]
[B]MTR: :yü:[/B]
[B]3.Direnç : 72.200[/B]
[B]2.Direnç : 71.025[/B]
[B]1.Direnç : 70.475[/B]
[B]Pivot : 69.850[/B]
[B]1.Destek : 69.300[/B]
[B]2.Destek : 68.675[/B]
[B]3.Destek : 67.500[/B]
[quote=YAVUZHAN;251961]özüne dön o zaman patron,sök kabloları,sil matriksi :..:
[URL="http://www.vob.org.tr"]www.vob.org.tr[/URL] den gecikmeli izle fiyatları :)[/quote]
Matriks kullanicilari masaustundeki MATRIKS ikononu sag tıklayip Gönder> masaustu kisayol olustur sectikten sonra olusan yeni kısayolu sag klik ozellikler Hedef C:\MATRIKS\Matriks.exe N yazan alandaki N yi silip D yaparsa bu olusturulan yeni kisayolu tıklayarak matriksi actiğinda ofline modda caliştiracaktir.
Grafikler istendiği zaman grafiğin sag alt kosesinden gecmiş veri tamamla yapilarak update edelebilir.
üstadalar bi sorum olucak , metastockta gun sonu pozları nasıl kapatabilirim ?
yardımcı olabilecek var mı ?
daha acıklayıcı olayım , sımdı gunluk bır sıstemımız var testlerını yapmak ıstıyorum ancak gun sonu son barda fıyat ne olursa olsun pozun kapanması lazım eger pozdaysa ..
sell excit ve buy exit kosularım halı hazırda var , bunun haricinde gun sonu son barda da kapansın ıstıyorum aynı zamanda..
aha aklıma bısey geldı bı deneyeyım :))
[QUOTE=hpy;4535252]vadeli120 dakikalık
[IMG]http://i49.tinypic.com/5btv7r.jpg[/IMG]
cuma günü gönderdiğim grafikte pembe yukarı geçilmiş durumda ama mor başa bela konumunda.Mor yine ihlal edildi ama üzerine atamıyoruz..mor kırılırsa mavi 71000 den geçmekte.Mor kırılmadan geriye dönerse yeşil 68200 den geçmekte.Pozum short ama 68200 e bile salacağımızı şu aşamada düşünmüyorum.69400-600 den yine moru zorlarız diye düşünüyorum.[/QUOTE]
vadeli 120 dakikalık
[IMG]http://i45.tinypic.com/343q03q.jpg[/IMG]
sabah 725 e kadar salabildi endeks ve toparladı.Gün boyunca ise sıkıcıydı.Yarında moru yalaya yalaa mavi düşen kanal üst bandına kadar gitme ihtimalimiz gündemde duruyor.mavi direnç an itibariyle 70900 lerden geçiyor.
xu30 günlük
[IMG]http://i46.tinypic.com/mrfp90.jpg[/IMG]
yatay yeşil direncin aşılması halinde ilk sarı direnç 71500 lerden geçiyor.70500 seviyesi altın seviye olmaya devam ediyor.Üstü longlara altı shortlara faydalı olacak düşüncesindeyim ve bence yukarıya geçilecek yakın zamanda.
neyse buldum :) cok ıyı oldu cok da guzel oldu :))
[quote=jerfin;251919]VOB'a girdikten sonra tam 3 defa portföy sıfırladım ben hocam..:o
foreksde daha kısmet olmadı sıfırlamak.. :..:[/quote]
vobda portfoy sifirlamak daha aci verir cunku hissede hissede sifirlarsin. foreksde ise acisizdir cunku ne olup bittigini anlamadan sifirlarsin:::üüü:..:
herkese günaydınlar.
dün akşam 17:30'da öne aldığımız direnç 10,307 idi. ağalar tek barda 10,327'yi gösterdilerse de, o bar kapanışı bile 10.307'nin altında olduğu ve 1 bar bile üzerinde kalamadığı için o büyük direnç çalışmış görünüyor.
dün 10.307 olan çok önemli direnç, bugün 10.289'a çekilmiştir.
üzerinde yapılacak saatlik ve momentumlu bir kapanış 10.400'ün yolunu açar.
[B]şu anda 10.235 önem kazanmış durumda.[/B] altı ve üstü diye bakmak lazım.
şahsi görüşümü tekrarlayayım.
unutmayınız, dow vitrindir. önemli olan tükanın içidir.
yani?
yani poz açmak için değil, poz kapamak için kullanılır.:)
bol kazançlar...
Günaydın.Bol kazançlar.
günaydın ve bol kazanclar üstadlar..
bu adara tunanistanı haşamat etmişler .. sınıfta kalmış , yaz okuluna gitcekmiş.. yazık oldu komsuya ..
[quote=Kennym;252028]günaydın ve bol kazanclar üstadlar..
bu adara tunanistanı haşamat etmişler .. sınıfta kalmış , yaz okuluna gitcekmiş.. yazık oldu komsuya ..[/quote]
Yunanistan ne kenim ..yok öle birşey... FTR oranın adı.. Former Turkish Republic (of greeks)..:D:Dehuheu..Kendileri sınır komşumuz olurlar ama herhanibir rafta yunan malı tek bir ürün gördüğünüzü hatırlar mısınız? Ben hatırlamam. Turizm ve Emlak Spekülasyonu ile birlikte AB kandırılarak iç edilmiş AB fonları ile buraya kadar..Yakında Türkiye ye vizeyi kaldırırlarsa şaşırmayın... Yellenerek Helen rüyası olabilemiyor.. Çalışmak lazım, Pan Yellenik ve Hellenik rüyalar da mefta olur böylece..
açılışın eksi olması iyi bir alım fırsatı oluşturacak kanaatindeyim.Eksi açılış ancak alım fırsatı vermeden yeniden 70 üzerine atacağımızı düşünüyorum.
hmmm enteresan bişey farkettim takaslarda :cool:
bakalım ne kadarı doğru, ne kadarı feyk...:)
[QUOTE=hpy;252031]açılışın eksi olması iyi bir alım fırsatı oluşturacak kanaatindeyim.Eksi açılış ancak alım fırsatı vermeden yeniden 70 üzerine atacağımızı düşünüyorum.[/QUOTE]
bu iyimserlik için özel bir neden var mı ?
önceki hareketin %61.8 geri alıs seviyesinde kapatmıştı , dönüş pekala mümkün , hala düşüş kanalındayız... yunanistan olayı filan sanki düşüş gün aşırı bir hareket olabilir.
cümleten günaydın
[QUOTE=unlimitted;252033]hmmm enteresan bişey farkettim takaslarda :cool:
bakalım ne kadarı doğru, ne kadarı feyk...:)[/QUOTE]
aceba neolaki :rolleyes:
[quote=Kennym;252036]aceba neolaki :rolleyes:[/quote]
virman... :)
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
[quote=unlimitted;252039]virman... :)[/quote]
virman kısamı uzunmu abi :..:
[quote=Kennym;252034]bu iyimserlik için özel bir neden var mı ?
önceki hareketin %61.8 geri alıs seviyesinde kapatmıştı , dönüş pekala mümkün , hala düşüş kanalındayız... yunanistan olayı filan sanki düşüş gün aşırı bir hareket olabilir.[/quote]
Yunanistan haberini asya piyasaları takmamaış görünüyor.Biz de sanıyorum pek fazla takmayız bu durumu.Yönümüzün yukarıya olduğunu düşünüyorum.69400 kırılırsa 68200 e kadar salınım olabilir ama şu durumda bu ihtimal sanki zayıf duruyor.70500 yukarıya geçilirse arkama yaslanırım.geçilmezse elim tetikte beklerim.Piyasa açılsın yönümüzü çabuk buluruz inş.
son anda paritenin ve fdowun sukoyvermesi açılışı kötü etti.69400 önemli bir rakam bence.dikkatle izliyorum.
günlük grafik çok güzelleşti sanırım bunu gören pala ve arkadaşları bu güzelliği bozacaklardır göstere göstere yukarı yapmazlar.Geçenlerde bi arkadaş günlükte macd al verdi demişti sanırım 1500-2000 puan göçmüştü ertesi gün.
Günaydın,
[B]3.Direnç : 72.200
2.Direnç : 71.025[/B]
[B]1.Direnç : 70.475[/B]
[B]Pivot : 69.850[/B]
[B]1.Destek : [COLOR=magenta]69.300[/COLOR][/B]
[B]2.Destek : 68.675[/B]
[B]3.Destek : 67.500[/B]
idi,bugün için...
bakalım 69.300 de bulunan ilk destek çalışacak mı?Eğer ordan dönerse ,yine çıkış devam edebilir...:)
bu hareketi esasında dün beklemiştim ama zaman yetmedi,
piyasanın son gapi hazmetmesi lazım..
[quote=Lefter;252044]virman kısamı uzunmu abi :..:[/quote]
virman illüzyonun bir parçasıdır. dikkatli olmayı gerektirir. :)
dünkü senaryom olmadı. ben dün bir kere eksi gösterip artı kapatıp bugün de eksi açılmasını bekliyordum.
dün eksiye hiç geçmedik. dediğim gibi, ağalar yatayı sevdiler. 1000 aşağı 1000 yukarı çarpmadıkları sistem kalmıyordur.
milletin sisteme olan inancı bittiğinde ise höpürdetecekler kaaveyi. :)))
[quote=hpy;252047]son anda paritenin ve fdowun sukoyvermesi açılışı kötü etti.[B]69400[/B] önemli bir rakam bence.dikkatle izliyorum.[/quote]
69450 den döndük sanırım.yükselen kama yapıyoruz.üst bant 70600 lerden geçiyor şuan için.farklı bir bakışla 70400 den de geçtiğini kabul edebiliriz.alt bant ise 69450 den geçiyor an itibariyle.şimdi yeniden 70 üzerine alma zamanı bence.
bu arada ema55 e 30 dakikalık periyotta bakıldığında tam da yerinden döndük.
sabah 69.550 den longlarımı yerine koydum..
69.000 deki gap kapanmayabilir çünkü spot o gapını kapattı.. onun için vob daki gap es geçilip yukarı devam diyebilirler..
€/JPY 110,91'den long.
stop 110,79
TP: yürü be koçum kim tutar seni. :D
Günaydın Dostlar............Hayırlı kazançlar..
günaydın,iyi seanslar !
[quote=jerfin;252085]sabah 69.550 den longlarımı yerine koydum..
69.000 deki gap kapanmayabilir çünkü spot o gapını kapattı.. onun için vob daki gap es geçilip yukarı devam diyebilirler..[/quote]
tekkeyi bekleyen çorbayı içermiş :)
tebrikler,dün 600 den alıcıyım demiştin sanırım..
[QUOTE=YAVUZHAN;252095]tekkeyi bekleyen çorbayı içermiş :)
tebrikler,dün 600 den alıcıyım demiştin sanırım..[/QUOTE]
evet, dün bekledim o salınımı ama inmediler aşağı.. sabreden derviş hesabı bugün verdiler istediğim yerden...lelele
sabah gab iyle görülen en düşük seviye 69450 ki günlük ortalamamız..
bu açıdan epey anlamlı dönüş yeri..
bu seviye üstünde kalındıkça yukarı iştah daha fazla olacaktır diye düşünüyorum..
ema55 seviyesinde zorlanıyor.İkinci deneme de başarısız oldu.70 üzeri al konumunda olmuş olacak.Longlarla izlemeye devam şimdilik.
[quote=unlimitted;252092]€/JPY 110,91'den long.
stop 110,79
TP: yürü be koçum kim tutar seni. :D[/quote]
111,07 flat.
beğenmedim. topuklamakta fazla zorlandı...
[quote=unlimitted;252122]111,07 flat.
beğenmedim. topuklamakta fazla zorlandı...[/quote]
ulemm ulemmmmm!!!
10 saniye farkla bana yapılacak şey mi lem bu!
totoşlar yaaa...
[quote=unlimitted;252122]111,07 flat.
beğenmedim. topuklamakta fazla zorlandı...[/quote]
siz kapandınız almaya başladı teresler.fx te stopun nereye yazıldığını görme şansları var mı acaba?Stop yığılan yeri yakıp sonra yola devam edebilirler bu durumda.
[quote=hpy;252128]siz kapandınız almaya başladı teresler.fx te stopun nereye yazıldığını görme şansları var mı acaba?Stop yığılan yeri yakıp sonra yola devam edebilirler bu durumda.[/quote]
teorik olarak kurum içi tabii ki görüyorlardır.
ama bütün foreks şirketleri ayrı ayrı bankalarla çalıştıkları ve bankalarla anlaşmaları gereği aynı paritelerde bile farklı kurumlara farklı fiyat sundukları için belli bir havuzda toplanan bir data yok.
zaten benim forekste olma sebebim de bu. :)))