hadi satın kırın 38000 i hadi bakalım
Printable View
WALL STREET ÖNCESı
CıTı sonunda geldi ve MERRıL gibi zarar açıkladı (-0.49 / beklenen -0.60) fakat piyasa bunu iyi karşıladı gibi görünse bile, rakamları mercek altına alırsak, o kadar iyi olmadığını görebiliriz : hala 7.2 write-down çıkarttı ve 2.5 M zarar. CıTı açılıştan önce biraz yükseliyorsa da, seans içinde gerileme yaşayabilir.
Neden sorarsanız sebebi çok basit : MERRıL -7% MICROSOFT -6% GOOGLE -6% değer kaybediyor. Öte yandan FANNIE ve FREDDIE’ de endişeler sürüyor : WALL STREET JOURNAL’a göre, 10 Milyar taze para bulmaları lazım. Yani hikaye devam ediyor......
Baybars SEZEN
WALL STREET ÖNCESı
CıTı sonunda geldi ve MERRıL gibi zarar açıkladı (-0.49 / beklenen -0.60) fakat piyasa bunu iyi karşıladı gibi görünse bile, rakamları mercek altına alırsak, o kadar iyi olmadığını görebiliriz : hala 7.2 write-down çıkarttı ve 2.5 M zarar. CıTı açılıştan önce biraz yükseliyorsa da, seans içinde gerileme yaşayabilir.
Neden sorarsanız sebebi çok basit : MERRıL -7% MICROSOFT -6% GOOGLE -6% değer kaybediyor. Öte yandan FANNIE ve FREDDIE’ de endişeler sürüyor : WALL STREET JOURNAL’a göre, 10 Milyar taze para bulmaları lazım. Yani hikaye devam ediyor......
Baybars SEZEN
47850 den shortladım bakalım.
47850 den shortladım bakalım.
[QUOTE=Nohamura;23201]benim tahminim 47500 yahut daha aşası .boks.[/QUOTE]
+..dng
[QUOTE=Nohamura;23201]benim tahminim 47500 yahut daha aşası .boks.[/QUOTE]
+..dng
47400 den flat oldum dowu görelim, nefis bir gündü.
47400 den flat oldum dowu görelim, nefis bir gündü.
[QUOTE=Nohamura;23220]+..dng[/QUOTE]
tebrik ederim tahmininiz için :)
[QUOTE=Nohamura;23220]+..dng[/QUOTE]
tebrik ederim tahmininiz için :)