-
bence pala görmesin..
birde str sistemini web sayfasında bir köşede gif lamba olarak yayınlarsak süper olacak . sahi web sayfası entegrasyonu nasıl olur? geçen gün justin tv den metastock yayını yaptım ama 6 sn geç ulaşıyor. çözünürlük yetersiz oldu iptal ettim.
-
[quote=Astatin;263928]ralliüeynseync...fıçır uçiyır[/quote]
uçuşta,kaçışta kötü...GAP günlükçüyü bozar asti :D
çünkü GAP olduğu zaman çoğunlukla o gün ölüyor.sabah patlatıyorlar bir tarafa bütün gün o civarlarda dön baba dönelim oluyor.
VOB yönetimine dilekçe verelim GAP yassahlansın diye :D
tamda sevinmiştim yahu fdow bizim kapanış seviyesinde idi işi INTEL bilançosu bozdu.INTEL DANTEL işler daytrader adama göre değil :D
-
[quote=HeLLiM;263931]Bundan sonra pozisyon anketlerini, [B][COLOR=blue]Anketci RoBoT[/COLOR][/B][COLOR=blue] [COLOR=black]isimli robotumuz [/COLOR][/COLOR][COLOR=blue][COLOR=black]hergün seans kapanışına yarım saat kala pozisyon anketi alt forumuna açacak.[/COLOR]
[COLOR=blue]Umarım sizi anket açma derdinden kurtarmakla hata etmiyorumdur. :)[/COLOR][/COLOR]
[/quote]
asti ve selçuklu bu işe çok bozulacaklar :p
-
yok yok anketi de sisteme/robota bağlamak iyi olmuş..ben emekli oldum zati o işten..Hilpatros (hilmi) a satmaya calışıyordum anket işini, Hellpatros a satmış olduk..hehhe..
teprik ederim
-
[quote=Astatin;263938]yok yok anketi de sisteme/robota bağlamak iyi olmuş..ben emekli oldum zati o işten..Hilpatros (hilmi) a satmaya calışıyordum anket işini, Hellpatros a satmış olduk..hehhe..
teprik ederim[/quote]
hellpatros enteresan olmuş.
şimdi bu durumda biz cehennemde yananlar mı oluyoruz voborsadakiler olarak. :D
herkese günaydın, bol kazançlar...
-
[quote=HeLLiM;263931]Bundan sonra pozisyon anketlerini, [B][COLOR=blue]Anketci RoBoT[/COLOR][/B][COLOR=blue] [COLOR=black]isimli robotumuz [/COLOR][/COLOR][COLOR=blue][COLOR=black]hergün seans kapanışına yarım saat kala pozisyon anketi alt forumuna açacak.[/COLOR]
[COLOR=blue]Umarım sizi anket açma derdinden kurtarmakla hata etmiyorumdur. :)[/COLOR][/COLOR]
[/quote]
Sn.HeLLİM,
Çok iyisiniz,:)))
Nickinizi görünce aklıma Zuhal Olcay'ın bi şarkısı geliyo,:confused:
İçinde "sen bana fazla iyisin" diye bi nakarat bölümü vardı,:rolleyes:
Kedim de aynı fikirde,:rolleyes:;)
Robotu merak ediyo,:D
Gece uyuyamadı o yüzden...:..:
Selamlar size olsun...:)
-
pehhh günaydın
neyseki tarihi zirve belli :D:D ahahha
nası avuntu üwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
:D:D badem oldummmmmmm
-
[quote=seagate;263952]pehhh günaydın
neyseki tarihi zirve belli :D:D ahahha
nası avuntu üwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
:D:D badem oldummmmmmm[/quote]
Evet canım kardeşim, bizim short'ları badem ettikleri yetmiyormuş gibi önce Dow'u son 10dk düşürüp umut verdiler... Duygularımızla oynadılar... üvvvvv..... ıngaa.... Madem çarpacaksınız bari umut vermeyin.... ühüühüüvvvvvv..... :..:
Herkese günaydın... .lelele
-
[URL]http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mercedes-amg-inter-2011-sls-amg-teslime-hazir/detay[/URL]
:) bu araba saraylı patrona yakışır tahminim :D daytrader arabası üwww
bende 1000 tl ye gidip hurda alacağum :D:D gap trader arabası ühüühüühühü
-
[quote=yusuf_alp;263934]bence pala görmesin..
birde str sistemini web sayfasında bir köşede gif lamba olarak yayınlarsak süper olacak . sahi web sayfası entegrasyonu nasıl olur? geçen gün justin tv den metastock yayını yaptım ama 6 sn geç ulaşıyor. çözünürlük yetersiz oldu iptal ettim.[/quote]
yusuf,
high tech bi adama benziyosun ,
senden hafif tırstım yani,:p
bi önceki sayfada yazdığın MS kodlarını nereye yapıştıriym??::::D:..:uygun bi yer bulamadım da??:..:
-
[quote=seagate;263954][URL]http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mercedes-amg-inter-2011-sls-amg-teslime-hazir/detay[/URL]
:) bu araba saraylı patrona yakışır tahminim :D daytrader arabası üwww
bende 1000 tl ye gidip hurda alacağum :D:D gap trader arabası ühüühüühühü[/quote]
seagate üzme beni,:(
şu str yi takip et diyorum sana,ama hoşuna mı gitmedi nedir??;)
abi araba feci bişi ymiş yaa...
385.000.-yuro ; bugün ilk daytrade de ,kendimi biraz zorliyim de;:mad::(
bi kademe fazla kazaniym,o bi kademe parasıyla aliym bunu...:..:
kontrat sayımı hesaplamazsınız demi abim...:..:
ulan çok neşeli başladım,durim biraz...
-
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar