[QUOTE=QUEEN;63666]20 dak ccı 50 çok başarılı sinyal vermiş fazla hatası yok gibi bi bakıcam getirisine hala al vermedi[/QUOTE]
30 dakıkada cci 24, daha da hos...
Printable View
[QUOTE=QUEEN;63666]20 dak ccı 50 çok başarılı sinyal vermiş fazla hatası yok gibi bi bakıcam getirisine hala al vermedi[/QUOTE]
30 dakıkada cci 24, daha da hos...
kıpraşma yok..uzuna devam..
aman ha aman göstergeyi test etmeden denemeyin..başıma çok geldi..[COLOR="Red"]en azından bir yıllık periyotdaki test sonucuna bakın..[/COLOR]vob ile ilk tanışdığımda yeni tanıdıgım sistemin son 2 ay performansına bakarak pozisyon almışdım..para 2,5 katına çıktı..sisteme öyle güvendim ki ..ama malesef kısa zamanda o paranın hepsi gitti..
oyooyoy..geç uyanmak ne kötü şey...son 27250 maliyetli az kısalar elde kalmış :) gece way be full çekseymişin kısları derken şimdi vay be iyiki az yapmışız !!:)
- Bu AB bankalarında da bir zaman önce mevduata garanti getirilmişti malum. :) Sonra ne oldu borsaları :)
- IMF.....Burası kilit nokta..
Uzun vadeli yönü değiştirmese de her iki faktörde özellikle IMF olayı kısa vadeli tepkinin boyu için belirleyici olacaktır
Resmen tepede mal yediriyorlar, Kardeşim eğer madem dünkü düşüşün önemi yoksa, niye gazlayıp yukarı gitmiyorsun...
Yatay bandda tepede heyecan yapıp mal yediriyorsun...
[QUOTE=teo;63672]Resmen tepede mal yediriyorlar, Kardeşim eğer madem dünkü düşüşün önemi yoksa, niye gazlayıp yukarı gitmiyorsun...
Yatay bandda tepede heyecan yapıp mal yediriyorsun...[/QUOTE]
bana göre tam tersi çünkü sistem al da tamam da,önemli olan 28.000 lerde harekette pasta alıcılar lehine dahada güzelleşiyor.
ky. satıyor...by alıyor..kanımca ögle sonu daha agresif hareket olacak..eger 28000 üzerinde stabile olursak(yaklaşık bir saat kalırsak) önümüz açılır.
Ilk 3 Hala Tümde 20000 üzeri Miktar Short Geçtiğimiz Günlerde 30000 üzeriydi Takibe Devam Dow 7200 ü Görmek Isteyecektir Bugünk F Yükselişini Hikaye Olarak Düşünüyorum Dün çıkmayı Düşündüm En Az 3000 Puanlık Bi Yükseliş Olmalı Belkide 5000 Bakalım Ama Hala çıkmadım 25000 Hedef Vermiştim 350000 Lerde Ama 27000 De Baya Yakın Dibi Tepeyi Arayan Ahmaktır Demişti Bi Borsacı Slmlr
[QUOTE=abka;63673].
ky. satıyor...by alıyor...[/QUOTE]
bende market profıl ky aldıgını, by sattıgını soyluyor,
burada bır oylama yapalım, bız ky cıyız nasılsa, kımler long kımler short...
[QUOTE=teo;63675]bende market profıl ky aldıgını, by sattıgını soyluyor,
burada bır oylama yapalım, bız ky cıyız nasılsa, kımler long kımler short...[/QUOTE]
shortta beklemedeyim..en son yine seninle short kalmıştık sanırım süpürmüşlerdi yukarı :)
[quote=Vob Trader;63667]ew de böle trade yaptırma yeteneği varmı? vay bee[/quote]
Esprili soruna cevap vermeye çalışayım. EW'ye göre Mor yatay Düşüş hedefi idi. (Bir iki gün öncede 27.851'i topic'e yazmıştım. Bknz : Önceki mesajlar). Oklar ile gösterilen barların, ilkinin kapanış değerine, ikincisinin açılış değerine, bu günkü son barın da high değerine bir bak istersen.
EW'ye göre bu değer altında olduğu sürece short, üstü değerde de long oturulur. Eh, sen niye shortlamadın dersen, ne yazikki ne EW , ne de gerçek dünya bu kadar basit değil.
Bol Kazançlar.
tüpraş yine tavan yapmış. 15 yıldır borsadayım..gözlemlediğim tüpraşın en sağlam hisse(en byk sanayi kur) olduğundan en kötü krizlerde ilk girilen kagıttır..
buradaki her temeli olan fikire saygım vardır[COLOR="Red"]..burası gri alandır.[/COLOR] gri alanda illa ki benim dediğim dogrudur,hiçbir zaman diyemem..
[QUOTE=abka;63679]buradaki her temeli olan fikire saygım vardır[COLOR="Red"]..burası gri alandır.[/COLOR] gri alanda illa ki benim dediğim dogrudur,hiçbir zaman diyemem..[/QUOTE]
Bende diyemem...:) Sadece gorduklerımız...
[quote=abka;63678]tüpraş yine tavan yapmış. 15 yıldır borsadayım..gözlemlediğim tüpraşın en sağlam hisse(en byk sanayi kur) olduğundan en kötü krizlerde ilk girilen kagıttır..[/quote]
2 GÜN ÖNCE DE TABANDI İLK ÇIKILAN KAĞITMIYDI .brv :).dng
Yelkenleri indirdim...Flat bekliyorum ama her an fikir değiştirebilirim rüzgar ne tarafa dönerse ...Şimdilik güneyden ılık esiyor tatlı tatlı...
[QUOTE=serkanyurttas;63681]2 GÜN ÖNCE DE TABANDI İLK ÇIKILAN KAĞITMIYDI .brv :).dng[/QUOTE]
sizin takip sayınız kaç buğün, sayın cbaykuş yazmamış...
dax a niye birden verdiler.
Bugün ya da hafta sonu CITI ile ilgili gelişmeler olabilirmiş:
Futures rise, with all eyes on Citi
Wall Street poised to bounce back from deep fall on report that financial giant may sell itself.
LONDON (CNNMoney.com) -- U.S. stocks looked set to rebound Friday from their recent fall after a report said financial giant Citigroup is considering selling itself.
[url]http://money.cnn.com/2008/11/20/markets/stockswatch/index.htm?postversion=2008112105[/url]
[url]http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=aKwqa7tWnnHU&refer=home[/url]
Tepkide tepki, keçiyi yardan uçuran bir tutam otmuş, bizde bir tutam al dalgasına uzunda kalmaya devam, oda ne için?, pazartesi en az 29000-29500 aralığında açılış için, saygılar.
Bazen şu dow ve dax'ta işlem yapılmadığını, birinin rakamları elektronik olarak ayarladığını düşünüyorum :)))
paket modasına uyduk rte paket açıklıycakmış
fdow 7707 altına gelirse shortlar nefes alır bizdede artık verirler diye tahmin ediyorum
[quote=teo;63683]sizin takip sayınız kaç buğün, sayın cbaykuş yazmamış...[/quote]
5 GÜNLÜK 28500 SANIRIM BENİM TAKİP SAYIM 33000 MALUM YATAY PİYASADA ÇARPILMAYAN SİSTEMİ BULDUK 20 GÜN SATTA KALIYO BAZEN 30 GÜN AMA BU ARA ÇIKMAYI DÜŞÜNÜYORUM EN İYİ PARA CEPTEKİ PARA HESABI :D SLMLR
[sıze=1] 13:23 [/sıze][sıze=1]*ecb/nowotny, "avro Bölgesi'nde Deflasyon Olasılığı Yok [/sıze]
Kriz Dönemlerinde Olacak Hersey Inkar Edilir :d
[B]sentinus[/B] sana zahmet tercüme edermisin
citi için ne diyorlar iflas falanmı açıklayacak cevabınızı bekliyorum..
[QUOTE=traderx;63693][B]sentinus[/B] sana zahmet tercüme edermisin
citi için ne diyorlar iflas falanmı açıklayacak cevabınızı bekliyorum..[/QUOTE]
Wall Street Journal'da yeralan habere göre cuma günü (bugün) CITI yönetim kurulu hissenin sert düşüşü konusunda bazı önlemleri görüşmek üzere toplanacakmış. Bu önlemler arasında bazı bölümlerin satılması ve topyekün satış da varmış. Suudi Prensi Alwaleed Bin Talal bankadaki hisselerini %4ten %5e yükseltmiş.
[QUOTE=sentinus;63694]Wall Street Journal'da yeralan habere göre cuma günü (bugün) CITI yönetim kurulu hissenin sert düşüşü konusunda bazı önlemleri görüşmek üzere toplanacakmış. Bu önlemler arasında bazı bölümlerin satılması ve topyekün satış da varmış. Suudi Prensi Alwaleed Bin Talal bankadaki hisselerini %4ten %5e yükseltmiş.[/QUOTE]
kağıt 14 te bir fiyatına gelmiş garanın 0,4 olması gibi birşey..
çok teşekkürler sentinus.
[QUOTE=abka;63684]dax a niye birden verdiler.[/QUOTE]
15 dakikalıkta tobo yapmak için.. sag omuz için olabilirmi....:D
ne saglam vadelimiz varmış...
helal......
bu arada öglen yoktum...825 den uzunum....
Kafasız bu coniler yaa, petrol zengini araplara sat bu citi yi, dön başka bankayla dümene devam et, fakat durum bu değil galiba, perde arkasında bu son finans sistemi tüm dünyada ABD nin zayıflamasına göre hareket etti, özelliklede Rusya ve ortakları, çin, bu işte payı var, ama iyi oldu, Dünya bi daha eskisi gibi olmasa ne iyi, saygılar.
ayrışıyormuyuz ne....numara değilse
yurtdışı güniçi düşüklerde seyrederken ,biz gün içi yüksekte gözümüz....
5 ve 15 dakikalık alda......
spotta 27900 üzeri olursa uzunlar öncelikli olur..
yurtdışı yanıltabilir.. ayrışırsak.....yurtdışını kapatıp vadeliye bakmak lazım sadece bu durumda
[QUOTE=mbm;63696]15 dakikalıkta tobo yapmak için.. sag omuz için olabilirmi....:D
helal......
bu arada öglen yoktum...825 den uzunum....[/QUOTE]
gercekten saglam vadeli var..28000 üzeri satışlar karşılanıyor..
dolarda 5000 lot alıcı mı oluştu.1,710 da:confused:
[QUOTE=mbm;63696]15 dakikalıkta tobo yapmak için.. sag omuz için olabilirmi....:D
helal......
bu arada öglen yoktum...825 den uzunum....[/QUOTE]
Nası olur, öğle arası 27825 görmemişki? en düşük 27850 görüyorum ben sn. mbm, bana gelmemiş orada yazılıydım, saygılar
dax sıksa biraz kendini,iyi bir tobo çıkartırda...:)
fdow un izin vermesi lazım...
sabah uyumsuz dedim..bu şekilde gidemez..
yaptı düzeltmeyide bu seferde sata geldi..
[QUOTE=bull market;63703]Nası olur, öğle arası 27825 görmemişki? en düşük 27850 görüyorum ben sn. mbm, bana gelmemiş orada yazılıydım, saygılar[/QUOTE]
dedektif gibisiniz valla.....işte ögleden önce alıp çıktım ve o yazıyı yazana kadar yoktum....
öglen arası deyince illa 12-13.30 mu olması lazım....
üstelik saat tam 12.00 de 775 i görmüş...
ugraşmayın böyle boş şeylerle.......
fdowda şimdide 7670lere doğru bir çekilme gelicek gibi sonrada bugunkü dibini dener..ama bizim vadelinin canı düşmek istemiyor
[QUOTE=mbm;63705]dedektif gibisiniz valla.....işte ögleden önce alıp çıktım ve o yazıyı yazana kadar yoktum....
öglen arası deyince illa 12-13.30 mu olması lazım....[/QUOTE]
Estağfurullah sn. mbm, ben telefonla emir vermiştim ama fakat sadece bana gelmemişmi yoksa diye ona bozulmuştum, saygılar.
[QUOTE=bull market;63697]Kafasız bu coniler yaa, petrol zengini araplara sat bu citi yi, dön başka bankayla dümene devam et, fakat durum bu değil galiba, perde arkasında bu son finans sistemi tüm dünyada ABD nin zayıflamasına göre hareket etti, özelliklede Rusya ve ortakları, çin, bu işte payı var, ama iyi oldu, Dünya bi daha eskisi gibi olmasa ne iyi, saygılar.[/QUOTE]
Burası yeri değil ama yazmadan edemedim. Umut ederim üye arkadaşlar mazur görür.
:) sosyolojik olarak, büyük şirketler yapıları gereği kırılganlaşır. El değişimi birşey ifade etmez. İşlemeyen şey genel sistemin kendisidir.Çok büyük uluslararası işletmeler doğaları gereği büyümenin sürdürülemeyeceği noktalara ulaştıklarında toplumsal, ekonomik, siyasal değişimleri ortaya çıkartacak şekilde yıkılırlar.Bu bir değişim süreci ve çok çalkantıyı birlikte getireceği şüphesiz. Yeni dinamiklerin de bu karışımdan filizlenmesi zaman alacak. Bakalım yaşımız gereği bu değişimlere ayak uydurabilecekmiyiz.? Toplumsal ve ekonomik olarak çok yönlü değişimlere hazırlıklı olmak gerekecektir. Toplu nüfus göçleri gibi.
Tahminlere göre, ,Avrupa ülkelerinde ki yabancı nufüs, 2025 yılında kendi nufüslarının %50 sini geçecek. Türkiye bu ekonomik dengede hizmet sektöründe yer alabilir mi?. Turizm mi? Hindistan olabilir miyiz? veya Bize biçilen rol ne olacak.
Merak edenler için imanuel Wallerstein , liberalleşme sonrası (after liberalism) okunmasını şiddetle tavsiye ederim.
sayg.
[QUOTE=bull market;63707]Estağfurullah sn. mbm, ben telefonla emir vermiştim ama fakat sadece bana gelmemişmi yoksa diye ona bozulmuştum, saygılar.[/QUOTE]
no problem..
demekki mesaiden erken kaçmışız..saat tam oniki olmadan...
he heee...:D
dax ve fdow satta......
vadeli alda....spot tam sınırda.. verecegim,vermeyecegim,karar veremedi hala...
bu tablo ile nasıl olur bilmiyorum...
spot verirse yurtdışını takmazlarda...
yada takarlarmı.....:)