[quote=selçuklu;137254]full kaldıracla tepeyi aramaya devam ediyorum .. para bitene kadar ... göze göz dişe diş .. :o:o:o:o:o:o:o:o:o[/quote]
keskin sirke küpüne zarar verir derler o tepeyi bulana kadar inşallah şarjın bitmez.boks..boks..boks.
Printable View
[quote=selçuklu;137254]full kaldıracla tepeyi aramaya devam ediyorum .. para bitene kadar ... göze göz dişe diş .. :o:o:o:o:o:o:o:o:o[/quote]
keskin sirke küpüne zarar verir derler o tepeyi bulana kadar inşallah şarjın bitmez.boks..boks..boks.
With Respect to Mr. Selçuklu;
What about that kind of ngative non-compliance price frame Mr. Selçuklu? I took a short position a couple of minutes ago and again..Please give "küskü" to whole VOB. Because I dont want to see you as "R.I.P. Selçuklu" üwwwwwww...Pleaseeeee...I cant say anymore about VOB, because Ms. Hellim is at the stage of kicking me to the Hell :)..bas selçuklu bas
[quote=Larossıan;137253]Yada şöyle yapayım takip eden arkadaşlar için yeni bir sinyal gelirse 5 yada 15 dklıkta öyle haber vereyim.Haber vermezsem sistemde değişiklik yok demektir.[/quote]
en güzeli en masrafsızı
[QUOTE=Astatin;137257]With Respect to Mr. Selçuklu;
What about that kind of ngative non-compliance prive frame Mr. Selçuklu? I took a short position a couple of minutes ago and again..Please give "küskü" to whole VOB. Because I dont want to see you as "R.I.P. Selçuklu" üwwwwwww...Pleaseeeee...I cant say anymore about VOB, because Ms. Hellim is at the stage of kicking me to the Hell :)..bas selçuklu bas[/QUOTE]
basıyom abi .. walla .. her kademede basıyom .. pembe oğlan şahit .. yanımda :o:o:o:o:o
bu kadar yükselmiş bir piyasada, long pozisyonda otururken rahatsız olunması gerekir değil mi?
en azından "mantık" öyle der.
oysa 55.000 i geçtiğinde 250 puan geriye stop koyarak alınacak bir long pozisyon, çok enteresan sonuçlar doğurabilirdi.
bir de bu pencereden bakmak lazım...
bilgi/tecrübe: 5- egolar:0
herkese bol kazançlar...
ohh my god..selçuklu releases a huge küskü..but it is not good enough, system does not generate a şort signal, yet..bas selçuklu bas :)
MR. sir Astatin . i am pink boy :o:o:o:o:o .... sir selçuklu gives all his küsküs now i am witness to him ...
i am so sorry to give küskü wrong way before ...
oooo myyyyyy...selçuklu, are you Peter North? :) :)
Sayın larossıan foruma da sürekli mesaj yazmasam bile sizin yorumlarınızı ve karacaoğlanı takip ediyorum ve sadece sizin sisteminin yorumlarına göre pozisyon alıyorum yardımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum yardımlarınızın devamını bekliyorum teşekkürler
[quote=selçuklu;137262]MR. sir Astatin . i am pink boy :o:o:o:o:o .... sir selçuklu gives all his küsküs now i am witness to him ...
i am so sorry to give küskü wrong way before ...[/quote]
god bless you...your life will be right (canın sağolsun yani :) :))...the force will be with you (SW-klonların saldırısından..):D:D
ne yapıyorlar böyle anlayan varmı
[QUOTE=adalı54;137266]ne yapıyorlar böyle anlayan varmı[/QUOTE]
[FONT="Arial Black"][SIZE="5"]Ralli yapıyolar ralliiiiiiiii[/SIZE][/FONT]