-
Pazartesı (bugun) dönüş gunu olacak demıstım, dedıgım de oldu, her yer kıpkırmızı, :)
(Sakın mudahale edeyım demesın kımse alıntı falan yapıp yanıt yazanı yakarım, hayallerımle oynayanın hayatıyla oynarım) :):)
sözüm ozellıkle sanadır jerfın şahsı.
-
Günaydın arkadaşlar,
Tatilden dolayı yazamıyorum ancak arada okuyorum. Tatili sistemlerimi geliştirmek için bir fırsat olarak gördüm ancak bu arada matriks sistem tester ın da müthiş bir bug (problem) ını keşfettim. Bu nedenle aşağıdaki konuda tecrübeli arkadaşlarımız varsa ,topiğe yada kirlilik yaratmak istemiyorlarsa özelime yazarak yardımcı olurlarsa çok sevineceğim.
Metastock da gerçek zamanlı veri kullanabilmek mümkün mü ? (evet ise data sağlayıcı matriks dışında kimler ve hangi metastock version ı gerekli)
Metastockda gerçek zamanlı veri kullanabiliyorsam ve geri planda bir sistem tester çalışıyorsa, her yeni bar oluşumunda (örneğin 15 dk lık), otomatik al ve sat sinyalleri geliyor mu, yoksa, her 15 dk da bir manuel (el ile) data al, sistem tester ı çalıştır (data alma otomatik olsa bile , her 15 dk da bir sistem testerı çalıştır) ve sinyal oluşmuş mu diye bakmak mı gerekiyor.
Demek istediğim şu, Matriks de sistem tester ı çalıştırır ve unutursunuz. Sonrasında her bar oluşumunda AL, SAT vb koşullar gerçekleştikçe otomatik uyarı penceresi çıkar. Her 15 dk da bir yeni bir sinyal oluştumu diye sistem tester ı bir kez daha çalıştırmanız gerekmez. Buna benzer bir çalışma mümkün müdür.?
Yardımcı olabileceklere şimdiden çok teşekkür ederim. Eğer yazmak uzun ve zor geliyor ise, (ve yukarda söylediklerim yapılabiliyorsa) özelime telefon numaranızı da atabilirsiniz.
Bol Kazançlar.
-
Günaydın
[B][U]4 Ağustos Salı[COLOR=blue] Yurtdışı [/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[U][B]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/B][/U]
[U]EUR ÜFE (a/a) (Haz) 12:00 %0,2 -%0,2 Yüksek[/U]
[B]USD Kişisel Gelirler (Haz) 15:30 -%1,0 %1,4 Yüksek [/B]
[B]USD Kişisel Harcamalar (Haz) 15:30 %0,2 %0,3 Yüksek [/B]
[B]USD Kişisel Tüketim Maliyet Deflatörü (y/y) (Haz) 15:30 %0,2 %0,2 Yüksek [/B]
[B]USD Kişisel Tüketim Maliyet (Çekirdek) (a/a) (Haz) 15:30 %0,2 %0,1 Yüksek[/B]
USD Fed-Tarullo nun Konuşması 16:30 Düşük
[B]USD Bekleyen Konut Satışları (a/a) (Haz) 17:00 %0,6 %0,1 Yüksek [/B]
[B][U]Bazı Bilançolar[/U][/B]
Toyota Motor Corporation (TM) ---$ (09:00 TSI)
BGC PARTNERS INC (BGCP) 0.09$ (Kapanış sonrası)
[B][U]Dün IMKB ve VOB kapanışlarda Dow Future[/U][/B]
[B]IMKB:[COLOR=seagreen]9180[/COLOR][/B]
[B]VOB: [COLOR=seagreen]9214[/COLOR][/B]
[B]Bol Kazançlar..[/B]
-
günaydınlar bol kazançlar
-
-
-
bu sefer aynı hataya düşemüyorum..550 şortları 350 den kapadım...
-
[quote=sazan;137324]Günaydın arkadaşlar,
Tatilden dolayı yazamıyorum ancak arada okuyorum. Tatili sistemlerimi geliştirmek için bir fırsat olarak gördüm ancak bu arada matriks sistem tester'ın da müthiş bir bug (problem)'ını keşfettim. Bu nedenle aşağıdaki konuda tecrübeli arkadaşlarımız varsa ,topiğe yada kirlilik yaratmak istemiyorlarsa özelime yazarak yardımcı olurlarsa çok sevineceğim.
Metastock'da gerçek zamanlı veri kullanabilmek mümkün mü ? (evet ise data sağlayıcı matriks dışında kimler ve hangi metastock version'ı gerekli)
Metastockda gerçek zamanlı veri kullanabiliyorsam ve geri planda bir sistem tester çalışıyorsa, her yeni bar oluşumunda (örneğin 15 dk'lık), otomatik al ve sat sinyalleri geliyor mu, yoksa, her 15 dk'da bir manuel (el ile) data al, sistem tester'ı çalıştır (data alma otomatik olsa bile , her 15 dk'da bir sistem testerı çalıştır) ve sinyal oluşmuş mu diye bakmak mı gerekiyor.
Demek istediğim şu, Matriks'de sistem tester'ı çalıştırır ve unutursunuz. Sonrasında her bar oluşumunda AL, SAT vb koşullar gerçekleştikçe otomatik uyarı penceresi çıkar. Her 15 dk'da bir yeni bir sinyal oluştumu diye sistem tester'ı bir kez daha çalıştırmanız gerekmez. Buna benzer bir çalışma mümkün müdür.?
Yardımcı olabileceklere şimdiden çok teşekkür ederim. Eğer yazmak uzun ve zor geliyor ise, (ve yukarda söylediklerim yapılabiliyorsa) özelime telefon numaranızı da atabilirsiniz.
Bol Kazançlar.[/quote]
Günaydın Bay SAZAN,
MTX ST deki şu bug dan bize de bahsetsenizde biz de bug food olmasak :=) Ayrıca sizi yakalamışken bir de piyasa yorumu alsak...
-
500 yine şort..entler son savaşlarınamı gidiyor ne :( üwww
-
[quote=Astatin;137329]bu sefer aynı hataya düşemüyorum..550 şortları 350 den kapadım...[/quote]
Bol Kazanclar .brv.brv
-
[QUOTE=sazan;137324]Günaydın arkadaşlar,
Tatilden dolayı yazamıyorum ancak arada okuyorum. Tatili sistemlerimi geliştirmek için bir fırsat olarak gördüm ancak bu arada matriks sistem tester'ın da müthiş bir bug (problem)'ını keşfettim. Bu nedenle aşağıdaki konuda tecrübeli arkadaşlarımız varsa ,topiğe yada kirlilik yaratmak istemiyorlarsa özelime yazarak yardımcı olurlarsa çok sevineceğim.
Metastock'da gerçek zamanlı veri kullanabilmek mümkün mü ? (evet ise data sağlayıcı matriks dışında kimler ve hangi metastock version'ı gerekli)
Metastockda gerçek zamanlı veri kullanabiliyorsam ve geri planda bir sistem tester çalışıyorsa, her yeni bar oluşumunda (örneğin 15 dk'lık), otomatik al ve sat sinyalleri geliyor mu, yoksa, her 15 dk'da bir manuel (el ile) data al, sistem tester'ı çalıştır (data alma otomatik olsa bile , her 15 dk'da bir sistem testerı çalıştır) ve sinyal oluşmuş mu diye bakmak mı gerekiyor.
Demek istediğim şu, Matriks'de sistem tester'ı çalıştırır ve unutursunuz. Sonrasında her bar oluşumunda AL, SAT vb koşullar gerçekleştikçe otomatik uyarı penceresi çıkar. Her 15 dk'da bir yeni bir sinyal oluştumu diye sistem tester'ı bir kez daha çalıştırmanız gerekmez. Buna benzer bir çalışma mümkün müdür.?
Bol Kazançlar.[/QUOTE]
System testerda verinni başlangıç ve bitiş tarihini seçiyorsunuz. Yeni bar eklenirse dikkate almaması lazım.
-
[QUOTE=Astatin;137331]500 yine şort..entler son savaşlarınamı gidiyor ne :( üwww[/QUOTE]
Dün spotta aldıkalrı bazı malalrı biraz yuakrdan vermeleri laızm bu esnada makas eksi olursa bi şey diyemem.