milletin kafasına vura vura sersem ettiler ha Pembe oğlanı yarın top oynarken göreceğiz gibi hehhe
Printable View
milletin kafasına vura vura sersem ettiler ha Pembe oğlanı yarın top oynarken göreceğiz gibi hehhe
hayvan hala terli..valal ben 300 puanımı daha alır 425 den filatlarım..+975
[quote=Astatin;137349]hayvan hala terli..valal ben 300 puanımı daha alır 425 den filatlarım..+975[/quote]
bravo asti tebrik ediyorum işte böyle karını cebine koy tren biyere kaçmıyor ya başka bir duraktan trene yine binersin :D:D:D
[quote=abdullah yıldız;137350]bravo asti tebrik ediyorum işte böyle karını cebine koy tren biyere kaçmıyor ya başka bir duraktan trene yine binersin :D:D:D[/quote]
yemişim treni..tren de neymiş..hele bi sat sinyali gelsin :) bak nasıl hantallaşıyorum. :)....üstüne bi 60 dklıkda sat verirse, bu tren kurtalan ekspresi olur..baya bi müddet kalırız trende..gerçi o ekspresle seyahat iğrenç bişey ama...eurorail falan olsun o zaman...
625 yine şort...1/5
ahaad 475 yine filat...+1100 puan
Bu arada 4 kısa işlemin 4 ünde de kar oldu..bu bir işaretidir nedir..eğer işlem tipi/getiri eğrisi şeklinde birşey çizikdirsek, sistem sat vermişti kesin :)... şort zamanı geliyor sanki..
[QUOTE=Astatin;137354]Bu arada 4 kısa işlemin 4 ünde de kar oldu..bu bir işaretidir nedir..eğer işlem tipi/getiri eğrisi şeklinde birşey çizikdirsek, sistem sat vermişti kesin :)... şort zamanı geliyor sanki..[/QUOTE]
57900 hayırlı uğurlu olsun cümleten geçmiş olsun .. :(:(:(:(:(:(
:D[quote=selçuklu;137355]57900 hayırlı uğurlu olsun cümleten geçmiş olsun .. :(:(:(:(:(:([/quote]
Kesin öğleden sonra 58000 belli oldu longa devam.:D
400 1/5 şort
[QUOTE=Larossıan;137356]:D
Kesin öğleden sonra 58000 belli oldu longa devam.:D[/QUOTE]
hedef 250.000 abi bakma bana sen :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
hobaaaa 350 ek şortttt