saraylı abey str satta kapadı bu takip ettiğim ziztemler satta gapadı :D:D üwwww geceye poz taşıdım üwww :D belki negatif ayrışırız üwwww :D
:D
saraylı abey kontrat sayısını tahmin ediyorum sizin :D 6000 di daha :D:D
Printable View
saraylı abey str satta kapadı bu takip ettiğim ziztemler satta gapadı :D:D üwwww geceye poz taşıdım üwww :D belki negatif ayrışırız üwwww :D
saraylı abey kontrat sayısını tahmin ediyorum sizin :D 6000 di daha :D:D
[quote=saraylı;263955]yusuf,
high tech bi adama benziyosun ,
senden hafif tırstım yani,:p
bi önceki sayfada yazdığın MS kodlarını nereye yapıştıriym??::::D:..:uygun bi yer bulamadım da??:..:[/quote]
abi evet, hay tek bi arkadaş kendisi. nickini yanlış hatırlamıyorsam, metatrader'a VOB datalarını import etme işiyle de uğraşan bi arkadaşımız. :)
kendisine hepinizin huzurunda sesleniyorum. VOB verilerini metatrader'a online import etmeyi başarırsa, alem zirve/dip avlayan (avlamaya çalışan demiyorum dikkat) bir adam değil bir forum görür! :..:
[quote=seagate;263954][URL]http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mercedes-amg-inter-2011-sls-amg-teslime-hazir/detay[/URL]
:) bu araba saraylı patrona yakışır tahminim :D daytrader arabası üwww
bende 1000 tl ye gidip hurda alacağum :D:D gap trader arabası ühüühüühühü[/quote]
denizkapısı patron bu arabanın ismi VOB olabilir bence. kanatlarını açmış ya o bakımdan. :D
[quote=seagate;263958]saraylı abey str satta kapadı bu takip ettiğim ziztemler satta gapadı :D:D üwwww geceye poz taşıdım üwww :D belki negatif ayrışırız üwwww :D
saraylı abey kontrat sayısını tahmin ediyorum sizin :D 6000 di daha :D:D[/quote]
he 1 kademeye dönüyomuş saraylı abi o miktarı. komisyon çıkınca günlük yevmiyeyi kurtarıyodur heral. :D:D
günaydın-bol kazançlar
Günaydın arkadaşlar, kısa bir sorum olacak, (geriye dönük sayfaları tek tek okumaya başladım ancak epey sürecek herhalde) STR sisteminin hangi periyotta kullanılıyor, 60'lık mı?
günaydın hayırlı işler bol kazançlar
[quote=unlimitted;263950]hellpatros enteresan olmuş.
şimdi bu durumda biz cehennemde yananlar mı oluyoruz voborsadakiler olarak. :D
herkese günaydın, bol kazançlar...[/quote]
:):):) o nasıl mantık lem..moderatörün niki misal "pıçak" olsa, voborsadakiler pıçağın soyduğu salatalıklar:D mı olacaydı:D:D
Buu arada Hellpatros dedim..Hellpatrol demedim...Hellpatrol da cehennem devriyesi demekmiş :..: Gel körpi, bunun bizim Hellim Fairgirl ile hiç alakası olabilemez.. Hellim Fairgirl, orta dünyada yaşayıp, hoşgörü ve adaleti temsil eden sanal bir karakter:D:D (ha bir de son derece sessiz)...Hayret yani...Bugüne kadar selçuklu ve ben ikilisinden en az birini en az 1 gün yasaklamış olmalıydı:D:D Amma kuduruklardan bize sıra gelmedi herhal...hellhall:D:D
Not: Bir de hala selçuklu ile bana çokonat borcunu ödemedi..ü[url]www..hem[/url] de küçük çokonat
[quote=Astatin;263969]:):):) o nasıl mantık lem..moderatörün niki misal "pıçak" olsa, voborsadakiler pıçağın soyduğu salatalıklar:D mı olacaydı:D:D
Buu arada Hellpatros dedim..Hellpatrol demedim...Hellpatrol da cehennem devriyesi demekmiş :..: Gel körpi, bunun bizim Hellim Fairgirl ile hiç alakası olabilemez.. Hellim Fairgirl, orta dünyada yaşayıp, hoşgörü ve adaleti temsil eden bir karakter:D:D (ha bir de son derece sessiz)...Hayret yani...Bugüne kadar selçuklu ve ben ikilisinden en az birini en az 1 gün yasaklamış olmalıydı:D:D Amma kuduruklardan bize sıra gelmedi herhal...hellhall:D:D[/quote]
hakkat hiç yasaklanmadın mı lem.
insan sırf fantezi olarak yasaklanır 1 günlük bea nasıl bişeymiş diye hiç mi merak etmedin. :D:D
herkese gunaydın...
el bademül şortşayne
velev kü atar da kalır 73.350 nin üstünde..
[quote=unlimitted;263970]hakkat hiç yasaklanmadın mı lem.
insan sırf fantezi olarak yasaklanır 1 günlük bea nasıl bişeymiş diye hiç mi merak etmedin. :D:D[/quote]
Hahaha..Yok yok o duyguyu biliyorum. Vahşi Batı'da, "şerif ve çetesine" cepheden girişmiştim..yanlış hatırlamıyorsam 2026 ya kadar yasaklıyım...
burda da, mersiyk diye evdiğimiz bir mod arkedaşımız vardı..ondan reca ettiydim, 3-4 saatliğine yasakladıydı beni..çok heyecan vericiydi:..:
Günaydın Patronlar.
Karlı bi gün olsun