dünyaya meydan okuyan vadeli.
Printable View
dünyaya meydan okuyan vadeli.
30 dakıkalıklarda Ykb alda, Garantı ve ISC halen al vermedı. Vob'a MA ve market profıl olarak al geldı...
Biz ayrışmışız abi, belli oldu, dax düşüyor, bizimkiler alıyor, kendi tekniğimize göre zaten artık tepmeliydik, onlarda teper elbet, ama onlar dip yaparken, bizim py erken davranıp bizi toplamaya başladı ki, korkuyla satış yapılsın burada, ama o gün yukarda kapayalım, saygılar.
27850 üzeri spotta alda olacak......
[B]buranın üzerinde kalırsa [/B],saglam uzun dönemi başlıyor olabilir...
vadelinin maşallahı var.. sabahtan beri alda zaten......
Bi aksilik olmazsa bugün akşama kadar yada yarın sabah 29000-29500 seviyelerindeyiz:) saygılar.
[QUOTE=bull market;63716][B]Bi aksilik olmazsa [/B]bugün akşama kadar yada yarın sabah 29000-29500 seviyelerindeyiz:) saygılar.[/QUOTE]
aksilik olmasın olmasın...:D
mümkünse 33-34 bin olsun...
mümkünatı varsa tabiiii
Şu çıkışın 5 dakikalıklarda tepesi 28600-28700 civarı olmalı.
yurtdışı ile ayrı tellerden çalıyoruz...
birinin teli koparda hangisinin.....
[QUOTE=mbm;63717]aksilik olmasın olmasın...:D
mümkünse 33-34 bin olsun...
mümkünatı varsa tabiiii[/QUOTE]
%+15 VEYA %+20 Mİ? fena hadef değil, hafta sonu ımf ile anlaşıldığı haberi patlar zaten, anlaşmışlarda piyasalarda olumlu hava beklemişler deniyordu, işi biliyor bunlar, saygılar.
[QUOTE=mbm;63720]yurtdışı ile ayrı tellerden çalıyoruz...
birinin teli koparda hangisinin.....[/QUOTE]
Bizimki kopuktu zaten, bağlamaya çalışıyolar.dng
hadi da dax.. tam sırası..
dön yukarı..yap toboyu...
millet tobo görsün.....
göster 4500 ü....
yuh olsun....
hani ayrışıyorduk py amcamlar.. vermedik 350 dende......
yok ayrışmıyoruzda ne diye alıp duruyorsunuz.....
tam tuşa basıyordum.. bu vadelinin sagı solu belli olmaz dedim.. şimdi tutar show yapar...
olacagı buydu.....
neyse hala alda 5 ve 15
o toboyu yapacaksın dax.. hiç şansın yok...
4500 ü göreceksin......
çünkü vadeli bilir her şeyi... yukarı yukarı gidiyorsa vardır bir bildiği...
yada hiç bir halt bilmiyor....aldı gazı aşagıda dönemiyor.. he heee
Konuyu Toplam 99 Üye okuyor. (49 Kayıtlı üye ve 50 Misafir)
mbm, abka, Vob Trader, CIRCIR, lwarrior, özdenil, mavi, furkan, uufuk, cetdem, bull market+, mursevim, truva, bonnie, men, emrehan, oğuzt, pammin, sardes, otobus, mgudul, efor, AMON RA+, abilag, [B]LaNCe, [/B] ÖZGÜR EFE, sentinus, optra, aras, eorkunb, türkmen, gingert, spreadbetting, Astatin, falconettin, h2O, parderi, mimar74, QUEEN+, berkedi, daylight, maşuk, chn69, MASTER, artanis
100 kişiden yokmu yazan ya...
bullmarketle karşılıklı yazıp duruyoruz..... sagolsun oda olmasa kendin çal kendin oyna olacak...
bizimkide burdaymış yine....
Obamanın ekibinin otomotiv sektörü için, önceden tertiplenmiş iflas seçeneği üzerinde durduğu haberleri geliyor, bu akşam önemli olabilir, saygılar.
Kenarda bekliyorum her an oyuna dahil olabilirim. Sabır mı yokluyorlar bunlar yoksa illüzyon mu yaşıyoruz yine?
ABD de otomotiv sektörü zorda biliyorsunuz, banada öyle geliyorki bu ülkede otomotivciyi kurtararak onları yaşatmanın bi anlamı olmayacağını gördüler, şimdi obama ya yıkacaklar bu pis işleri, mecburen oda bunu sevdiği halkına istemeye istemeyede olsa yapacak, borçlarını kapatıp iflasını onaylatacak, arada vaadler vererek tabii.
O zaman ne olur biliyormusunuz, işsizlik tavan yapar ABD de bikaç milyon işsizi oluverir önümüzdeki aylarda, ama daha var bakalım, akşama bu haberi yurt dışı nasıl fiyatlar bilmem, saygılar.
obamanın ekibi çok güçlü..clınton un saglam ekibinden çok adam varmış..şu nezaketi bir tarafa bırakıp olaylara müdahil olmalıdır.
[QUOTE=mbm;63726]Konuyu Toplam 99 Üye okuyor. (49 Kayıtlı üye ve 50 Misafir)
mbm, abka, Vob Trader, CIRCIR, lwarrior, özdenil, mavi, furkan, uufuk, cetdem, bull market+, mursevim, truva, bonnie, men, emrehan, oğuzt, pammin, sardes, otobus, mgudul, efor, AMON RA+, abilag, LaNCe, ÖZGÜR EFE, sentinus, optra, aras, eorkunb, türkmen, gingert, spreadbetting, Astatin, falconettin, h2O, parderi, mimar74, QUEEN+, berkedi, daylight, maşuk, chn69, MASTER, artanis
bullmarketle karşılıklı yazıp duruyoruz..... sagolsun oda olmasa kendin çal kendin oyna olacak...
bizimkide burdaymış yine....[/QUOTE]
şimdi geldim daha:) poz uzun 27650 den :)
ya sistemler alda.. kısada yapamıyorum....
yurtdışı satta..alda olsa kopacagız belkide..
işlem yapamayınca kendimi foruma verdim.....
spot alda olsaydı çıkıp gezerdimde... oda ala gelmedi daha.....
yurtdışı ve spottan dolayı uzunda garanti değil....kısada yapılmaz. sistem alda..
belalı bir durum var..... kim sahteyse çabuk dönsün gerçege...
ya yutdışı ve spot ala gelsin.. yada vadeli sata.....
Dow buralarda çok kritik seviyelere indi zaten, şimdi 8000 üzerine bi tepsin, kimsenin yemez oralarda mal veripde düşmesine, ancak kötü bir gelişme haber yada olay dow u parçalar, tamda zamanında böyle bir haber gelecek hali yok, olsada saklarlar o haberi, olumlu haberi pompalarlar diyorum, saygılar.
[QUOTE=mbm;63726]Konuyu Toplam 99 Üye okuyor. (49 Kayıtlı üye ve 50 Misafir)
mbm, abka, Vob Trader, CIRCIR, lwarrior, özdenil, mavi, furkan, uufuk, cetdem, bull market+, mursevim, truva, bonnie, men, emrehan, oğuzt, pammin, sardes, otobus, mgudul, efor, AMON RA+, abilag, [B]LaNCe, [/B] ÖZGÜR EFE, sentinus, optra, aras, eorkunb, türkmen, gingert, spreadbetting, Astatin, falconettin, h2O, parderi, mimar74, QUEEN+, berkedi, daylight, maşuk, chn69, MASTER, artanis
bizimkide burdaymış yine....[/QUOTE]
Yarım hoca dinden yarım doktor candan edermiş.Benim gibi yarım vobçu adamı intihara götürür.:D:D:D
Bari susalım da millet adam sansın.1,710 satıp 1,708 alıyoz işte doları.Kendi çapımızda
Bu sabah biraz çarptı da.dng
Hisselerden TOASO ya veriyolar görüyorum, Obama nın demecinden mi etkilendi ne?
ya yoksa bu adi vadelimi numara yapıyor..
her yer sattayken bu niye saglam dururki..
sabahki gibi aşagı tek çubuklamı bitirecek işi yoksa...
5 dakikalık bozluldu ama, 10 dakikalık sağlamda bakalım, üstelik 15 dakikalıkda alda, saygılar.
[QUOTE=mbm;63736]ya yoksa bu adi vadelimi numara yapıyor..
her yer sattayken bu niye saglam dururki..
sabahki gibi aşagı tek çubuklamı bitirecek işi yoksa...[/QUOTE]
Valla olabilir, biliyorsun 10 dakikada göçüyor vadeli, spot da düştü zaten, saygılar.
27.9 Sazan shortlar.
900 altına sarkmış, 28000 den ben flat, saygılar
27950 den mbm de shortlar..
5 ve 15 sata gelir..
ama mbm gıcık olur vadeliye.. tam sınırda durdugu için...
yukarı yaparsa tekrar al verir....
30 hisselerinde
pgç -12 milyon
bu haberle [B]garantinin froto nun [/B]yerin dibine girmesi lazım...
[B]tofaş[/B] için ise pek birşey farketmez hatta iyi bile denebilir,çünkü krizi fırsata çevirme söylemleri bu şekilde gerçek olur...
[B]OBAMA'NIN EKIBI OTOMOTIV SEKTORU ICIN BIR IFLAS PLANI HAZIRLIYOR[/B]
ABD'NIN YENI BASKANI OBAMA'NIN GECIS EKIBI OTO URETICILERI ICIN SEKTORDEKI FINANS
KRIZINI COZUMLEMEK UZERE HIZLANDIRILMIS BIR IFLAS PAKETI HAZIRLIYOR.
BLOOMBERG HABER AJANSI'NIN KONUYA YAKIN KAYNAKLARA DAYANARAK VERDIGI HABERINE GORE
OBAMA'NIN EKINI SIMDIDEN EN AZ BIR IFLAS HUKUKU FIRMASI ILE GORUSMEYE BASLADI.
SOZKONUSU KAYNAKLAR OBAMA'NIN EKONOMI POLITIKALARI CALISMA GRUBU'NUN BASKANI OLAN
PROFESOR DANIEL TARULLO'NUN BU KONUDA CALISMALAR ICIN HUKUK SIRKETINE CAGRIDA
BULUNDUGUNU BELIRTTI.
buradan tekrar yukarı dönerlerse tebrik edicem bunları zoru başarıyorlar
Çoğunluğun yükseliş beklentisinde oluşu yükselişi engelliyor olabilir. Yükseliş ansızın olmalı birileri terse gelip stoplamalı yoksa bant içinde yükselince vur kafasına şeklinde oluyor işler.
[quote=mbm;63741]27950 den mbm de shortlar..
5 ve 15 sata gelir..
ama mbm gıcık olur vadeliye.. tam sınırda durdugu için...
yukarı yaparsa tekrar al verir....[/quote]
Sazan'da aynı fikirdedir. Sanırım bir kaç tokat atmayı düşünmektedir vadeliyi tutanlar.
ABD işsizlik dataları 800.000, 1.000.000 gibi uçuk rakamlara çıkacak galiba, işte o zamana kadar borsalar dip görmüş olacak, belkide bizim imkb 100 için bu dip, dünkü 20.XXX li seviyelerdi, saygılar.
[QUOTE=mbm;63643]bu fdow çok uyumsuz çıkıyor...
sonunu pek iyi görmüyorum ya....
yinede alda..kurtarırsa burdan kurtarır[/QUOTE]
fdow o zaman aldaydı.. uyumsuzluktan düşecegi belliydi.....
sata gelince rahatladı aşagı....
yalnız bugün bu vadeliye hala akıl sır erdiremedim..
gerçi hiç bir zaman erdiremedimde..
bugün dahada bir tuaf...düşmeyecegim diye yeminlimiki...
al işte tekrar ala geliyor...
şu daxın tobosu olmasa yurtdışı sattayken kızıp kısada beklerimde..
onlarda dönerse yukarı vadeliye yetişilmez bu seferde.....
Yok beee, 5 yine ala gelecek sanki, bugün veri yok veri, en kötü 28000 kapanırız, oda olmadı 27700 işte o kadar, saygılar.
Sabahtan akşama kadar patinaj, sonra ver gazı...
Sn. mbm nerde kaldı bu tobo, yetişsin imdada.. :)
git ya...ne vadeliymiş arkadaş...
biz satıyoruz..yukarı dönüyor...
sat diyor.. bir sonraki bar al diyor......
28025 uzun yine.....