-
[quote=Larossıan;137400][URL="http://img188.imageshack.us/i/screenhunter2.png/]"][/URL]
Ben saldım elemanları çayıra mevlam kayıra......[/quote]
laros iki ayar çek şunlara ya..sat versin..selçuklunun hatrı için...ba ba bide benimkine pasalanmış olmasın diyo :)
-
[quote=Astatin;137401]laros iki ayar çek şunlara ya..sat versin..selçuklunun hatrı için...ba ba bide benimkine pasalanmış olmasın diyo :)[/quote]
Asti dedimya çok dürüst çocuk yemedimi birşey yapamıyorum..:DÇarpılmamı istemediği için sağlam duruyor..:)))
Sen stopla istersen bu arada feyk yeme...
-
[quote=Larossıan;137402]Asti dedimya çok dürüst çocuk yemedimi birşey yapamıyorum..:DÇarpılmamı istemediği için sağlam duruyor..:)))
Sen stopla istersen bu arada feyk yeme...[/quote]
yok..kırk yıda bir sistem sinyaline uydum..al diyene kadar beklerim..sen longmusun yaw? cuma exit değilmiydin? longsan helal valla
-
yoksa yoksa IMF anlaşmasımı..yoksa yoksa
18 milyar dolar daha getiren bir iranlı dahamı yoksa yoksa
cemaate taze paramı geldi... :)
-
[QUOTE=Astatin;137404]yoksa yoksa IMF anlaşmasımı..yoksa yoksa
18 milyar dolar daha getiren bir iranlı dahamı yoksa yoksa
cemaate taze paramı geldi... :)[/QUOTE]
taze paraya gerek yok,yaptıkları soygunla hamuduyla götürdüler zaten.....
-
iran bi imf benzeri kurum kurcakms ..bıze ordan gelıoms paralar gecen gelenler avans mıs karsılıksız sımdıkılerı de alırsak bı de ustune para odıyceklerms bıze:)
-
sistem (5 dak) al verdi..saatlik zaten aldaydı..57300 den..full uzunum..artıkın 5 dak ve 60 dak a göre oynayacagım..2+2 kaldıraç...
-
dolar sözleşmelerini kademe kademe kaldırıyolar. ya dolar daki hareket yalan ya da vob 30 daki hareket yalan ya da ben yalanım anasını satiim.
-
Asti senin zellanda doları abd dolarına karşı değer kaybetmeye başladı!
-
Vere vere götürüyorlar yine..
En son 46.000 deyken de böyleydik.
-
[QUOTE=abdullah yıldız;137397]sayın tuncay şengöz mevcut dalganın c3 oldugunu düşünüyor eger öyle ise önce c4 için kısa bir aşagı sonra c5 yapmak için yön yine yukarı olacaktır bu durumda[/QUOTE]
Takibedemiyorum muhteremleri:) fakat bencede 5 dalgalık bir boğa piyasası olabilir, buna göre 1. dalga 45883 tepesinde sonlanırken, 2. dalga düzeltme 41726 dibinde oluştu, şimdi 3. dalgadayız:) bu rallide 3 ün biri 47722 tepesi ve 3ün 2 side 45932 dibi oldu, şimdi 3 ün 3ü içindeyiz yada 3 ün üçü 57446 oldu, bakalım 3ün 4 ü için düşüş 55000 seviyeleride makul, ondan sonra 5 için 62000 veya üzeri, ve oradanda 4 nolu düşüş için aynen 60000 altına sarkma hikayesi, ordanda nihai 5. dalga için 60000 üzeri yataylık veeeeee, 5. dalgada endeks 100 yüzbin :)
Bunların hepsi Global krizin 2010 ilk yarısında sonlanması ve fed faizlerini artırmaya başlamasından önce olup bitmeli, bitmeliki kriz bitti fed faiz artırımı başlayınca millete yukardan mal kitlesinler:) yani bizim piyasada 2010 mart nisan mayız zirvesi yapılmalı gibi bişey düşlünüyor olabilirler....saygılar....
-
sistem 275 den ala döndü ama ben kısada devam..bildiğiniz asti yani :)...