[quote=AMON RA;137409]Asti senin zellanda doları abd dolarına karşı değer kaybetmeye başladı![/quote]
nzdjpy idi o :) o aralar yiyodu hala yiyomu bilmem :)
Printable View
[quote=AMON RA;137409]Asti senin zellanda doları abd dolarına karşı değer kaybetmeye başladı![/quote]
nzdjpy idi o :) o aralar yiyodu hala yiyomu bilmem :)
Bizde yukarda yazdığım senaryo iyide, buna göre benim yurtdışı tutmuyor...örneğin dow için asla 10000 li seviyeleri göremiyorum, 9600-9700 görebilir, oda 2009 yılı içinde, fakat Kasım Aralık aylarında dow tekrar 7500 altına sarkması yüksek ihtimal, öyle ABD piyasaları bizim piyasalar gibi dereyi görmeden tepkinin düzeltmesini yapmadan çıkışa geçmez, yani dipten 9700 lere giden dow 7500 altına sarkmaya muktedirdir bence, ondan sonra ne halt ederse eder, ama bu arada gelişmekte olan piyasalara gazı verirler se işte bizim piyasa yukarda yazdığımı yada ona benzer bişey oynar:), saygılar.....
[QUOTE=Astatin;137413]nzdjpy idi o :) o aralar yiyodu hala yiyomu bilmem :)[/QUOTE]
Pardon ben yanlış yazmışım bakıyorum ara ara yiyo gibi!
Ağır vitese taktı bizim keloğlanlar:) kafası traşlı oğlanlar:) nası nası aşağıya beklerim sabırlıyım, full kısayım, 55000 e inerlerse aynen kısaları kapar uzuna geçerim, hani 5. dalga beklerim demek istiyorum, gelir gelmez, ama bu kafası traşlı oğlanlar burayı okuyosa ya 57000-58000 den döneceksiniz, yada geri çekil tekrar yukarı devam edeceksiniz başka alternatifiniz kalmadı:) saygılar....
[quote=bull market;137416]Ağır vitese taktı bizim keloğlanlar:) kafası traşlı oğlanlar:) nası nası aşağıya beklerim sabırlıyım, full kısayım, 55000 e inerlerse aynen kısaları kapar uzuna geçerim, hani 5. dalga beklerim demek istiyorum, gelir gelmez, ama bu kafası traşlı oğlanlar burayı okuyosa ya 57000-58000 den döneceksiniz, yada geri çekil tekrar yukarı devam edeceksiniz başka alternatifiniz kalmadı:) saygılar....[/quote]
bi aralar neremy ile cırcır ında kafaları traşlıydı..kızmasınlar :)
ne sıkıştı piyasa ve sistemleyin herbişey leyin...şöyleki yatayda kalma süresi uzadıkça uzun periyotların sat vereceği nokta yukarı çekiliyor..ha yok yukarı gidecekse zaten sorun değil...istop var :).
[U][B]Hala short yapacak kadar teminatı olan KY var m ı ?[/B][/U]
Varsa bu borsa daha 60 bine gider çünkü..
[URL=http://img16.imageshack.us/i/aliayj.jpg/][IMG]http://img16.imageshack.us/img16/951/aliayj.jpg[/IMG][/URL]
5 ve 60 daklık..
not:sistem sinyallerinin bir öncekinden biraz farklı olabilir..çünkü ayda bir kere([COLOR="Blue"]genelde ayın3-4 ünde ..ms verileri 2 işgünü öncesine ait olduğundan)(son 12 ayın)[/COLOR] opt degerleri belirlenir..agustosa ait olan [B]değişmeyecek[/B] grafik budur..
Ulem Py ne edeceksen et artık be sıktın valla...:mad::mad::mad:
[QUOTE=Larossıan;137421]Ulem Py ne edeceksen et artık be sıktın valla...:mad::mad::mad:[/QUOTE]
Bu hareketlere cuk oturacak bi laf varda! Burda söylenmez!
Dow'un açılışına 10 dk kala atak yaptılar! Dow nasıl açılacakki?
Kısaları kapattım full uzun anasını satayım, yarın akşam 59500 üzerinde boşaltırım, en tepede uzun yapıpda geceleyeceğim aklıma gelmezdi:) saygılar...