-
[quote=Astatin;447835]spot açılınca bi aşağı salınır sonra yukarı yapar sanki..daha sonrasını bilmiom..bakacaz[/quote]
yes we can.. 11425 den şortları kavırma ettim ama lonkkkk açmaya cesaret yetmedi..tıpkı şu an 925 den şort açmaya yemediği gibi:::
-
ne demiş eski kılları ağarmış vobciler; "her an taban olacakmış gibi şorta, her an tavan olacakmış gibi longa" oryante olacaksın..heheheeh..
-
15 dklık boll bandı yarmasındna mütevellit, 500 puan realiz geldi ama hissiyatım daha da ranabilir diyor...fifa gözlemcisi modunda izlemedeyim
-
aşağıda 111025, yukarıda 112,050
-
15 dklık fincan gulp ihtimaline makul miktar lonkkkkkkkkkk 800..875 üstü 15 dklık kapanışlarda poz arttırabilirm
-
-
flatieynseynç oldu...50 puan oldu..çerez parası oldu
-
bana niye cuma gibi gelio bugün? :D Yetkililerden açıklama bekliyorum
-
[quote=flexy;447895]bana niye cuma gibi gelio bugün? :D Yetkililerden açıklama bekliyorum[/quote]
bu ayki Periyodik bakımını yaptırdın mı?
-
[QUOTE=excali;447901]bu ayki Periyodik bakımını yaptırdın mı?[/QUOTE]
:D kiralık vucüt kullanıyorum patron, o işlere kiralama firması bakıyor :p
-
[quote=flexy;447902]:D kiralık vucüt kullanıyorum patron, o işlere kiralama firması bakıyor :p[/quote]
Kazık yemişşsin herhalde?? Kiralama firması, 2 gün kiralayıp 1 haftalık ücret alıyor gibi...::: Cebinden, onun için "bugün cuma günü" sesi geliyor...:::
-
[QUOTE=excali;447905]Kazık yemişşsin herhalde?? Kiralama firması, 2 gün kiralayıp 1 haftalık ücret alıyor gibi...::: Cebinden, onun için "bugün cuma günü" sesi geliyor...:::[/QUOTE]
Bak onu iyi didin :..::..::..::..::..: .dng.dng.dng