-
[QUOTE=özdenil;63751]Sn. mbm nerde kaldı bu tobo, yetişsin imdada.. :)[/QUOTE]
15 dakikalık oldugu için anca işte...:D
bozulmadı dahada.yani iptal olmadıda..
sag omuzu yaptı..şimdi yukarı dönüp kırarsa boyun çizgisini tamamda..
işte ölme eşegim ölme...
yazarken baktımda.. bir hareket gördüm yurtdışında yukarı..
hadi koçlar..
-
Bu sefer beni ekti, gider artıkın 28500 e.
-
[QUOTE=sazan;63746]Sazan'da aynı fikirdedir. Sanırım bir kaç tokat atmayı düşünmektedir vadeliyi tutanlar.[/QUOTE]
sn sazan ne yaptın..
bugün bunların kısalanları tokatlama günü galiba..
3 kademe yukardan uzun ben yine.....
nasıl ediyo bi şekilde çekirge gibi zıplıyor yukarı yine...
hayır sistemi sata getirmeseler..onuda yapıyorlar
-
sinirden gülmek geldi ya bugun para kazananları tebrik etmek gerke :)
-
Dolar düşüyor olduğu müddetçe, vadelide çıkıyor olması normal zaten, arada silkeliyolar o kadar şimdi trene bindim 75 puan yukardan oldu olsun, saygılar.
-
RTX (Rusya) oyunbozanlığa niyetlenmekte.
-
[quote=mbm;63755]sn sazan ne yaptın..
bugün bunların kısalanları tokatlama günü galiba..
3 kademe yukardan uzun ben yine.....
nasıl ediyo bi şekilde çekirge gibi zıplıyor yukarı yine...
hayır sistemi sata getirmeseler..onuda yapıyorlar[/quote]
Sazan hala şortlarla, hava soguk bacaklar üşüyor. Ama kazanacağı paraların hayali ile ısınıyor. Şaka bir yana dostum, Short pozisyonu tutuyorum. Xu030 (spot) 27.850 üstünde çıkmadıkça da sanırım tautmaya devam edeceğim.
-
[QUOTE=sazan;63758]RTX (Rusya) oyunbozanlığa niyetlenmekte.[/QUOTE]
artı 3 de rusya...
yalnız sopt sıkıştı araya..
burdan ya aşagı sert verecek...
yada artık al verecek.....
şu fdow düzeltse olay netleşirde..
oda satta ...
-
Hakikaten hiç kıpraşmamak lazım, ham diye yutuyorlar...
-
Bizim 20 dakikalık sağlam alda,sabah bolinger orta bandınının üstüne çıktı ve geri gelişte orta bandı bir daha kesmedi, kesmediği sürecede al konumu devam eder, en sağlam sistem budur, daha doğrusu sağlam al tut budur.
Alıyoruz düşüyor, satıyoruz çıkıyor zaten, en iyisi artık kımıldamamalı, 20 dakikalığa göre böyle, saygılar
-
ekran az baktım gunler halen short signalde 15 dakk long signalde ..5 dakk short long edyor..
15 dakk short signale kadar kıprama mbm amma short signalde kac :))) cunki toplu yukardan malyet longs stop eder ozman
-
içimdeki ses yukarı show olacak diyor.....
-
[QUOTE=hexen;63763]ekran az baktım gunler halen short signalde 15 dakk long signalde ..5 dakk short long edyor..
15 dakk short signale kadar kıprama mbm amma short signalde kac :))) cunki toplu yukardan malyet longs stop eder ozman[/QUOTE]
amma 15 dakk short signal gelmese 28500 yeresi yukarya olursa eyer 30000 potans var
-
[QUOTE=hexen;63763]ekran az baktım gunler halen short signalde 15 dakk long signalde ..5 dakk short long edyor..
15 dakk short signale kadar kıprama mbm amma short signalde kac :))) cunki toplu yukardan malyet longs stop eder ozman[/QUOTE]
spot ala geliyor..
yukarı show olabilir...
-
Hah şööle yav, alın alın, spotu alın :)
-
yeter artık haftasonunada full uzun stresi atmaya spora gidiyorum herkese iyi haftasonları
-
20 dakikalık bolinger orta bandını dün yukarı kesti fiyat çubukları, bugün orta bandın üzerine çıktı, halada üzerinde yukarı gidiyor, bu en sağlam al işareti önümüzde güzel bir yukarı çıkışın işareti var, güzel bir tepkinin diyelim, saygılar.
-
dostum mecbur kımıldadık.. sat dedi 5 dakikalık..950 den sattık..
900 de durdu... geri al verdi bir bar sonra...
3 kademe zararla aldık mecburen..28025 den
kımıldamasan sata gelmiş....sabah gibi 1000 puanda verebilirler.2 barla...
neyse sonuçta sisteme uyduk yinede..
sat derse yine satarız.. napalım...
ama dediğim gibi spotta alda şimdi..
yukarı daha mantıklı
-
Dolar yeni en düşüklere giderken, vadeli yeni en yükseklere doğru yol alıyor, olumlu, saygılar.
-
Yine çorbayı karıştırmaya başladılar bakalım ne olacak? .dng
-
bu seferde spot uyumsuz olacak gibi.. hızlı çıkmazsa..
akılda olsun...
[B]ben uzunlarla sat verene kadar kımıldamayacagımda.[/B]
ama canımı sıktı bu olay...
-
Bahsettiğim 20 dakikalık bolinger olayını endeks 100 dede görebilirsiniz, bu sağlam alışların işareti, hatta geçen tepkilerde bunu ihlal etmişti, o yüzden tepki olmadığı belliydi ama bakmayın bu sefer sağlam, saygılar.
-
[QUOTE=mbm;63770]dostum mecbur kımıldadık.. sat dedi 5 dakikalık..950 den sattık..
900 de durdu... geri al verdi bir bar sonra...
3 kademe zararla aldık mecburen..28025 den
kımıldamasan sata gelmiş....sabah gibi 1000 puanda verebilirler.2 barla...
neyse sonuçta sisteme uyduk yinede..
sat derse yine satarız.. napalım...
ama dediğim gibi spotta alda şimdi..
yukarı daha mantıklı[/QUOTE]
doru diyosun piskoloji alsırıttılar seyans sona gun system eyer short kalır haftasona flat kalma en iyi pozyon
yani 30 000 asayasında kalır eyer longs realiz flat yeresi
-
[QUOTE=hexen;63775]doru diyosun piskoloji alsırıttılar seyans sona gun system eyer short kalır haftasona flat kalma en iyi pozyon
yani 30 000 asayasında kalır eyer longs realiz flat yeresi[/QUOTE]
yok spot ve vadeli 15 alda kapatırsa ben geceye uzun girerim...
pazartesi satla aşagı açarlarsada satarım...
bu alın tepelerinin nerersi oldugunu bilmiyoruz...
belki 7-8 bin puanlık bir trendin ilk basamagı..
belkide pazartesi sat verecek tekrar....
-
Sazanda 525'de uzun trenine biner. Bu arada dünkü karın tamamını da verir.
-
[QUOTE=mbm;63764]içimdeki ses yukarı show olacak diyor.....[/QUOTE]
içimdeki ses dogru demiş....:)
yanına şu dax tobosuda olursa,bal kaymak olur.....
-
[QUOTE=sazan;63777]Sazanda 525'de uzun trenine biner. Bu arada dünkü karın tamamını da verir.[/QUOTE]
sazan shortlarla üşür..ama direnir sonuna kadar..
ayakları morarmaya başlayınca ancak kalın bir şeyler giyer.. shortun üstüne..:D
-
sopt uyumsuzluk potasında 15 de.. can sıkıcı...
biraz daha hızlı çıkması lazım...
-
Zorlanmaya başladı ben 700 den poz kapa terse dön oldum, istediği yere gitsin, saygılar.
-
bakmayın ekrana 27650 den beri uzunum. tv izliom türk filmi var. ekranda olsam 50 tur al sat yapardım. 28400 olmuş 850 ye gelmiş aralarda pati çekmiş. ekrana bakmamak daha iyi şu ortamda
-
Bu seviyelerde endeks 100 ümüz 22500 e doğru giderde kapanırsa uzunda kalırım, yoksa kısa, saygılar.
-
[QUOTE=bull market;63781]Zorlanmaya başladı ben 700 den poz kapa terse dön oldum, istediği yere gitsin, saygılar.[/QUOTE]
sisteme ters girmiyorum artık ben...
en fazla flat.....
çünkü alda olunca öldüresiye alıyorlar..
satta olunca öldüresiye satıyorlar...
aradaki ters marjı yakalarsanda tamamen şansa.....
kumardan farksız....
belki spot uyumsuzluktan dolayı veya yurtdışından dolayı biraz vereceklerde bunun garantisi yok......
trendde beklemek en iyisi.. acele etmeden.....
-
Hayır tedbir için bööle yapmaya karar verdim, yoksa yukarı hareket devam edebilir, ederse yada bir geri çekilme olursa durumu değerlendireceğim, saygılar.
-
28700e tenezzül etmeyenler birazdan 29000de sıraya girerlerse şaşmam...
-
Walla sn mbm, herşey pazartesiye belli olacak yinede, durum onu gösteriyo, saygılar.
-
-
Yanlız dolar günün en düşüğünü aşağıya vermedi, benim gördüğüm kadarıyla durum riskli, saygılar.
-
[QUOTE=bull market;63787]Walla sn mbm, herşey pazartesiye belli olacak yinede, durum onu gösteriyo, saygılar.[/QUOTE]
daha bugunü bitirmedikki sn bullmarket..
ben gün içi için demiştim onları..
bugun nerden kapatacagımız bellimi...
trende ters pozisyon almıyorum derken gün içinden bahsediyordum....
-
Sazan 28.9'da longların yarısını realize eder. (Uzun pantolon da terletmektedir.)
-
iyi ayrıştık....
helal vadeli ve spot..
yalnız spot uyumsuz... bi posta verebilirler...oyalanırsa..
oyalanmadan direkt çıkıp uyumsuzlugu bozması lazım...