-
[QUOTE=jerfin;137533][IMG]http://img156.imageshack.us/img156/6431/vob5.png[/IMG]
hiç piyasaya kafa yormayıp da formül mantığı çok basit olan şu 5 dk. sistem dahi takip edilse 10.000 puan cepte imiş.. şaka gibi:)[/QUOTE]aynı sistemle son 200 tradeye bakarsan hiçde öyle olmadığını görürsün...
-
[B]Piyasa yapıcı TGB nin durduk yere kademelere [U]verişleri[/U] FENA başladı... Sonuçta onlar bizden iyi biliyor .[/B]
[B][U]Gösterge de, sistem de, trend de[/U], bu olduğunu düşünüyorum.. Buna MRS de eklenirse seans sonuna doğru 57450-57600 görürüz[/B].. burdan aşağı 500 puan çok iyi kar. (şimdilik)
-
zararlı işlemi çok az abka.. çok sık sinyal değiştirmediğinden yatayda fazla çarpmıyor diğer 5 dk.lıklar gibi.. hemde intikatörlerle hazırlanmış bir sistem olduğu halde.!!
2 sistem ayarladım kendime.. birinin formülü intikatörlerden oluşuyor, diğeri de fiyat ve ortalamalardan.. her ikiside aynı yönde iken kesinlikle ters yöne işlem yok artık..
-
Ah Pembe oolan çok zamansız geldin selçuklunun gözüne görünme! :..:
-
başka da sistem arayışım olmayacak artık.. sistem hiçbirşey, istikrar herşey..:..:üüü
-
[quote=goldmund;137536]58300 geçerse sonraki direnç kaçta hocam[/quote]
59450
-
arkadaşlar kolay gelsin ..acaba derinliklı ekranı olup da spottakı para girşini solıyebılecek varmıdır?
-
bi arkadaşım var ne grafik bakar, ne sistem bakar, ne piyasa yorumcularını takip eder... yani bizim tabirimizle gör gözle işlem yapar..:..: sadece fiyatlardaki alım baskısına ve satış baskısına bakarak güniçi vur-kaç yapar.. ne gece pozisyonu taşır, ne de ertesi günü piyasa ne olur diye kafa yorar..
ve portföyü 5'e katladı şu üç ayda.. bizler fazla ayrıntılara takılıyoruz..:(:(
-
[QUOTE=marakes;137543]arkadaşlar kolay gelsin ..acaba derinliklı ekranı olup da spottakı para girşini solıyebılecek varmıdır?[/QUOTE]
ilk 5 kurum bazında ilk seans...
endeks 30 1,528,746 +
tüm endeks 1,341,338 +
-
:..:Selçuklu pembeoğlanı azad etti galiba...Pembeoğlanda ne yapsın buralara takılıyor..:..::..:Selçuklunun baskısından kurtulunca rahatlamıştır.:)Hergün tehdit askerlik falan filan gına geldi çocuğa koçum benim ben severim pembeoğlanı,kocaoğlanla arkadaş olsunlar..
-
-