[quote=sazan;137547]Asti,
Al sana sayı. 33.[/quote]
denks baysazan...
Printable View
[quote=sazan;137547]Asti,
Al sana sayı. 33.[/quote]
denks baysazan...
PY 78000 çekip ikili tepeden tekrar 28000 bıraksa daha iyi olur ,birde ikili dip yaparız.Şunun şurasında ne kaldıki hergün 5000 puan olsa 4 gün yeter.Duy sesimizİ PY..... .lelele.lelele
EKONOMİ DÜZELDİ SOKAKLAR CIVIL CIVIL MÜŞTERİLER KUYRUKTA KÜRT AÇILIMIDA BİTTİİİ...IMF TAMAM....
DAHA NE OLSUN
Dikkat ettinizmi dax dow ve sp nin hızına yetişemiyor. Amerika gün içi en yüksek yaparken dax en yükseğini geçemiyor bizde geçemiyoruz!
[quote=Larossıan;137546]:..:Selçuklu pembeoğlanı azad etti galiba...Pembeoğlanda ne yapsın buralara takılıyor..:..::..:Selçuklunun baskısından kurtulunca rahatlamıştır.:)Hergün tehdit askerlik falan filan gına geldi çocuğa koçum benim ben severim pembeoğlanı,kocaoğlanla arkadaş olsunlar..[/quote]
sağol Larossian ağabey Allah razı olsun .. az çektirmedi bana bu Selçuklu denen adam .. üç tekerlekli arabasını pazarda sattım gene yaranamadım .. hergün dövdü beni . :o:o:o:o
müsade edersen kocaoğlanla beraber taylanda gidelim. :o:o:o:o
[quote=pembeoğlan;137552]sağol Larossian ağabey Allah razı olsun .. az çektirmedi bana bu Selçuklu denen adam .. üç tekerlekli arabasını pazarda sattım gene yaranamadım .. hergün dövdü beni . :o:o:o:o
müsade edersen kocaoğlanla beraber taylanda gidelim. :o:o:o:o[/quote]
Gidin koçum Gökhan abin sizi gezdirir hakettiniz.....:..::..:Ev kirası,otel parasıda vermezsiniz dayalı döşeli ev misafir eder sizi....:):)
[quote=Larossıan;137535]Sen sistemini dün dediğim gibi yağla Astiii..:):)[/quote]
benimki zaten çok yağlı :) 300 puandan fazla ters yemez kaçar da :) inşallah seninki dönüşte de 2500 puanlık hareketlere tepkisiz kalmaz.dng:..::..::..::..:
şaka bir yana..herkesin sistemi kendi psikolojisine uygun olacak..öyle 2500 puanlık dalgaya hatta 1500 puanlık dalgaya tepkisiz kalan sistem beni bozar..sistem dediğin gapler hariç en kötü %1 lik tersde pozdan kaçacak..ama cesur yürekler için az sinyal veren ve uzzzzuuun pozisyon tutan daha mantıklıdır tabikii...
5 dklık tepeden exıtledi..
[QUOTE=pembeoğlan;137552]sağol Larossian ağabey Allah razı olsun .. az çektirmedi bana bu Selçuklu denen adam .. üç tekerlekli arabasını pazarda sattım gene yaranamadım .. hergün dövdü beni . :o:o:o:o
müsade edersen kocaoğlanla beraber taylanda gidelim. :o:o:o:o[/QUOTE]
nereye gidersen git .. gözüme gözükme yeterki .. yüz vermeyin şu sümüklü pembeoğlana ..
bu arada 58350 hayırlı uurlu olsun ... cümleten geçmşi olsun ..
Amonra dayan kardeşim .. :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
[QUOTE=selçuklu;137556]nereye gidersen git .. gözüme gözükme yeterki .. yüz vermeyin şu sümüklü pembeoğlana ..
bu arada 58350 hayırlı uurlu olsun ... cümleten geçmşi olsun ..
Amonra dayan kardeşim .. :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:[/QUOTE]
Yettinmi Selçuklum?
Ben dediydim bu pembe oolana güvenme diye bak kocaoolanla taylanda gideceklermiş.3 Tekerleklinin parasını orda yiyecez diyodu! :..:
[QUOTE=AMON RA;137557]Yettinmi Selçuklum?
Ben dediydim bu pembe oolana güvenme diye bak kocaoolanla taylanda gideceklermiş.3 Tekerleklinin parasını orda yiyecez diyodu! :..:[/QUOTE]
yettim abi .. kapanış tahminim .. 55.550.. kayıtlara geçsin ..
amanın amanın..bollinger abinin tuvaleti gelmiş..çok sıkışmış bandlar..özellikle 60 dklıkda yatay ve aşağı yolu var.. çök artık robin!!!!!11
ahanda benim projeksyon bu .. uyumsuzlulk hat safhada .. mbm ne diyosun abi bu uyumsuzluğa ....
[IMG]http://img44.imageshack.us/img44/3304/adszdsmtta.jpg[/IMG]