bi şansını dene astatin:) belkı ekmek cıkar:)
Printable View
bi şansını dene astatin:) belkı ekmek cıkar:)
Selam arkadaşlar...Bir iki gündür yoktum...İşlem yapmıyorum bari boş durmayayım dedim sistemlerimi geliştirebilmek için boğuşup durdum...Bunda bir miktarda başarılı oldum gibi...Ama daha alınacak çok yol var...Bu iş zor iş...Gerçekten şöyle iyi bir sistem yaratabilmek için çok çalışmak gerekiyor...İlerleme sağladıkça daha ne kadar yolun başında olduğunu görüyorsun...Bu arada daha önce oluşturduğumu söylediğim orta vadeli sistemim halen AL'da oturuyor...(15 Temmuz'daki 47.125 seviyesinden beri AL'da...)Daha önceki aylara ait testleri de yaptım ve sonuçlar fena değil...Özellikle az işlem yapmayı sevenler için ideal gözüküyor...Tabi hızlı bir dönüş olursa tepeye kıyasla karın 2000-3000 puanını geri verecektir diye tahmin ediyorum ama 11.000 puanın da 2000-3000'ini versin canım...:)Bu sistem SAT verdiğinde buradan duyuracağım İnşallah...
Piyasayla ilgili görüşüme de gelince şu andan itibaren en geç yarın öğleden sonraya kadar sert bir satış bekliyorum...Bu zaman diliminde her hangi bir anda başlıyabilir bu satış...İlla trend dönüşü olacak diye algılamayın ama şöyle sağlam bir kütürdetecekler diye düşünüyorum...Bu yüzden sistem SAT verdiğinde mutlaka SHORT'layacağım... Herkese bol kazançlar dilerim...
LONG stoplar mı çalıştı ? :))) [U]nefis çalkalıyorlar[/U]. Bugün iyi gün.. Gün bazında +875 .
trend dönüm gün noktası (müthiş bir tamlama oldu :) haydi yavrum şimdi patlat bi aşağı..
makas aşağı yönlü kapanabilir... öyle bir veriyorlar ki..
[quote=marakes;137573]bi şansını dene astatin:) belkı ekmek cıkar:)[/quote]
ekmek derken? :)
deidre de şansımı denedim..büyük çöküşde, vob ekstremi gönderdim referans olarak..yaşatırım seni mealinde..:::::: oda bana kredi kartı ekstresini gönderdi, nah yaşatırsın mealinde :) o an ilişkimiz platonik bir boyuta taşındı..Banu ile olan ilişkimizi ise ağızlara düürmek istemiyorum..burda yazmak istemiyorum yani detaylarını.kom.kom
[QUOTE=Astatin;137576]..[B]büyük çöküşde[/B], vob ekstremi gönderdim referans olarak..yaşatırım seni mealinde.[/QUOTE]
büyük çöküş daha yeni başlıyor patron ... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Alım için aşağıdan exıt gelirse alırım, poz flat, satım için sinyal beklerim.
sistemler al da..
sistemi sat veren var mı..
[QUOTE=abka;137579]sistemler al da..
sistemi sat veren var mı..[/QUOTE]
5 ve 10 satta .. üstü alda .. :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
benim 5 trade sata geçti.
[quote=selçuklu;137577]büyük çöküş daha yeni başlıyor patron ... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:[/quote]
bi daha dene diyosun..yok abi geçen sefer çok kırıldım ben..kadının aylık kredi kartı esktresi usd 30,000...kayıt dışı olanlarda bi o kadar dedi..ona hem boyum yetmez maddi olarak..hem de kayıt dışı kelimesinden kıllandım...bir cc durumlarımı var diye :)
[QUOTE=abka;137579]sistemler al da..
sistemi sat veren var mı..[/QUOTE]
benim ki verdi 57800 den...
[QUOTE=Larossıan;137581]benim 5 trade sata geçti.[/QUOTE]
15:45 tede kocaoğlan basar kırmızıya .. :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: