5 dak sat da..60 dak lık al da...
sistem gereği ABKA şimdi flat olmalı..çünkü eşit kaldıraca zıt yön olunca ,toplam flat olur..
Printable View
5 dak sat da..60 dak lık al da...
sistem gereği ABKA şimdi flat olmalı..çünkü eşit kaldıraca zıt yön olunca ,toplam flat olur..
15 zaten sattaydı..60 dklıkda geçici sat çıktı...16:00 da bakcez..yada ne bakcez ya..zaten full şortos..babafingos
vurun uşaklar...trabzoooon kolbastısı....
bu iş bitmiştir..yeni zirve yok..geçmiş olsun..hayırlı olsun
Kocaoğlan 15 satta.
[QUOTE=mbm;137587]vurun uşaklar...trabzoooon kolbastısı....[/QUOTE]
gel abi bak projeksyon çizdim ..nasıl ?? :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
[QUOTE=selçuklu;137560]ahanda benim projeksyon bu .. uyumsuzlulk hat safhada .. mbm ne diyosun abi bu uyumsuzluğa ....
[IMG]http://img44.imageshack.us/img44/3304/adszdsmtta.jpg[/IMG][/QUOTE]
[QUOTE=Larossıan;137589]Kocaoğlan 15 satta.[/QUOTE]
demedimmi abi .. 15:45 kırmızıyı basar diye .. :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
57800 e kadar tepki olasıdır..
[quote=BORSACIOZGUR;137575]LONG stoplar mı çalıştı ? :))) [U]nefis çalkalıyorlar[/U]. Bugün iyi gün.. Gün bazında +875 .
trend dönüm gün noktası (müthiş bir tamlama oldu :) haydi yavrum şimdi patlat bi aşağı..
makas aşağı yönlü kapanabilir... öyle bir veriyorlar ki..[/quote]
süpppper : ) geçmiş 1 aylık zararın yukarı aşağı bayağı bi toparladım..( zararın yarısına yakın ).
allaha şükür..... Ama yine de diğer yarısı duruyor tabii... :(:(:(
Allahtan teminat seviyemi artırdım ve daha fazla kontrat SHORT um...
Artık py nin yolu belli oldu.. normal olarak..beklenen...
Rizgara karşı durmanın bi anlamı yok.
bar doldurursa sata geçer.
[QUOTE=Astatin;137588]bu iş bitmiştir..yeni zirve yok..geçmiş olsun..hayırlı olsun[/QUOTE]
Bu kaçıncı oldu :D
[QUOTE=Astatin;137588]bu iş bitmiştir..yeni zirve yok..geçmiş olsun..hayırlı olsun[/QUOTE]
ben her tepede geçmiş olsun.. hayırlı olsun dedim kimse saolasın teşekkür ederim dememişti .. bari ben teşekkür edeyim ...
saolasın Astatin kardeşim cümlemize geçmiş olsun hayırlı uğurlu olsun ... .. :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: