-
[quote=MASTER;137626]Kocaoğlan'a şapka çıkartılır ancak...Önünde saygıyla eğiliyorum Laros abi...Büyüksün...
Bu arada makasla da oynayarak bizim vob'u bırakmamaya çalışıyorlar,yalnız dikkatimi çeken bir şey var ki fiyattaki düşüşün hızlandığı anlarda APSD'de hızla artış gösteriyor...Zaten şu anda düşüşü destekliyor ancak ola ki Dow'daki satışlar sertleşirse esas o zaman burayı fena halde dağıtabilirler...Yani APSD şu anlık çok kısa vade yorumladığımda kısa zaman içinde bir yöne doğru sert bir hareket olabileceğine dair bir işaret veriyor...Şu anki bizim piyasanın eğilimine göre bu yönün aşağı olması gerekir ama gene de göreceğiz...(Aman yukarı olmasın artık yeter ya!...)
[/quote]
Arkadaşlar faydalı olabiliyorsak ne mutlu inşallah 3-5 zararı olanlar birazını çıkarabilmiştir.Burada hepimizin sistemleri çok değerli bazen şakayla karışık takılıyoruz ama hepiniz çok değerlisiniz.
Sayglarımla...
-
hiihehehyttt tüm uzlaşmalar kısaya..yürüyün beeee
-
herkes kısa maşallahı var forumun ... teprik ederim herkesi ..:D:D:D:D:D:D:D:D:D
pembeoğlan abi falan anlamam .. askere git gel önce sen ... anca adam ederler seni orda .. ahanda hep mavioğlan koyacam artık .. :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
-
56275 kısa vade SHORTLAR kapandı.. Az eser miktarda deneme için long :)
-
[quote=Larossıan;137633]Arkadaşlar faydalı olabiliyorsak ne mutlu inşallah 3-5 zararı olanlar birazını çıkarabilmiştir.Burada hepimizin sistemleri çok değerli bazen şakayla karışık takılıyoruz ama hepiniz çok değerlisiniz.
Sayglarımla...[/quote]
aynen öyle..şakayla karışık takılıyoruz..bu işe, sisteme v.b. emek sarfeden herkesin ortaya çıkardığı her şey çok kıymetlidir..az kandırması çok kazandırması önemli değil...
misal ben enorton un "yorum yok longa devam" tribini çok tuttum..önümüzdeki günlerde düşüş devam ederse bende kullanacağım.. :)
-
56150 haftalık desteği var onu kırarsa fena gider.
-
hadi hadi hadi..bi daha uzlaşma değişsin hadi..ek şortlar kapıda bekliyorr hadiii...
-
[QUOTE=Larossıan;137638]56150 haftalık desteği var onu kırarsa fena gider.[/QUOTE]
56150 dede benim saatlik grafikte fibonacci Fan çizgim var! Değdirip kaldırdılar ordan biraz oyalanıp güç toplayacaklar heralde!
-
[quote=Astatin;137639]hadi hadi hadi..bi daha uzlaşma değişsin hadi..ek şortlar kapıda bekliyorr hadiii...[/quote]
Astatin abi cahilligime ver,bu uzlasma degismesi nedir?neyi ifade ediyor..
-
abka sistemli agresif kısa..2 sistemde sat da(5 ve 60 daklık)
-
en son 57925 kısalarla geceye kısa anasını satayım....
al verene kadar.....
tatil matil derken koptuk iyice sistemden.. konsantrasyon kayboldu.....
bu haftadan itibaren sadece sistem....daxı maxı ne varsa hep sildim.....
sadece bizim grafik ve göz ucuyla bakacagım fdow var.....
yaşasın sistem... yaşasın disiplin..... he heeeeeee
-
[QUOTE=mbm;137644]en son 57925 kısalarla geceye kısa anasını satayım....
al verene kadar.....
tatil matil derken koptuk iyice sistemden.. konsantrasyon kayboldu.....
bu haftadan itibaren sadece sistem....daxı maxı ne varsa hep sildim.....
sadece bizim grafik ve göz ucuyla bakacagım fdow var.....
yaşasın sistem... yaşasın disiplin..... he heeeeeee[/QUOTE]
he bende kısa geceye .. herkes kısa zaten .. projeksyon belli .. :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: