-
Vob ta batanlar niye battı beim tespitlerime ve hissetlerime göre İnd. cok şişti artık aşağı yapmaları lazım sistem long ama ben short acayım diye düşündüler ve PY de 300-500 puan oynatarak ind. yumuşattı tekrar yukarı yaptı.Şİmdi ise tam tersini yapacaklar İnd cok düştü yukarı yapmaları lazım diye düşündürüp ind.300-500 puanla istedikleri seviyeye getirip tekrar aşağı yaparlar ve yine KY batıracaklar diye düşünüyorum Birden yazmak istedim BOL KAZANCLAR
-
ver küsküyü ver küsküyü bitsin bu gurbeeetttt
-
[quote=QUEEN;137700]bizim bankaları izlemeye almışlar...satış bundanmış..[/quote]
değil..bu haber dün sabah vardı zaten :) ayrışta gel kuvin
-
şortunda piramitinde hastasıyım...
-
[QUOTE=Astatin;137703]değil..bu haber dün sabah vardı zaten :) ayrışta gel kuvin[/QUOTE]
ee devam ediyo işte..pahalı bankalar..satıyolar..:p650 flat..depki gelsin bakem..
-
[QUOTE=Astatin;137554]benimki zaten çok yağlı :) 300 puandan fazla ters yemez kaçar da :) inşallah seninki dönüşte de 2500 puanlık hareketlere tepkisiz kalmaz.dng:..::..::..::..:
şaka bir yana..herkesin sistemi kendi psikolojisine uygun olacak..öyle 2500 puanlık dalgaya hatta 1500 puanlık dalgaya tepkisiz kalan sistem beni bozar..sistem dediğin gapler hariç en kötü %1 lik tersde pozdan kaçacak..ama cesur yürekler için az sinyal veren ve uzzzzuuun pozisyon tutan daha mantıklıdır tabikii...[/QUOTE]
46700den sat verip hala al vermemiş 5 dklık sistem var. 12850 puan terste kalmış bi mahluakt. .dng
-
56000 STOP. 55700 tekrar long. günlük zarar 550 puan civarı
-
[quote=QUEEN;137705]ee devam ediyo işte..pahalı bankalar..satıyolar..:p650 flat..depki gelsin bakem..[/quote]
sen tatile nereye gittin yaww...saçların sararmış, kanatların çıkmış..ne şelalesi orası..vob şelalesimi ...::::::
-
[QUOTE=AMON RA;137562]İyi valla hemen bizde bi şirket kuralım diyelimki aylık 3500 tl maaşla çalışacak personel arıyoruz. Sonrada her başvurudan 10 lira alalım. Daha neler duyacam BEEAAA![/QUOTE]
Elemanı alsan da olur başvuru paralarıyla o elemana bile bakarsın.
-
[QUOTE=Astatin;137708]sen tatile nereye gittin yaww...saçların sararmış, kanatların çıkmış..ne şelalesi orası..vob şelalesimi ...::::::[/QUOTE]
kurumuş deniz kızı olmuşum..şelaleye özlemle bakıyomuşum..nasıl avatar..anafikirli ...uzaylı değeelll..:D
-
[QUOTE=VOBiX;137709]Elemanı alsan da olur başvuru paralarıyla o elemana bile bakarsın.[/QUOTE]
Belkide Ali sabancı elemanların maaşını böyle ödüyordur.Ayın birine az kaldı! Kızım kariyere bi ilan verinde şu maaşlar çıksın! ULAN CANINIZ CEHENNEME! İşte vahşi kapitalizm diye buna derim!
-
[B]Aracı kurum Pastası olan var mı ? Tşkler ..ACİL.. Tşk.[/B]