-
Günaydın...Bütün güzellikler sizinle olsun...Orta vadeli sistemim saat 10:40 itibariyle 55.750 den SAT verdi...Böylelikle 3 haftada sadece tek trade le 8625 puanı cebine indirmiş oldu...Bu sistemin sinyallerinin ana trend takibi açısından yararlı olabileceğini düşünüyorum...Eğer sizlerde aynı şekilde düşünürseniz arada sinyallerini yayınlamaya çalışırım...Bu arada Laros baba sistem tam da senin 56.150 yi aşağı geçerken SAT ı çaktı :)Hoşuma gitti bu iş...Tabi sistem 20 dakikalık olduğundan teyit için 10:20 barının kapanışını beklemek gerekti...
Piyasa da göreceli olarak çok zayıf...( Gökhan ın beyni çoktan SAT sinyali üretmiştir...:) ) SHORT cuların keyfi yerindedir herhalde...Bi de yurt dışı aşağı dönse değmeyin kimsenin keyfine... :) Herkese bol kazançlar diliyorum...
Astatin e Not: Ben de sayılar vereyim bari...:) 3 ,7,11 bu sayılardan beğendiğini seç...En az bi tanesi çıkar diyorum...Atış serbest nasıl olsa... :)
-
veriyolar. verdikleri kademeye 675-700- acayip alış geliyo. Ne iş bu anlamadım..
TGB de devamlı alıyo. TGB ve IYM nin pastasını görmek istiyorum.
43500 de tutunduk şimdilik. Öğlene doğru Yukarı doğru sağlam bi tepki gelebilir belkisem.. Hatta artıya bile geçerler inşallah.
Maksat shortçuları sıkıştırmak , para kazanmak değil mi ? [U] Ben BY olsam böyle yapardım[/U]..
-
55600 ek LONG 56000 hedef
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;137715]55600 ek LONG 56000 hedef[/QUOTE]
dikkatli ol..stoplu ol kardeşceğizim..satışlar fena..600 kısa yeniden..800 stp
-
[QUOTE=QUEEN;137700]bizim bankaları izlemeye almışlar...satış bundanmış..[/QUOTE]
o haber iki gün önce geldi....
-
[QUOTE=mbm;137717]o haber iki gün önce geldi....[/QUOTE]
asti az önce söyledi haberin evvelden geldiğini..bende satışın devam ettiğini söyledim..
-
[QUOTE=QUEEN;137718]asti az önce söyledi haberin evvelden geldiğini..bende satışın devam ettiğini söyledim..[/QUOTE]
astinin yazdıgını yeni gördüm....
yok o haberi takmadan 2000 puan çıktıda ondan dedim....
-
[URL=http://img41.imageshack.us/i/screenhunter2q.png/][IMG]http://img41.imageshack.us/img41/2927/screenhunter2q.png[/IMG][/URL]
-
400 long az pilav üstü kuru...250 stop..pamık nerde..tatildemi.
-
pastası olan yok mu ? gönderen olmadı da..
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;137712][B]Aracı kurum Pastası olan var mı ? Tşkler ..ACİL.. Tşk.[/B][/QUOTE]
Özgür abi ne etçen Aracı kurum pastasını gayri.. onlar bayat oluyore::: git köşedeki hacı mehmet amcanın bastaanesinden al daha gözel::: benim varda malum datildeyik eskik yuani bayat :::
-
[QUOTE=QUEEN;137721]400 long az pilav üstü kuru...250 stop..[/QUOTE]
altta sisteme uy uy uy mu yazıyor.......:D:D