naptınız yav dagıtmışsınız maşallah piyasayı birazcıkta yarına kalsın hepsini satıp durmayın
Printable View
naptınız yav dagıtmışsınız maşallah piyasayı birazcıkta yarına kalsın hepsini satıp durmayın
acaip vahşi bir ayı yapmış bu vob yükselişi beni...hala piramit yapıyorum uzlaşmalarla..ölene kadar mokok
[QUOTE=abdullah yıldız;137738]naptınız yav dagıtmışsınız maşallah piyasayı birazcıkta yarına kalsın hepsini satıp durmayın[/QUOTE]
zor bulduk bu günleri ...
hep düşsün hep düşsün .. şelale şelale şelale .. :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
[QUOTE=abka;137736]kaşıntı,kaşıntı...üüü[/QUOTE]
Ben long açmadım amma short kapattım tepkide yukardan verebilirmiyim acaba diye ben kapattım düştü sonra yeniden açtım az düşünce yine kapattım tepince vereyim diye gene düştü hep düştü! Çok şükür zarar yok ama ödediğimiz komisyon ve kazancımızın düşmesi yanımıza kar kaldı!
Sistemler baba gibi sat vermiş ne uğraşıyon iç çayını keyifle seyreyle işte! .dng
[quote=selçuklu;137740]zor bulduk bu günleri ...
hep düşsün hep düşsün .. şelale şelale şelale .. :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:[/quote]
Senin pembeoğlanın selamı var selçuklu affetsin derrr.Kocaoğlan dan kurs almışş bidaha olmaz der...:o:o:o:o:o:o:o:o
43000 d tutunduk mu ? gerçi bu havada tutunma pek olmaz ama....özellikle yurtdışının + olması çok korkutyor beni.. Ya eksiye geçerse...
55250 SHORT 55100 long
[quote=borsacıozgur;137743]43000 d tutunduk mu ? Gerçi bu havada tutunma pek olmaz ama....özellikle yurtdışının + olması çok korkutyor beni.. Ya eksiye geçerse...[/quote]
r.ı.p
:)))
[QUOTE=Larossıan;137742]Senin pembeoğlanın selamı var selçuklu affetsin derrr.Kocaoğlan dan kurs almışş bidaha olmaz der...:o:o:o:o:o:o:o:o[/QUOTE]
aleykümselam abi .. az daha burnu sürtülsün sümüklünün .. :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
[QUOTE=abka;137729]55450 long..tırsarak..[/QUOTE]
[QUOTE=QUEEN;137730]istp...çıtır olmazmış..kısa devam..[/QUOTE]
[QUOTE=Larossıan;137733]53950 doğru yolculuk var ilk etapta longla mongla oynamayın fazla isterseniz....::::::Gerçi kaşıntı oldumu yapacak birşey olmazda...[/QUOTE]
Abi aylardır short kovalıyoruz tüm forum olarak, tam trend başladı yine yerinizide duramıyorsunuz :D Sn Laros a aynen katılıyorum...
[B]Makası kapatacaklar diye korkuyorum bi de[/B] ..
vazgeçtim 55125 SHORT. dOĞRU yolu mu buldum acaba...?
54500 den önce vadeli teknik destek yok ki... ?
[QUOTE=Astatin;137739]acaip vahşi bir ayı yapmış bu vob yükselişi beni...hala piramit yapıyorum uzlaşmalarla..ölene kadar mokok[/QUOTE]
Daha önce 2 kez sermayeyi sıfırladım ikisi de bu piramit hevesim yüzünden oldu. Dünden beri piramit yapsam belki de karı 3 e katlamıştım ama kendi kendime karar aldım artık piramit yok.
Her vade sonunda portfuyun büyüklüğüne göre bir sabit sayı belirliyorum ve tüm vade aynı sayıda işlem yapıyorum... Benim gibi acemilere tavsiye...