-
Yeter artık da. Bi yerden almaları lazım..
Daha Dün sabah [B][U]58350[/U][/B] gördü bu vadeli. Bu sabah [B][U]54600[/U] [/B].
[U]yüzde 10 düşecek neredeyse ) vay beee[/U]
[U]Toplumca tepkisisiz biz zaten ;[/U]
[U] IMKB den ne tepki bekliyorsam[/U] :)
Bugün 54600 -54700 full + full + full + full LONG :))
-
TGB 56000 den 54700 e kadar her kademeden alıyor. Ne iş anlamadım....?
Short çu kıyımı mı yapcaklar ? Şu anda KY para kazanıyor. Yanlış giden bişiyler var.
Short dan bütün kazanılanlar 45 dakika içinde geri gitmesin ..:(
-
Sanırım tepki gelir buralardan
-
[quote=BORSACIOZGUR;137762]Yeter artık da. Bi yerden almaları lazım..
Daha Dün sabah [B][U]58350[/U][/B] gördü bu vadeli. Bu sabah [B][U]54600[/U] [/B].
[U]IMKB den ne tepki bekliyorsam[/U] :)
Bugün 54600 -54700 full + full + full + full LONG :))[/quote]
özgür çok tehlikeli bir risk alıyorsun bence tabi haklıda olabilirsin belkiama bu dönemde long denemesi tehlikeli çıkış ne kadar sert olduysa inişin de o denli sert olması kuvvetle muhtemel :o:o:o:o
-
Ben destek mestek, tepki mepki anlamam sistem AL diyene kadar short... Zorla yorum yaptırdınız yaw :D
-
[URL="http://img222.imageshack.us/i/screenhunter2.png/]"][URL=http://img222.imageshack.us/i/screenhunter2.png/][/URL][IMG]http://img222.imageshack.us/img222/2029/screenhunter2.png[/IMG][/URL]
28000 gelen 5 lik ayu dedi.
-
[quote=BORSACIOZGUR;137763]TGB 56000 den 54700 e kadar her kademeden alıyor. Ne iş anlamadım....?
Short çu kıyımı mı yapcaklar ? Şu anda KY para kazanıyor. Yanlış giden bişiyler var.
Short dan bütün kazanılanlar 45 dakika içinde geri gitmesin ..:([/quote]
İyiki VOBCUÖZGÜR dememişsin....:D:D:D:D:D
-
[quote=abdullah yıldız;137765]özgür çok tehlikeli bir risk alıyorsun bence tabi haklıda olabilirsin belkiama bu dönemde long denemesi tehlikeli çıkış ne kadar sert olduysa inişin de o denli sert olması kuvvetle muhtemel :o:o:o:o[/quote]
Teşekkür ederim..
Daha Dün sabah [B][U]58350[/U][/B] gördü bu vadeli. Bu sabah [B][U]54600[/U] [/B]
Birden 15 kademe değil de vere vere almaları,
[U]verilen kamedeye hemen alış gelmesi ; daha doğrusu size satış fırsatı vermeleri[/U] ) [B]long ihtimalini artırıyor[/B].
[U]Garanti 5050 ye 3 kere verdiler alıcı geldi....[/U]
54600 [U]Burdan daha düşeceğini zannetmiyorum.[/U]
Yapcak bişey yok sabah tepkiye oynadık elimizi yaktılar sattık.
[U]Artık burdan oynayıp zararımızı çıkarıp ; dünkü karımızı korumamız lazım...[/U]
1 gün de yerimizde sayalım..
-
piramitlerin kalanını da 800 den kapattım..57800 de şortladığım kontrat sayıısyla devam..bu yorum değildi sadece haberdi..yani yorum yok şort devam
-
İnce saz takımı yerini aldı. Hadi hayırlısı.
-
[quote=BORSACIOZGUR;137762]Yeter artık da. [COLOR=red]Bi yerden almaları lazım..[/COLOR]
[U]IMKB den ne tepki bekliyorsam[/U] :)
Bugün 54600 -54700 full + full + full + full LONG :))[/quote]
bu cümlenin tersi bana yükseliş trendinde %30 kaybettirmişti..dikkat...rend yorum dinlemez
-
55300 al gelir..kısa devam..