Özgür bunu sanırım yalnız ikimiz bekledik. Eee gazete okuyanın hali başka olur.!
Printable View
Özgür bunu sanırım yalnız ikimiz bekledik. Eee gazete okuyanın hali başka olur.!
Sayın yolcular saz heyetindeki kemancı Mustafa su koyvermeye başladı. Halkalı istasyonundan önce Kanaryada ben atladım aşağı.
dikilen piramitler 175 den kapatılır...yorum yok haber var..ana para şort devam..
Dam üstünde un eleeerrr Dam üstünde un eleeeeeerr.......lelele
[quote=Larossıan;137801]Dam üstünde un eleeerrr Dam üstünde un eleeeeeerr.......lelele[/quote]
nerde nerde !!!!:D:D:D:D
[quote=Astatin;137802]nerde nerde !!!!:D:D:D:D[/quote]
Asti queen gitmiş ben gelmişim Marmarise avrupa standartlarında çalışıyor burası....:):):):):)
55.600 sayılı banliyö treni kalkmaya hazırlanmaktadır.
ben piramit paraları ile 275 den yine kısa.....yorum yok şort devam
piramitleri 175 den kapattım...
[quote=parderi;137804]55.600 sayılı banliyö treni kalkmaya hazırlanmaktadır.[/quote]
ya ben alıyorum mesajlarını merak etme..vazgeçemedin şu METRO olayından..metroya selam sisteme devam...
[QUOTE=Astatin;137807]ya ben alıyorum mesajlarını merak etme..vazgeçemedin şu METRO olayından..metroya selam sisteme devam...[/QUOTE]
Metrodan kovuldum Asti. Sayın Bakanımız Binali Yılmaz Zatı alimi Sirkeci - Halkalı Hattına kondüktör olarak atadı. Müracaat ve işlem masrafı bile almadı valla. Ben Kayserili değilim diyor.
KUVIN bir smaç çak şuna yaww.... voleyballcı dedik milli dedik bağrımıza bastık, longcu çıkma sora haaaaaaaaaa.....pambık nerde