[QUOTE=parderi;137804]55.600 sayılı banliyö treni kalkmaya hazırlanmaktadır.[/QUOTE]
O senin gönlünden geçen tren o tarife iptal oldu o sefere hızlı tren koyacaklarmış
54200 doğru
Printable View
[QUOTE=parderi;137804]55.600 sayılı banliyö treni kalkmaya hazırlanmaktadır.[/QUOTE]
O senin gönlünden geçen tren o tarife iptal oldu o sefere hızlı tren koyacaklarmış
54200 doğru
[QUOTE=oguzhan;137810]O senin gönlünden geçen tren o tarife iptal oldu o sefere hızlı tren koyacaklarmış
54200 doğru[/QUOTE]
Çaktırma be yav. Şurda sazcıları gaza getirmeye çalışıyoruz. Yerse.
[quote=Astatin;137809]KUVIN bir smaç çak şuna yaww.... voleyballcı dedik milli dedik bağrımıza bastık, longcu çıkma sora haaaaaaaaaa.....pambık nerde[/quote]
anaa..pambık a sen istanbuldayken yemek servisi ediyordun..sen gittin hiç düşünmeden adamı..kim bilir ne hallerde
kısa devam .. 5 dk al sinyali gelirse longlarım ama ..
bende sistemciyim gayrı .. :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
XAUUSD ye dikket ediyormusunuz goççlar...şşş...dikkat
içimden bir ses haber falan gelecek ... bugün vob % 5 artık kapatacak diyor .. ama ses mes dinlemeyecem .. sistem ne derse o .. :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
[QUOTE=Astatin;137814]XAUUSD ye dikket ediyormusunuz goççlar...şşş...dikkat[/QUOTE]
he ralli yapıyor * q .....:rolleyes:
[quote=selçuklu;137815]içimden bir ses haber falan gelecek ... bugün vob % 5 artık kapatacak diyor .. ama ses mes dinlemeyecem .. sistem ne derse o .. :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:[/quote]
çok profesyonel gördüm seni pembe oglan.lelele.lelele.lelele
[QUOTE=abdullah yıldız;137817]çok profesyonel gördüm seni pembe oglan.lelele.lelele.lelele[/QUOTE]
yok abi karıştırdın ben selçuklu .. :D:D:D:D:Dhahahhaha :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
[quote=selçuklu;137818]yok abi karıştırdın ben selçuklu .. :D:D:D:D:Dhahahhaha :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:[/quote]
eküri idiniz ya o bakımdan dedim:o:o:o
[QUOTE=abdullah yıldız;137817]çok profesyonel gördüm seni pembe oglan.lelele.lelele.lelele[/QUOTE]
avatar süper ama bence çok mütevazi bir şelale .. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
[IMG]http://i160.photobucket.com/albums/t187/lnsch/IMG_6754smaller.jpg[/IMG]
[QUOTE=abdullah yıldız;137819]eküri idiniz ya o bakımdan dedim:o:o:o[/QUOTE]
yok abi en son kovdum .. dittir ettim kendisini ..
askere git gel bakalım dedim .. :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: