Yandı biletler . Artık sefer koymuyorum. Canı nereye isterse.
Printable View
Yandı biletler . Artık sefer koymuyorum. Canı nereye isterse.
uzun devam sistemciyim artık .. sistem ne derse o .. :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
larossian abi kocaoğlan al verdimi ?? .. 16:00 barıyla yakar yeşili bence ..
hedef vob 250.000 adamlar boşa teminatları artırmadı .. :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
[QUOTE=parderi;137834]Yandı biletler . Artık sefer koymuyorum. Canı nereye isterse.[/QUOTE]
Sen treni kaçırmışın tren seferini bitirdi bu gördüğün ijkinci seferi
Sistem AL verdi...57.400 maliyetli SHORT^ları 55.900^den kapatıp FLAT duruma geçtim...Dipten 1300 puan karımızı yedi adiler...Aynı yerden ne olursa olsun bir miktar da LONG açmak lazımdı sisteme uymak adına...Bu böyle olmayacak...Sisteme uyma disiplinini tam olarak edinebilmek adına başka bir taktik izleyeceğim artık...Şimdi dikkat ettim,orta vadeli sistem de 16:00^da 55.800^den AL vermiş tekrardan...
Kocaoğlan al demiş arkadaşlar yoktum şimdi geldim.
uzun devam yorum yok :) ... vay anasını ...
Hayır kendine kızıyorum. Ne güzel long dum.. Short çu kıyacaklar burda KY para kazanmaması için dediim..
Gittim aşağıdan aldığım longları 55300-400 den kapattım.. üstelik bi de SHORT A GEÇTİM...:(
Bizi de kıydılar. Bugün + bile kapatır bu endeks...:( :( 57000 kapatır ! lanet olsun
Shortçuların margin call a düşmesi şart için !
[quote=Astatin;137825]15 dk lık indiaktörler PU yapıp fiyatı yukarı çekiyor..bollinger abi yine darlıyor..off ulan yine sert hareket var..bkalım ne tarafa...veride varmış...verinin ********[/quote]
[quote=Astatin;137827]pıhh..275 de geçici al çıktı..15 dakıak kım beklicek şimdi..üww[/quote]
böyle şansın...800 barında al kesinleşti..bir umtu gevşer derken 600 leri felan görünce...850 ye anca yetiştik..neyse bereket evrsin..ama doğrusu longa geçmeye cesaret edemedim
[QUOTE=Larossıan;137839]Kocaoğlan al demiş arkadaşlar yoktum şimdi geldim.[/QUOTE]
abi ben çözdüm senin kocaoğlanı .. 16:00 al verdi dimi ... sat barınıda bildiydim ..
pembeoğlanla sana komplo kurduk .. kocaoğlanla arkadaş olan pembeoğlan bana sistem formulunu verdi .. kusura bakma .. :D:D:D:D:D:D:D ::o:o:o:o:o:o:o:o
[QUOTE=Astatin;137842]böyle şansın...800 barında al kesinleşti..bir umtu gevşer derken 600 leri felan görünce...850 ye anca yetiştik..neyse bereket evrsin..ama doğrusu longa geçmeye cesaret edemedim[/QUOTE]
long iyidir asti....brv
saatlikde burası önemli..