-
[QUOTE=Larossıan;137881]Sistem olmazsa bu manyakları çözmek mümkün değil fdjı artıyken aşağı eksiyken yukarı ne adamlar....:..::..::..:[/QUOTE]
aynen öyle oldu laros.. allah kocaoğlan^a zeval vermesin.. :)))
yurtdışını takip edenleri acayip terse getirdiler.. yurtdışı yükselirken düş, yurtdışı düşerken çık.. vay beee...
-
[quote=Larossıan;137881]Sistem olmazsa bu manyakları çözmek mümkün değil fdjı artıyken aşağı eksiyken yukarı ne adamlar....:..::..::..:[/quote]
aynen..adamlar dışarıyıonları olmuşları toplamak için kullanıyor sadece..
-
aşagı dönerse saatlikler obo olur......vadelide
-
[quote=mozkan;137656]otuz bir temmuz da yaşanan düşüşe bakınız
tepeden tam 2325 point, gün sonu efg den efg ye uzlaşmadan 2000 küsür lot,
bugünkü düşüşe bakınız tepeden tam 2300 point ve gene efg den efg ye uzlaşma fiyatından işlem
yarın artı gap gelebülü demedi demeyin.lelele[/quote]
YARIN yeni zirve görülüp ikili tepe isteyenler (ew diliyle 5. wave) huzura erdirilebilir demedi demeyin.
.lelele
-
[IMG]http://img34.imageshack.us/img34/906/screenhunter4t.png[/IMG]
Ben yokken kocaoğlan exıtlemiş zaten boşalt malı diye arkadan alı basmış...Yukardan exı yada satta tekrar kaçacaz....
-
[QUOTE=mbm;137886]aşagı dönerse saatlikler obo olur......vadelide[/QUOTE]
hele bugünkü dibi aşağı delerse tam kolbastı olur..:::
-
[QUOTE=jerfin;137883]aynen öyle oldu laros.. allah kocaoğlan^a zeval vermesin.. :)))
yurtdışını takip edenleri acayip terse getirdiler.. yurtdışı yükselirken düş, yurtdışı düşerken çık.. vay beee...[/QUOTE]
[QUOTE=Larossıan;137881]Sistem olmazsa bu manyakları çözmek mümkün değil fdjı artıyken aşağı eksiyken yukarı ne adamlar....:..::..::..:[/QUOTE]
sildim grafiklerin hepsini dün..
sadece fdow kaldı... onada işlem yapmak için değilde meraktan göz ucuyla ara sıra bakıyorum.......
-
[quote=mbm;137890]sildim grafiklerin hepsini dün..
sadece fdow kaldı... onada işlem yapmak için değilde meraktan göz ucuyla ara sıra bakıyorum.......[/quote]
süper karar dır, aha bende sildim getti ekrandan, şerefsiz fsp :..:
-
[quote=jerfin;137889]hele bugünkü dibi aşağı delerse tam kolbastı olur..:::[/quote]
bişi olmaz, salarlar imf haberi olmadı lipsky ile 5 çayı içerler, haftalıklar ve aylıklar trend devam der, ne zaman 50000 altı o zaman trend over, gerisi sallan yuvarlan al sat
-
[QUOTE=mozkan;137892]bişi olmaz, salarlar imf haberi olmadı lipsky ile 5 çayı içerler, haftalıklar ve aylıklar trend devam der, ne zaman 50000 altı o zaman trend over, gerisi sallan yuvarlan al sat[/QUOTE]
he abi .. ralli ralli ralli .... öyle 5 aylık trend iki günde bitermi hiç .. :o:o:o:o:o:o:o
-
[QUOTE=mbm;137890]sildim grafiklerin hepsini dün..
sadece fdow kaldı... onada işlem yapmak için değilde meraktan göz ucuyla ara sıra bakıyorum.......[/QUOTE]
abi sisteme niye uymuyon anlamadım .. sistem alda kapattı . uyumsuzlukmu vardı fdowda .. ?? .:o..:o..:o..:o..:o..:o
-
eurusd ve gbpusd ye günlük bakınız 5in 4ündeki müthiş sıkışmayı görürsünüz, halen bir up wave eksiktir, diğer taraf usd cad, usdchf halen bir down wave eksik, aynı durum sp de de mevcut en az bir up wave daha lazım, dxy haftalığa bakınız onda da down 5. wave hazırlığı mevcut, sözün özü düşecek ve belkide çökecek emme ve de lakin vakti vardır henüz.