-
[URL="http://img193.imageshack.us/i/screenhunter3f.jpg/]"][URL=http://img193.imageshack.us/i/screenhunter3f.jpg/][/URL][IMG]http://img193.imageshack.us/img193/8233/screenhunter3f.jpg[/IMG][/URL]
ahanda vob mozkan gülecek gene ama ben etmedim makina etti..
-
[quote=Larossıan;137912]
ahanda vob mozkan gülecek gene ama ben etmedim makina etti..[/quote]
mart, nisan ve mayıs ayında kafamdaki sayım buydu, merak eden imzadaki siteye girip bakabilir, haziranda sayım şüpheli hale geldi, temmuzda yok artık lebron dedim, ağustosda ise hepberaber ohaa diyoruz, A nın fiyat zamanı B nin fiyat zamanı ister tek tek ister ikisi birden C nin yanında pek bir güdük kalmıştır, anlamı klasik pretcher ekolüne göre sayım doğru olabilir, fakat zaman ve fiyat derecesi büyük bir sorundur, anlamı bu sayıma göre de poz alınmaz, garan ebemizin hatırını sorabilir. :..:
-
İyi akşamlar arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Hayırlı kazançlar
-
Sinyal üreten sistem hazırlamak istiyorum MetaStock programından hazırlayabilirmiyim online veriler programa aktarılıyor mu? yoksa matriks veri terminalini mi? kullanmalayım bana yardımcı olurmusunuz ? yolun başındayım kendimi geliştirebileceğim kaynak nereden bulabilirm yardımcı olursanız sevinirim
-
voba basladıgımda sermayenın %30 kadar kaybetme şartı koymustum, %30,4 kayıpla vedalasıyorum, ben calısayım py yesın, yok oyle yağma:)
arada geyık ıcın ugrarım belkı, :)
herkese bol kazanclar, ıyı geceler
-
Günaydın
[B][U]7 Ağustos Cuma [COLOR=blue]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[U][B]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/B][/U]
[U]GER Dış Ticaret Dengesi (Haz) 09:00 €10,6Mlyr €9,6Mlyr Yüksek[/U]
GER Cari İşlemler Dengesi (Haz) 09:00 €8,0Mlyr €3,7Mlyr Düşük
GER İthalat (a/a) (Haz) 09:00 %0,7 -%2,1 Düşük
[U]GER İhracat (a/a) (Haz) 09:00 %0,9 %0,3 Yüksek[/U]
[U]GBP ÜFE Çıktı Fiyatları (y/y) (Tem) 11:30 -%1,7 -0,012 Yüksek[/U]
[U]GBP ÜFE Çıktı Fiyatları (Çekirdek) (y/y) (Tem) 11:30 -%0,5 0,001 Yüksek[/U]
[U]GER Sanayi Üretimi (a/a) (Haz) 13:00 %0,5 0,037 Yüksek[/U]
[B]USD Tarım Dışı İstihdam Değişimi (Tem) 15:30 -345K -467K Yüksek[/B]
[B]USD İşsizlik Oranı (Tem) 15:30 %9,6 0,095 Yüksek[/B]
[B]USD İmalat İstihdam Değişimi (Tem) 15:30 -100K -136K Yüksek[/B]
[B]USD Tüketici Kredileri (Haz) 22:00 -$3,7Mlyr -$3,2Mlyr Yüksek[/B]
[B][U]Bazı Bilançolar[/U][/B]
American International Group(AIG) 1.67$ (Açılış Öncesi)
Ambac Financial Group(ABK) -1.04$ (15:30 TSI)
The Royal Bank of Scotland Group plc(RBS.L) ---$ (Zaman Belli Değil)
[B][U][COLOR=blue]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
TCMB beklenti anketi sonuçları (Ağustos I. dönem)
[B][U]Dün IMKB ve VOB kapanışlarda Dow Future[/U][/B]
[B]IMKB:[COLOR=red]9241[/COLOR][/B]
[B]VOB: 9215[/B]
[B]Bol Kazançlar..[/B]
-
Al astation dostum sana sayı : 23.
-
[QUOTE=tuareg;137916]voba basladıgımda sermayenın %30 kadar kaybetme şartı koymustum, %30,4 kayıpla vedalasıyorum, ben calısayım py yesın, yok oyle yağma:)
arada geyık ıcın ugrarım belkı, :)
herkese bol kazanclar, ıyı geceler[/QUOTE]
sevgili taureg geçmiş olsun... üzüldüm..
sıkmayın canınızı..
vobda kaybedilen vobda kazanılır...bu çıkışta çogu kişi aynı zaten...emin olun..
sizsiz ve astisiz geyik olmaz ... özletmeyin kendinizi
sevgiler
-
[color=#FF0000][i]Ağustos vadeli endeks kontratı bir önceki kapanışına göre 150-350 puanlık değer kaybı ile başlayabilir.Gedik
Ağustos vadeli İMKB30 sözleşmelerinin güne 200 – 400 puanlık düşüşle başlangıç yapabilir.Alternatif
Ağustos 30 kontratı dünkü kapanış seviyelerine göre 100-250 puan düşüşle güne başlayabilir.Turkish[/i][/color]
-
[i]ABD işsizlik verileri öncesinde aşırı iyimserliğin piyasayı gereğinden çok yukarı ittiği kaygıları öne çıkmaya başlarken endeksler geriledi. ABD borsaları, kritik Temmuz ayı istihdam raporunun açıklanmasına bir gün kala yatırımcıların tedbirli konumlarına geri dönmeleri ve son yükselişin ardından gelen kar satışlarıyla değer kaybetti. ABD endekslerinin sonbahardan bu yana görülen en yüksek seviyelere ulaştıkları 4 günlük yükselişin ardından piyasa 2 gündür değer kaybediyor. [/i]
-
[i]Direnç anlamında 44.000-44.400 ve 44.800 seviyeleri takip edilecek. Desteklere baktığımızda 43.800-43.500-43.000 ve altta dünün desteği 42.800 seviyeleri bulunmaktadır. Bu desteklerin çalışmaması 42.500 seviyesini gündeme getirecektir.[/i]
-
sabah sabah karga kahvaltısını yapmadan dsi kıyım yaptı...
rüyasındamı gördü ne....
geceden kısaya devam...