55275 uzun pozu 15 dk sat gelmesiyle ... 56100 kısaya çevirdim .. kapanış tahminim 53950 kayıtlara geçsin ..
Printable View
55275 uzun pozu 15 dk sat gelmesiyle ... 56100 kısaya çevirdim .. kapanış tahminim 53950 kayıtlara geçsin ..
way anasını..dünkü güçlü görünüm senaryosuna rağmen -200 ü görünce tamamen histemsel şortladım..275 den..eğer zirve yen,lenmezse bu VOB sizlere ömür babafingo
bu arada düşüşün biline bir nedeni varmı haber falan..eğer yoksa çok iyi..dünkü tepki şort patlatmak içinmiş derizz...
Günaydın formun güzel insanları kocaoğlan exıt dedi flattayız şu an...
55825 shortcover ve uzun 5 dk al geldi.. :o:o:o:o:o
[quote=Astatin;137878]55300-55800 arası al verdi sistemler...56500 e kadar da hacim patlaması ile gelmiş..hımmm.dow çökerse yarın burası boynunu çeviremeyebilir...zaten kısa kalan da bir mbm var... he rşey hazır yani..sabah full kısa olan forumlar şimdi full uzun :) spekülasyon olsun yaww..:) flatim rahatım atıyorum tutuyorum işte[/quote]
dow çökmedi ama yinede yediler burayı..mesaj not..yorum var şorta devam
[I][color=#FF0000][b]Fannie Mae yine zarar etti, devletten para isteyecek [/b][/color]
ABD^nin en büyük konut mortgage finansmanı sağlayıcısı olan Fannie Mae, çeyrek dönemde 14.8 milyar dolar zarar ettiğini ve bunun kendisinin ayakta kalmak için üçüncü kez Hazine^den para istemeye zorlayacağını açıkladı. Fannie Mae, 8 çeyrektir zarar ediyor. Hükümet, Fannie Mae ve rakibi Freddie Mac^in ülkenin konut sistemi için 2007 yılından bu yana çok kritik hale geldiğini belirterek bu şirketlerden konut sistemini desteklemeye devam etmeleri istemiş ve 400 milyar dolar sermaye sözü vermişti. Fannie Mae, regülatörünün açıkların kapatılması için Hazine^den 10.7 milyar dolar istediğini, bu miktar ile birlikte tercihli hisse alım programı [/I]çerçevesinde Hazine^den çekilen net miktarın 45.9 milyar dolar olacağını da vurguladı.
[QUOTE=tuareg;137916]voba basladıgımda sermayenın %30 kadar kaybetme şartı koymustum, %30,4 kayıpla vedalasıyorum, ben calısayım py yesın, yok oyle yağma:)
arada geyık ıcın ugrarım belkı, :)
herkese bol kazanclar, ıyı geceler[/QUOTE]
tobreg üzüldüm...:confused:
[IMG]http://img199.imageshack.us/img199/7546/screenhunter3b.png[/IMG]
Beni rahatsız eden 28000 beri sat vermeyen sistem ayu dediii..... Boşuna dememiştir.
55725 stoploss ve kısa tüm sistemler satta ..
[QUOTE=selçuklu;137930]55825 shortcover ve uzun 5 dk al geldi.. :o:o:o:o:o[/QUOTE]
5 zaten aldaydı......:D:D
barların boyuda maşalllah..300 puanlık..