-
[QUOTE=teo;63889]Peki örneğin açılış 1000 puan gap ile yaptı, ve saat 16:30 barına kadar yatay geçti, artık bu saatten sonra düşmez deyip alıyormusunuz.Veya açılışta direk mi alıyorsunuz?
Ve süpriz ......17:00 barında 1100 puan uzun çubukla birden bastılar.Şimdi nedeceğiz.:)
Sevgiler...[/QUOTE]
genelde 17,05 i beklerim...Bar mar,çubuk mubuk yok hocam...
[COLOR="Red"][SIZE="5"]TEKBİR SAYI VAR..ODA TAKİP SAYISI...[/SIZE][/COLOR]
-
[quote=catedral;63923]Çemkirmeden önce yapılacak işler listesi...
1- Çemkirme gerektiren mesaj dikkatlice 3-5 defa okunur..
2- Çemkirilecek kişinin son 3 gündür yazdığı mesajlar dikkatlice gözden geçirilir..
3- Konuyla ilgili yada konuya bağlanabilecek mesajlar ayıklanır..
4- İlgili yada tutarsız mesajlar alıntılanır..
5- Bismillahirramanirrahim denilerek klavyenin başına geçilir..Veee çemkirme faslı başlar:)
[B]Bull sana hakkaten gücendim.. İnanamıyorum yaa. [/B]
Mesajını şimdi okudum.. [COLOR=red]Astatin e takıliim dedimdi.[/COLOR]. Ben tırışkadan ağaç devirdim siz çam devirdiniz:)[/quote]
Bana takılırsan böyle olur işte...:..::..: Ya şaka bir yana; malum mesajını bana yanıt olarak yazmıştın.. Ben de arkadaşların tepkilerini görünce, Allah Allah dedim, ben demi bi arıza var, kati hakaret etmişte ben mi anlamadım...yok diyorum ya kendisi de kısaymış işte falan falan... Evet evet saldırmadan önce dikkat etmek lazım..Ama bazen insanın sebepsiz yere de saldırası geliyo sırf mesaj popülasyonu artsın diye:..::..::..: rating rating..site rating yapsın, hellim in maaşlar ödensin kriz voborsayı vurmasın, kahvaltıda hellim peyiniri yiyebilsin.. moderatörler ölmesin, peynir de yiyebilsinler :)
-
[QUOTE=enorton;63938]..................[/QUOTE]
Geçmiş olsun sn enorton :(
-
Çok üzüldüm sayın enerton, geçmiş olsun.
-
[QUOTE=enorton;63938]...................[/QUOTE]
Çok üzücü sn enorton mail yüzünden değilde kriz ortamından dolayı işten çıkarılmış olabilirsiniz oda bahanesi olmuş olabilir:(
-
Geçmiş olsun sayın enerton benim ufak bacanağada bankanın biri iş arayın demiş.
-
[quote=enorton;63942]Çok teşekkürler arkadaşlar..[/quote]
Adamlar bahane arıyor adam çıkarmak için bence bu vesle olmuş.
Saygılar..
-
Hakkınızı arayın tazminat isteyin sn enorton gerekçe hakikaten inanılmaz gazteye düşmüş haber için sizden ne isterler anlamadım haberin doğruluk payı var demekki o geldi aklıma
-
[QUOTE=QUEEN;63948]Hakkınızı arayın tazminat isteyin sn enorton gerekçe hakikaten inanılmaz gazteye düşmüş haber için sizden ne isterler anlamadım haberin doğruluk payı var demekki o geldi aklıma[/QUOTE]
İnanın derdimi anlatamadım, bu haber bana 3 gün içinde onlarca kişiden daha geldi. Herkes birbine gönderip duruyor. Yazıyı yazan ben değilim, banka içinden gizli bir bilgi de değil...
-
[QUOTE=enorton;63942]Çok teşekkürler arkadaşlar .[/QUOTE]
Sayın enerton ,,
Bu işin bu kadar kolay olmaması lazım,
Benim sizden bu işe kızgınlıkla yanaşmadan.,
Hafta sonu bir üst makama veya müdürlüğe ,,
bu olayı detaylıca anlatan vede işten atılma sebebinin nedenlerini soran bir uzun yazı yazın..
Size bir cevap verilecegine eminim....
Böyle olaylarda üst müdürlüklerin pek bilgisi yoktur...
-
Sn Enorton Bende çok üzüldüm Kesin Sizi çekemeyen Biri şikayet Etmiştir
çeşke Isim Yazmasaydınız Nasip Kısmet Inşaalah Daha Iyi Bi Iş Bulursunuz
-
Sn. Enorton geçmiş olsun. Ben de bir özel bankada beş yıl kadar çalıştım. Bu süre içinde gördüklerime ve yaşadıklarıma inanamadım dönüp bakınca hala inanamıyorum. Özellikle patron bankalarında patronun sözü kanun yerine geçer. Bu kriz ortamında tarafsız olması gereken kişiler için de patronun sözüne göre hareket etmekten başka seçenek yoktur. Kurumsal, halka açık, şeffaf...bunların hepsi hikaye külahıma anlatsınlar. Para kanundan daha güçlü maalesef. Umarım daha güzel bir iş bulmanıza vesile olur bu durum.
-
[quote=enorton;63938]..............................[/quote]
Bence sen, durumunu bu haberin bulunduğu siteye gönder.. Yasal haklarını da ayrıca ara derim.. Sonuçta böyle saçmalık olmaz...
-
geçmiş olsun enortom..yahu bu arada A bankasını herkes anladı da,B bankasını pek anlayamadım..halka açık holdingi olan ve cuma kırmızıya boyanan banka mı...çünkü 2 byk. bankanın yabancı ortağı var..GE ve CİTİBNK.....citinin durumu kötü ise .....
-
büyük geçmiş olsun sn.enorton... gerçekten de mide bulandırıcı bir durum... üzüldüm..
benim de az da olsa bankacılık geçmişim var... sizi çok iyi anlıyorum...
-
[QUOTE=enorton;63956]..........................[/QUOTE]
zorla güzellik olmaz, geçmiş olsun, belki hayırlı olur sizin için, siz sadece yasal tazminatlarınızı isteyin, vermezlerse yasal takibe başvurun, bu arada çalışma bakanlığında iş müfettişliği bölümü var, oraya da dilekçe verirseniz, dilekçe örnekleri panosunda yazıyor, iş müfettişi sizin yerinize zaten arar onları,
Geçmiş geçmişte kalmıştır, tazminatını al , geleceğe bak, geri dönmeyi düşünme bile...yeni işlere bakarsın...
-
bana göre linkteyi yazıyı kaleme alan da suç işlemiş... A ve B bankası diyor fakat verdiği bilanço rakamlarıyla açıkça belli ediyor bu bankaları.... B bankası da sırıtıyor.. fakat söylendiği kadar kötü durumda olduklarını hiç zannetmiyorum...
-
[quote=enorton;63962]Geri dönmeyi asla düşünmem, asıl bunca çalıştığım zamana üzülüyorum. Bu adamlara 20 ay boyunca emek verdim, işimi düzgün yapmaya çalıştım. Bu iş böyle yapılmamalıydı, benim tek kızdığım nokta ayrılış şeklim. Yoksa Allahın izniyle daha iyi işler bulurum, daha iyi yerlere gelirim. Hayatta hep zor olanı seçtim ve gerçekten zor bir hayatım oldu. Ne elde ettiysem kendi imkanımla gerçekleştirdim. Bu durumun da üstesinden gelirim. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
Ayrıca tüm geçmiş olsun dileklerinde bulunanlara da teşekkürler. Sırf bu hafta vobdan aylık maaşımın 10 katını kazandım. [B]Evde oturup sadece voba konstratre olsam eminim daha çok kazanırım..[/B].[/quote]
evet ona şüphe yok sn.enorton...bankacılıktan ayrılıp trading'i meslek olarak seçmiş biri olarak gayet memnunum hayatımdan...
dünyanın en zor mesleklerinden biri bankacılık... para ve insan faktörlerinin birleştiği bir sektörde hizmet vermek, kendinden fazlaca ödün vermeyi gerektiriyor..
dilerim işlerinizi tez zamanda yoluna koyabilirsiniz...
-
artik gunluk yazi yazamadigim icin yazinizi simdi gordum sn enorton ve gercekten uzuldum
bu ulkede olan hicbir seye sasirmiyorum artik
hakkinizi sonuna kadar arayin derim
-
[QUOTE=jelibon;58744]seçim atlatılana kadar 8000 psikolojik desteği tutacak gibi duruyor. sert iniş beklemiyorum. 7882 altı short, 9750 üzeri long senaryo devam ediyor. bir süre oyalanacaz 8xxx lerde gibi. çoğu endeksler yeni dip yapmasına rağmen dow vs sp yeni dibi yapmıyor, olasılıklar aynı ama süreç sabır gerektirecek gibi.[/QUOTE]
[QUOTE=VOBiX;58747][COLOR="Blue"][B]Süreç için maksimum 21.11.2008 yeterli mi?[/B][/COLOR] Hadi bilemedin Kasım sonu olsun. Yukarıdaki hedeflerden birine bu zaman akdar ulaşmış oalbilriiz gibi geliyor bana.[/QUOTE]
DOW son dibini 21.11.2008de gördü ;)
-
Kavga etmeyin yawf. Dow ne zaman son saatte hacimsiz topuklayıp da ralliye kalkmış. Çıktığı gibi iner. Benim bildiğim catedral aksini söylemediği sürece shorttur. Zaten aksini söylese de inanasım gelmez. "Sen de mi Brütüs?" derim içimden.
-
Sn. Enorton geçmiş olsun. Aslında sizin olayınızda nasıl karanlık bir tünelin başında olduğumuzu gösteriyor. Demek ki sinirler çok gergin ve kaygılar had safhada. Zaten ne zaman fısıltı gazetesi çalışmaya başlasa, arkası da çok gürültülü bir şekilde geliyor. Dünya hükümdarları yeni bir düzen kuruyorlar (milenyum) ve bu süreçte çimenler filler tarafından çok çiğnenecek. Neyse siz eğitimli ve yetişmiş bir insansınız, bu vartayı atlatırsınız. Ancak en önemli şey moral. Ne olursa olsun moralinizi daima sağlam tutmaya bakın. Tekrar geçmiş olsun...
-
Arkadaşlar desteğiniz için çok teşekkürler, çok sağolun. Buranın bir aile olduğunu bugün bir kez daha anladım. Sağolun...
-
[QUOTE=VOBiX;63967]Kavga etmeyin yawf. Dow ne zaman son saatte hacimsiz topuklayıp da ralliye kalkmış. Çıktığı gibi iner. Benim bildiğim catedral aksini söylemediği sürece shorttur. Zaten aksini söylese de inanasım gelmez. "Sen de mi Brütüs?" derim içimden.[/QUOTE]
EVET KATILIYORUM ÇIKTIĞI GİBİ İNMELİ 33175 KAPANDIĞIMIZ GÜN DOW 8700 KAPANDI YÜZDE 7
ARTI SABAH 34000 EN YÜKSEK FAZLA GÖRMEDEN BİLE 33500 SAAT 9 45 GİBİ 33200 KAPANIS 30450 35650 SHORTLARI 28650 DEN ÇEVİRDİĞİMİ YAZMISTIM 30000 GÖRÜRSEM AÇILIŞTA DİREK GÖRMESEMDE GÖRDÜĞÜM FİYATTAN SHORTA GEÇMEYİ DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKÜ PY HALA SHORTTA TEPKİDE YETERLI OLUR 3000 PUAN ACILISA BI BAKALIM
DOWADA AKSAM VERIRLER YİNE
-
ABD, Bankaların Kredi Borçlarını Sigortalayacak
ABD'nin Federal Tasarruf Mevduatı Sigorta Şirketi, Bankaların Birbirlerine Olan Kredi Borçlarının 1,4 Trilyon Dolarlık Kısmını Garantisi Altına Alacak.
Haber Yayın Tarihi: 22.11.2008 11:33
ABD haberleri
ABD'nin Federal Tasarruf Mevduatı Sigorta Şirketi, bankaların birbirlerine olan kredi borçlarının 1,4 trilyon dolarlık kısmını garantisi altına alacak.
Kararın, bankacılık sistemindeki kredi akışını yeniden canlandırmaya yönelik olduğu belirtiliyor.
3 yıl süreli geçici garanti önlemi, 30 gün vadeli kısa süreli kredi borçlarını kapsamayacak.
İddialı Bir Paketle Geliyor
ABD'nin Yeni Başkanı Barack Obama, İddialı Bir Ekonomik Teşvik Paketi Hazırladıklarını Söyledi.
Haber Yayın Tarihi: 22.11.2008 14:06
Resmi büyütmek için tıklayın
ABD haberleri
ABD'nin yeni başkanı Barack Obama, iddialı bir ekonomik teşvik paketi hazırladıklarını söyledi.
Obama, yaptığı açıklamada, ekonominin yeniden toparlanmadan önce dibe vuracağını belirterek, bu süreçte işsizliğin daha da artabileceğini söyledi.
Hızlı ve gözü pek önlemler alınmaması halinde, ekonomideki durgunluğun artacağına dikkat çeken Obama, ekonomiyi canlandırmak için iki yıllık bir ekonomik teşvik paketi hazırladıklarını vurguladı.
Obama, yeni paketin, istihdamı arttırma ve ekonomik büyümeyi hızlandırma odaklı olacağını kaydetti.
ABD'de işsizlik verileri, 16 yılın en kötü düzeyinde bulunuyor.
-
geçmiş olsun sn enerton.üzücü durum:( zannedersem siz voba kredi çekip girmiştiniz ve o krediyi vobdab kazanıp ödemiştiniz. en son da denizbankdan kredi çekmiştiniz. şu ortamda işsiz kalmanız üzücü ama daha çok trade zamanı doğdu size. krediyi olaylarını trade başarınızı belirtmek için yazdım. tekrar geçmiş olsun.saygılar
-
[QUOTE=enorton;63938]...........................[/QUOTE]
sn enerton
yeni okudum..
inanın çok üzüldüm....
umarın bu olay, ilerde daha güzel başlagıçlara vesile olur...
insanın işini kaybetmesi kadar kötü bir şey olamaz....
moralinizi bozmayaın lütfen...
herşey istediğiniz gibi gelişir inşallah.....
-
[QUOTE=VOBiX;63967]Kavga etmeyin yawf. Dow ne zaman son saatte hacimsiz topuklayıp da ralliye kalkmış. Çıktığı gibi iner. Benim bildiğim catedral aksini söylemediği sürece shorttur. Zaten aksini söylese de inanasım gelmez. "Sen de mi Brütüs?" derim içimden.[/QUOTE]
Hiiii hiii..Yanlış anlamışlar... Sorun diil.. Obsiyonların son günü olduğu için sahte ralli yaptı.. Ama inandırıcı idi ne yalan söliim.:)
Biz yükselirmiyiz... YÜKSELECEĞİZ... Belki dünya borsalarıda yükselecek..Ama yarın mı sanmıyorum.. Bir aşağı hareket daha bekliyorum. Bu da muhtemelen malcıları ve longcuları dökmek amaçlı olacaktır.
Nedenlerine gelirsek...
Bir kere yıl sonu yaklaşıyor.. Fonlar bilançolarını biraz toparlamak isteyeceklerdir...
Önümüzdeki hafta halka açık şirketlerin hisselerini borsada satın alabilmeriyle ilgili bir kanun çıkmak üzere...
Bence bu iki yükseliş için ortaya atılan atılacak ama faydasız paketlerden ve anlaşmalardan çok daha kuvvetli iki sebeptir.
Önümüzdeki günlerde son derece zorlayıcı seanslara hazırlıklı olmak gerekiyor.
-
Sn catedral haklı, kendi meselemle forumu yeterince işgal ettim. Desteğiniz için çok teşekkürler. Sn mbm nin dediği gibi bu yeni başlangıçlara vesile olur umarım...
-
[QUOTE=enorton;63979]Sn catedral haklı, kendi meselemle forumu yeterince işgal ettim. Desteğiniz için çok teşekkürler. Sn mbm nin dediği gibi bu yeni başlangıçlara vesile olur umarım...[/QUOTE]
gecmis olsun enortonum sıkma canı
-
Sıhhat...
Sayın enorton,
Öncelikle geçmiş olsun.Hatta geçti, hayırlı olsun dileklerimi ileteyim.Siz geriye bakmadan, alabiliyorsanız kıdem ve ihbar tazminatınızı alın.Hukuki bir mücadeleye başlamadan gönderdiğiniz ve size ait olmayan e-posta'nın başınıza kanunen neler getirebileceğini öğrenin.Eğer kanun önünde suç yoksa hukuki mücadelenizi (kıdem ve ihbar) başlatınız.Yoksa öfke ile çıkacağınız yolda zorlu tümseklerden geçerken epey yıpranma olasılığına da davetiye çıkarmış olursunuz.
Bazısı kıskanır işi olanları, bazısı kıskanır işi olmayanları trade yollarında.
Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi...
Bol şanslar...
-
[QUOTE=sentinus;63953]Sn. Enorton geçmiş olsun. Ben de bir özel bankada beş yıl kadar çalıştım. Bu süre içinde gördüklerime ve yaşadıklarıma inanamadım dönüp bakınca hala inanamıyorum. Özellikle patron bankalarında patronun sözü kanun yerine geçer. Bu kriz ortamında tarafsız olması gereken kişiler için de patronun sözüne göre hareket etmekten başka seçenek yoktur. [COLOR="Red"][B]Kurumsal, halka açık, şeffaf...bunların hepsi hikaye külahıma anlatsınlar.[/B][/COLOR] Para kanundan daha güçlü maalesef. Umarım daha güzel bir iş bulmanıza vesile olur bu durum.[/QUOTE] +. Kurumsallık işverenin en büyük silahı.
-
-''kuresel Krız Ve Turkıye'' Panelı
-prof. Dr. Boratav:
-''turkıye, En Kırılgan Konumda Olan Ekonomılerden Bırıdır''
-''turkıye, Butun ıktısat Polıtıkası Modellerını Yenı Bastan
ınsa Etmek Mecburıyetınde Kalacaktır''
ızmır (a.a) - 22.11.2008 - Prof. Dr. Korkut Boratav, Kuresel Ekonomık
Krızın Etkılerının Turkıye Uzerınde Hıssedılmeye Basladıgını Belırterek,
''turkıye, Butun ıktısat Polıtıkası Modellerını Yenı Bastan ınsa Etmek
Mecburıyetınde Kalacaktır'' Dedı.
Boratav, Kesk ızmır Subeler Platformu ıle Tmobb ızmır ıl Koordınasyonunun
Ortaklasa Duzenledıgı ''kuresel Krız Ve Turkıye'' Konulu Panelde Yaptıgı
Konusmada, Kuresel Ekonomık Krızın, Kapıtalızmın ıc Yapısını Gosteren Ozellıkler
Tasıdıgını Soyledı.
2001 Yılında Turkıye'yı Krıze Surukleyen Modelın, ımf'nın ıktısat Modelı
Oldugunu One Suren Boratav, Sunları Kaydettı:
''1999 Yılında Turkıye'de Uygulanmaya Baslanan Model, Krızın
Kaynagındadır. Fısher 2001 Oncesınde Turkıye'ye Gelerek, Uygulamaları Ovdu. Daha
Sonra Bu Kısı ımf'den Ayrıldı. Yazdıgı Makalede, Dovız Kuru Cıtasını Kullanarak
Enflasyonla Mucadele Etme Yontemının Yanlıs Oldugunu, Turkıye'yı Bır Laboratuvar
Gıbı Kullanarak Ortaya Koyduklarını Yazdı. Fısher, Krıze Yol Acan Polıtıkayı
Turkıye'ye Telkın Edıyor Ve Daha Sonra Yanlıslıgını Tespıt Ettıgını Yazıyor.
Krızın Derınıne ındıgımızde Abd Sermaye Toplumunun ıcındekı Curumuslugu
Anlayabılıyorsunuz. Abd'de Krız Oncesı Donemde Ozellıkle Emlak Sektorunde
Sahtekarlık Ve Dolandırıcılık Yasanmıstır.''
Kuresel Ekonomık Krızın Turkıye Uzerınde De Cesıtlı Etkılerı Olduguna
Dıkkatı Ceken Boratav, ''krızın Teget Gectıgıne'' Yonelık Soylemlerın, Krızın
Etkılerını Azaltmayacagını Savundu. Krızın, Turkıye Ekonomısıne Teget Gececegı
Algılamasının Yanlıs Oldugunu, Ancak Krızın Etkılerı Konusunda Yanılma
Yasanabılecegını ıfade Eden Boratav, Soyle Konustu:
''2001 Krızının Kokenınde, Emperyalıst Sıstemın Cevresınden Patlak Verene
Bır Krız Vardı. 1998 Dogu Asya'da Baslayan Krız Dalga Dalga Yayıldı. Once
Rusya'yı, Latın Amerıka'da Brezılya Ve Arjantın'ı Vurdu. Sonra Turkıye'yı
Etkıledı. Bugun Yasanan Krız ıse Sıstemın Tam Gobegınden Patlak Verdı Ve Dalga
Dalga Yayıldı. Oncekı Krızden Metropol Ekonomılerı Etkılenmedı. Cevre
Ekonomılerınde Sosyal Ve Toplumsal Cokuntulere Yol Actı. Bu Kez Abd'den Baslayıp
Avrupa'ya Yayıldı. Fınans Kapıtal Krızı Cok Derınlesmedıkce Krıze Gıren
Kuruluslar, Zararlarını Yuksek Gelır Getıren Kagıtlarla Telafı Etme Beklentısı
ıcınde Bulunurlar. Bu Nedenle Krız Turkıye'ye Gec Geldı.''
Ak Partı Hukumetı Donemınde Cesıtlı Yatırımlar, Borclanmalar Ve Satın
Almalar Vesılesıyle Turkıye'ye 180 Mılyar Dolar Geldıgını Anlatan Boratav, ''bu
Gırıs Durdugu Anda Cokeceksınız. Gırıs ıyıce Azalır Ve Cıkısa Yonelırse Sen De
Krıze Gıreceksın. Turkıye'nın Tum Krızlerını ınceleyın, Ortaya Cıkan Tablo
Budur'' Dedı.
Eylul Ayında Abd'de Yasanan Ekonomık Krızın Artmasıyla Bırlıkte Fınans
Kapıtalın Cevre Ekonomılerıne Yatırdıgı Parayı Toplama Cabasına Gırdıgını
Soyleyen Boratav, Sozlerını Soyle Tamamladı:
''bu Durumda, Turkıye'den Ve Baska Ulkelerden Para Cıkısı Meydana Geldı.
Eylulden ıtıbaren Turkıye'nın Odemeler Dengesı Rakamlarına Baktıgımızda ılımlı
Tempoda Bır Para Cıkısının Basladıgı Ortadadır. Ama Asıl Cıkıs Ekım Ayında
Basladı. Eger Bır Ekonomıden Hızlı Para Cıkarsa, Merkez Bankası Rezervlerını
Hızla Bosaltmaya Baslamazsanız Veya Dısarıdan ımf Gıbı Bır Kaynaktan Buyuk Bır
Para Gelmıyorsa, Dovız Kuruna Yansır. Agustos Sonu ıle 21 Kasım Arasında
Turkıye'ye Benzeyen 20 Gelısmekte Olan Ekonomılerının Lıstesıne Baktıgımızda
Turkıye, Brezılya'nın Ardından ıkıncı Sırada. Bu Para Cıkıyorsa ıs Durgunluga Ve
Krıze Gıdecek Demektır. 139 Mılyar Dolar Borc Dondurme ıhtıyacı Var. Yenı Para
Gırmezse Bunu Nereden Saglayacak? Turkıye, En Kırılgan Konumda Olan Ekonomılerden
Bırıdır. Butun ıktısat Polıtıkası Modellerını Yenı Bastan ınsa Etmek
Mecburıyetınde Kalacaktır. Dırense De Dırenmese De Sartlar Buna Zorlayacaktır.
ımf Kapısına Gıtmek De Bır Cozum Degıldır.''
Oturum Baskanlıgını Eskı Kesk Genel Sekreterı Abdurrahman Dasdemır'ın
Yaptıgı Panelde, Boratav'ın Yanı Sıra Eskı Odp Genel Baskanı Prof. Dr. Hayrı
Kozanoglu ıle Marmara Unıversıtesı Ogretım Uyesı Yrd. Doc. Dr. Ozgur Muftuoglu
Yer Aldı.
(zey-sy-moc)
18:55 22/11/08
--aa--
-
Akadaşlar enorton arkadaşımız bazı şeyleri burada paylaşmış fakat email grubunda şirket mailindne attığı bir mail işine mal olmuşken burada yazdıkalrı da onu haksız duruma düşürebilir. Bu sebeple bence konuyu kapatalım. Geçmiş olsun vb dileklerinizi özel emsajla bildirin. Ve Moderatörlerden ricam enorton uın mesajlarının aleyhinde delil oalrak kullanılmamsı için forumdan silinmesi şeklindedir.
-
Evet ben de silinmesini talep ediyorum ve forumu kendi sorunlarım nedeniyle işgal ettiğim için özür diliyorum.
-
[QUOTE=enorton;63938].............[/QUOTE]
Dostum çok büyük geçmiş olsun.
Bende aynı sektörde çalışıyorum ve mesajın karşısında çok şaşırdım.
Hani bir laf vardırya bi kaç kişiyi sallandıracaksın bak bidaha yapıyorlarmı diye.
Bu sana denk gelmiş.:mad:
-
[QUOTE=Astatin;63937]
Mehmet Şimşek , USD, ML
[URL]http://www.odatv.com/index.php?id=14037[/URL][/QUOTE]
[url]http://www.odatv.com/index.php?id=14026[/url]
‘5187 sayılı Basın Kanununda belirtilen araçlarla ya da radyo, televizyon, video, internet, kablolu yayın veya elektronik bilgi iletişim araçları ve benzeri yayın araçlarından biri vasıtasıyla; bir bankanın itibarını kırabilecek veya şöhretine ya da servetine zarar verebilecek bir hususa kasden sebep olunamaz ya da [COLOR="Red"][B]bu yolla asılsız haber yayılamaz.[/B][/COLOR]’
Bu da bundan sonra O banka batacak, bu banka batabilir diye mesaj atacakların aklında bulunsun. Havada BULUT, sen banka batırmayı unut!
Haberi yapmak gibi yaymak da suçmuş. Astatin söyle Spak seni ışınlasın hemen .dng Ben alıntıdan sildim modlar da senin mesajı düzeltirse iyi olur.
-
Kusura bakmayın ben de follow gibi her gün yazamaz duruma geldiğimden böyle toplu gönderi yapıyorum. Vakit sorunu olunca öncelik listesi belirlemek şart oluyor.
-
Peki haber asılsız değilse, gerçekten doğruysa yine de suç olur mu acaba? Aramızda hukukçu var mı?
-
şubata kadar ralli bekliyordum..1987 krizini bilen vatandaş 3 aylık ralli bekliyormuş..yoksa 1939 den daha kötü olur demiş..bana göre dogru tesbit..çünkü dow 7500-8.000 arasında 30-40 günlük taban oluştu..eger bu delinirse çok agresif satış beklemek lazım..6.000 e kadar...ama burası delinmesse iyi bir ralli olacak..11-12000 aralığına kadar...kanımca hemen hemen tüm olumsuzluklar fiyatlara yansıdığı için ralli daha makul...kanımca şubatda 1,40 larda dolar....42000 lerde borsa olacak..kimse bana imkansız demesin...rusya krizinde bu kadar kötümserlik vardı..4600 den 1850 ye 3 ayda düştük..sonra 5 ayda 6500 ü gördük...mega krizi kimsenin kıçı yemez..hiçbir siyasetci buna gögüs geremez..