-
[QUOTE=QUEEN;138111]yaş gaç gıı ayıp olmazsa..sporcu vobcular iyidir..vob maça benziyo zaten..ben aynı heyacanı duyuyorm.. oyüzden sarmış olabilirim..[/QUOTE]
heç fxcilerin yaşı sorunurmuu daa .kom
hem bende ispordan bol ne var::: hem isporda neymiş yemişim isporu :::
judo yaptımdı turkiye 3.luvum var sonra tae-kwondo ya merakh saldım [COLOR="Red"]kımrızı [/COLOR] kuşava kadar yükseldiydim ::: zonra tae kwondo kesmemeye başladı hoby olarak kick boxa daldım kaval kemiimi gırınca koyverdim getti gayri ::: şindi denizde cıp cıp yapayoruk vopta çarpışıyoruk :::
-
[quote=abka;138117]kocaoğlan bir ara exıt(flat)değil muydu..[/quote]
Exıt ler bana yön gösterir aşağı yukarı haeketleri aşağıdan exıt gelldi sonra 800 puan yükseldi.Asıl ana trend yeşil kırmızı hatlardır..
-
-
[QUOTE=mbm;138107]selçuklu şimdi nükleer pil takar ona...merak etme[/QUOTE]
nasıl bi pil taktın lo.... helallllll
-
Deutsche ve İş Bn. nın sistemleri bozuk herhalde habire satıyolar. Yada sinyalleri karıştı.
-
57375 den histemli flat...
-
-
[QUOTE=mbm;138122]nasıl bi pil taktın lo.... helallllll[/QUOTE]
:D:D .. abi pil takmadık ....pembeoğlan direkt mazotla çalışan jeneratore bağladı kerata .....:o
-
[QUOTE=QUEEN;138125]uzunlar rahat olun..[/QUOTE]
[B]yok biz sinyalciyiz artık...[/B]ne uzuncu ne kısacı
her zaman rahatız....
nasipte sat sinyali varsa,satarız napalım...:):):)
-
55.800 LONG^ları 57.150^den kapattım...Bu akşam DOW^un kapanışı hayati önem taşıyor...Mart ayında trend başladığından beri hatırladığım kadarıyla hiç bir Cuma günü ciddi satış yemedi Dow...Her seferinde haftalık kapanışı iyi yapma isteği ağır bastı...Bakalım bu sefer de öyle mi olacak...Kalanlara bol kazançlar diliyorum...
-
fincan kulp hedefine ulaşmadı daha.....bence
hatırlatma......
-
sistem [B]al koşulunu korumak şartıyla[/B],fiyat eger ema lara degerse tekrar longlarım...ema 56500 lerde..ama [B]hergecen zamanda yükseliyor[/B]..