Bende başta Larossıan ,Astatin ,Mbm olmak üzere tüm emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim.
Printable View
Bende başta Larossıan ,Astatin ,Mbm olmak üzere tüm emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim.
[QUOTE=engin sözmen;138171]Bende başta Larossıan ,Astatin ,Mbm olmak üzere tüm emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim.[/QUOTE]
abi pembeoğlanı niye yazmıyosun ?? .... az uğraşmadı çocuk gitti mazot falan aldı . jeneratoru çalıştırdı ..sabahtan çanağı kırdı sonra yapıştırdı .... akşama kadar koşturdu ...:o:o:o
[QUOTE=mbm;138159]herkese iyi tatiller....
geceye kısa... ya nasip....[/QUOTE]
abi iki dakka gittim satmışın hemen .. vay anasını .. :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o
ne biçim trendmiş yuawww....kriz diye diye uyuttular..imkb 100 48000 hedef... dow 10400...gökhan bi ses ver..doooooooooo.......
[QUOTE=selçuklu;138173]abi iki dakka gittim satmışın hemen .. vay anasını .. :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o[/QUOTE]
he sattım......üüüüüü
dow kapanış 9031,3131.. kayıtlara geçsin....:):)
[QUOTE=onvivo;138157]İngilizce bilmiyorsan MetaStock^a bulaşma. İngilizce bile çok az kaynak var, forum.equis.com adresinden yardım alabilirsin.[/QUOTE]
Ben İngilizeyi unuttum sayılır ama gen de kurcaladıkça bir şey çıkıyor zaten. zaten formül dili başka bir dil. Bulaşsın bulaşsın ama MAtriksle bşalarsa daha iyi olur. En azından MS için veri çekme derdi olmaz.
[QUOTE=mbm;138175]he sattım......üüüüüü
dow kapanış 9031,3131.. kayıtlara geçsin....:):)[/QUOTE]
sistemciydin hani.dng:..:
[QUOTE=jerfin;138168]spotun güçlü duruşundan dolayı geceye uzun girdim, ama dow çok erken toparlandı hoşuma gitmedi..eur/usd de çok bozdu..üüü[/QUOTE]
Yawf hani sisteme uyuyordun. Üç kuruş kazanınca sattın mı sistemini. .dng
[QUOTE=jerfin;138169]yanlız VOB 59,000 i yukarı kararsa ne 60 da durur ne de 65 de.. önceki zirvemiz 75.000 hedef olur.. inanması çok zor dimi..:)))[/QUOTE]
Günlüklerdeki bayrak 65,000e kadar götürür. ÜStüne karışamma diyor. Ayrıca tam bir yıl öncesine bakıp nostalji yapın ayular sevinsin de diyor. VOBiX de geçen yılki konjonktür ile bu yılki farklı ayular acele etmese de olur ssitemine baksın diyor.
[QUOTE=QUEEN;138177]sistemciydin hani.dng:..:[/QUOTE]
kuin abla....
kaç kere yazacam ya.....üüü
gündüz sistemciyim.... gece pozisyonu farklı...
gece dow adisinine göre pozisyon......:):):)
[QUOTE=mbm;138180]kuin abla....
kaç kere yazacam ya.....üüü
gündüz sistemciyim.... gece pozisyonu farklı...
gece dow adisinine göre pozisyon......:):):)[/QUOTE]
tmm..kızma.. dow düşmez ama..future kıyak geçebilir..:)
[QUOTE=mbm;138175]he sattım......üüüüüü
dow kapanış 9031,3131.. kayıtlara geçsin....:):)[/QUOTE]
ayıp ettin abi yalnız bıraktın beni .. öyle sistemcilikmi olur .. sabah sisteme uy akşam histeme fdowa falan bak .. benim tahminimde 9531.31 .. kayıtlara geçsin .. :o:o:o:o
şu vob 65000 olsun pembeoğlanı newyorka walstreete gönderecem .. gezsin gelsin keranacı :D:D:D ... :o:o:o