-
[quote=QUEEN;138257]full yapma dediler..sistem dediler..sen beni dinledin..histemli fuull ha......astatin demişdi kısa sürede batacaksın...:D:D[/quote]
.....Tamam tamam anladım 1 lotla başlıyorum bir iki ay deneme yapıyorum sonra kendime bir sistem geliştiriyorum bunları beceremezsem balığa geri dönüyorum zaten ozamana kadar dipfirizdeki balıklarda azalmış olur........
-
[quote=mbm;138252]he bak buda çok iyi olur....:D:D
senden adam olmaz senden bi b...k olmaz diye mesaj gelsin.... ha haaaaa:)[/quote]
......Hatta ben sana demiştim İBRAHİM sisteme uy demiştim :..:desin......
-
[QUOTE=mbm;138249]hatta evdeki ,işyerindeki arkadaşların telefonlarıda zırlasın
ve hadi ne duruyorsun ,yeni sinyal geldi uysana diye sana mahalle baskısı yapsınlar.....:D:D[/QUOTE]
he valla çok iyi olur.. bizim evdeki alarm çalınca nasıl sisteme tanımladığım telefon numaraları alarma geçiyor.. aynı mantık işte olmayacak birşey değil..:))):))robotlaşmak için her türlü mahalle ve toplum baskısına razıyım ben..:..::..::o:o:o
-
[QUOTE=abka;138255]4-5 kaldıraç oynuyorsanız,sistem 2 kere peşpeşe çarpılsın..3.sünde poz almak çok zordur..[/QUOTE]
he ya öyle oluyor işte.. yatayda birkaç defa sistem çarpınca sistemde neymiş yemişim sistemini diyoruz ve arkasından trend başlıyor:..: ve tabi biz uyamıyoruz sinyale.. sonrada seans bitip gong çalınca kendimize ne küfürler ediyoruz..:D:))):o:o
-
[QUOTE=palamut;138258].....Tamam tamam anladım 1 lotla başlıyorum bir iki ay deneme yapıyorum [B]sonra kendime bir sistem geliştiriyorum[/B] bunları beceremezsem balığa geri dönüyorum zaten ozamana kadar dipfirizdeki balıklarda azalmış olur........[/QUOTE]
Sonraya bırakma sistem işine bşla iki ayda anca yetişir inşallah
-
[QUOTE=jerfin;138261]he ya öyle oluyor işte.. yatayda birkaç defa sistem çarpınca sistemde neymiş yemişim sistemini diyoruz ve arkasından trend başlıyor:..: ve tabi biz uyamıyoruz sinyale.. sonrada seans bitip gong çalınca kendimize ne küfürler ediyoruz..:D:))):o:o[/QUOTE]
if(sisteme uymadın;elektrik ver or kötü gözle bak or yüzüne tükür, aferin de)
-
SEYYAH bi ses ver yawf. Söz bakıp geri vereceğim.
-
[quote=VOBiX;138262]Sonraya bırakma sistem işine bşla iki ayda anca yetişir inşallah[/quote]
.......ÇOK çalışmam lazım ÇOOOOOOOOOK.........HERKESE İYİ PAZARLAR.........
-
[QUOTE=palamut;138265].......ÇOK çalışmam lazım ÇOOOOOOOOOK.........HERKESE İYİ PAZARLAR.........[/QUOTE]
palamut hayırlı uğurlu olsun .. başarılar dilerim ..bol kazançlar .. :o:o:o:o:o
-
projeksyonu öne alayım .. . :o:o:o:o .. pembeoğlana izin verdim bugün ..
gezsin tozsun biraz keranacı .. haftaya işimiz çok ... :D:D:D:D:D:D
[QUOTE=selçuklu;137899][URL=http://img44.imageshack.us/i/adszwka.jpg/][IMG]http://img44.imageshack.us/img44/8370/adszwka.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]
-
[quote=selçuklu;138267]projeksyonu öne alayım .. . :o:o:o:o .. pembeoğlana izin verdim bugün ..
gezsin tozsun biraz keranacı .. haftaya işimiz çok ... :D:D:D:D:D:D[/quote]
.........İlk işlemimde ben bu pembe oğlanı yakalarsam herhalde tek işlemle bu seneyi kapatırım canım nelerde ister :..::..::..::..::..::..::..:
-
Sisteme uyma konusunda son 2 aydır yeni bir aşamadayım.
Bilgi vereyim.
Matriks'de sistemi şifre ile koruma opsiyonu geldikten sonra aracı kurumdaki dealera kurdum. Sonuçta şifre ile korunduğundan sistemi göremiyor. (Bio mechanical person sistemin gizliliğinden dolayı var idi ve hala da var)
Dealer, Sabah sistemi çalıştırıyor. Sistem sinyalleri geldikçe de emri icra ediyor. Kurulu sistem 15 dk'lık. Benim beklentilerim ise benden önce kurumdan sinyale bakıp kendi emirlerini geçirmemeleri, benmkini gerçekleştirdikten sonra kendi portföyleri için de alabilirler, gün sonunda zaman satış tabloları kanalı ile bunu izleyebiliyorum (Herhangi bir istismar yok). Sinyaller geldikten 20 sn sonra gerçekleşmesi benim kriterim bunu da zaman satış tablolarıyla görebiliyorum. Ögle arası problemini nöbetçi dealer ile hallediyorlar.
Tabi ki bunları yapmak ve yaptırmak için için ciddi miktarda işlem hacmine sahip olmak gerekiyor. Ama son 1.5 aydır bu strateji çalışıyor. Tabi bio mechanical person da halen çalışıyor ama 3 sistemin 1'i artık dealerlarda.