1 haftalık aradan sonra cümleten selamlar..
tatil bitti,kürkçü dükkanına geri döndük :)
Printable View
1 haftalık aradan sonra cümleten selamlar..
tatil bitti,kürkçü dükkanına geri döndük :)
hoşgeldın yavuzhan
nasıl km 0 ladınmı?
Palamut dostum,
Saflığı ifade eden bütün balık isimleri benim tekelim altında. Palamut ismini kullanman için bana telif hakkı ödemeni talep etmek zorundayım.
Köpekbalığı, Ahtapot ve benzerleri için telif hakkına gerek yok.
Ayrıca önceki sayfalardaki yazışmaların kadar yeni isen (gerçekten), git VOB'a sokmayı düşündüğün parayı bir fakire ver. Öyle gideceğine böyle gider, üstüne ayrıca sevap'ta kazanırsın. Burada artık kurtlar kuzuları değil birbirlerini parçalıyor. Son kalan kurt da bacaklarından başlayarak kendini yemeye başlayacak.
sn sazan musaıtsenız onumuzdekı hafta ıçın projeksıyonunuzuda alabılırmıyız
Buyrun sn Okansak.
Grafik Xu100 ve günlük.
A/1 seviyesinde bitmesini beklediğim yükseliş tüm beklentilerimin ötesine geçti. C dalgası içinde olduğumuzu düşünüyorum. Hedef Xu100 bazında 47.700. Bu hedefe ulaşamadan 42.7'nin aşağı geçilmesi düşüşe oynamayı gerektirir.
[URL=http://img39.imageshack.us/i/xu100g.png/][IMG]http://img39.imageshack.us/img39/8823/xu100g.png[/IMG][/URL]
[quote=okansak;138272]hoşgeldın yavuzhan
nasıl km 0 ladınmı?[/quote]
hoşbulduk okan,teşekkürler!
tatilin kötüsü olmazmış :)
[quote=sazan;138273]Palamut dostum,
Saflığı ifade eden bütün balık isimleri benim tekelim altında. Palamut ismini kullanman için bana telif hakkı ödemeni talep etmek zorundayım.
Köpekbalığı, Ahtapot ve benzerleri için telif hakkına gerek yok.
Ayrıca önceki sayfalardaki yazışmaların kadar yeni isen (gerçekten), git VOB'a sokmayı düşündüğün parayı bir fakire ver. Öyle gideceğine böyle gider, üstüne ayrıca sevap'ta kazanırsın. Burada artık kurtlar kuzuları değil birbirlerini parçalıyor. Son kalan kurt da bacaklarından başlayarak kendini yemeye başlayacak.[/quote]
......İşlem konusunda gerçekten yeniyim ilk işlemi yarın yapmaya çalışacağım bi terslik olmazsa vob konusunuda 1.5 aydır takip ediyorum bakalım hayırlısı isme gelince anlaşırız bi şekilde........tuttuğum 3 palamuttan 1 ini versem uyarmı...???
[quote=YAVUZHAN;138271]1 haftalık aradan sonra cümleten selamlar..
tatil bitti,kürkçü dükkanına geri döndük :)[/quote]
......Hoşgeldiniz......
[QUOTE=sazan;138269]Sisteme uyma konusunda son 2 aydır yeni bir aşamadayım.
Bilgi vereyim.
Matriks'de sistemi şifre ile koruma opsiyonu geldikten sonra aracı kurumdaki dealera kurdum. Sonuçta şifre ile korunduğundan sistemi göremiyor. (Bio mechanical person sistemin gizliliğinden dolayı var idi ve hala da var)
Dealer, Sabah sistemi çalıştırıyor. Sistem sinyalleri geldikçe de emri icra ediyor. Kurulu sistem 15 dk'lık. Benim beklentilerim ise benden önce kurumdan sinyale bakıp kendi emirlerini geçirmemeleri, benmkini gerçekleştirdikten sonra kendi portföyleri için de alabilirler, gün sonunda zaman satış tabloları kanalı ile bunu izleyebiliyorum (Herhangi bir istismar yok). Sinyaller geldikten 20 sn sonra gerçekleşmesi benim kriterim bunu da zaman satış tablolarıyla görebiliyorum. Ögle arası problemini nöbetçi dealer ile hallediyorlar.
Tabi ki bunları yapmak ve yaptırmak için için ciddi miktarda işlem hacmine sahip olmak gerekiyor. Ama son 1.5 aydır bu strateji çalışıyor. Tabi bio mechanical person da halen çalışıyor ama 3 sistemin 1'i artık dealerlarda.[/QUOTE]
Aman dikkat !
[COLOR="Blue"][B]SPK Aracılık Faaliyeti ve Aracılık faaliyetine ilişkin esaslar tebliği Seri V-46 Madde 58/k bendine göre “aracı kurum yöneticileri ve merkez dışı örgütleri dahil tüm çalışanları müşterilerden hisse senedi alım satım emri verme, ordino ve diğer belgeleri imzalama, nakit ve menkul kıymet yatırma ve çekme, virman işlemleri yapma gibi geniş yetkiler içeren vekaletname alarak müşteri adına işlem yapamazlar”[/B][/COLOR]
[quote=VOBiX;138279]Aman dikkat !
[COLOR=blue][B]SPK Aracılık Faaliyeti ve Aracılık faaliyetine ilişkin esaslar tebliği Seri V-46 Madde 58/k bendine göre “aracı kurum yöneticileri ve merkez dışı örgütleri dahil tüm çalışanları müşterilerden hisse senedi alım satım emri verme, ordino ve diğer belgeleri imzalama, nakit ve menkul kıymet yatırma ve çekme, virman işlemleri yapma gibi geniş yetkiler içeren vekaletname alarak müşteri adına işlem yapamazlar”[/B][/COLOR][/quote]
Farkındayım. Aracı kurum beni uyardı. Alternatif çözüm :
Sinyali gören dealer, müşteriyi arar ve emir teyidini alır. Telefon görüşmeleri kaydedildiği için sorun olmaz. Ama benim çözümüm daha farklı. Bu da bana özel olsun.
[quote=palamut;138277]......İşlem konusunda gerçekten yeniyim ilk işlemi yarın yapmaya çalışacağım bi terslik olmazsa vob konusunuda 1.5 aydır takip ediyorum bakalım hayırlısı isme gelince anlaşırız bi şekilde........tuttuğum 3 palamuttan 1 ini versem uyarmı...???[/quote]
Peki aylık 1 palamut'a fit olabilirim sanırım. Sana bol kazançlı işlemler dilerim.
Elemtere fiş , kem gözlere şiş. (Bu mini hayır duası için extra 1 hamsi talep ediyorum)
[B]
[U]10 Ağustos Pazartesi [COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar
Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B]
[U] EUR Sentix Yatırımcı Güveni (Ağu) 11:30 -25,8 -31,3 Yüksek [/U]
[B][U]Bazı Bilançolar[/U][/B]
Türk Hava Yolları (THYAO)
[B][U][COLOR="Blue"]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
Türkiye'de Haziran Sanayi Üretimi(TÜİK) (10:00)
Türkiye'de Haziran Cari İşlemler Dengesi($) (17:00)
Türkiye'de Temmuz Hazine Nakit Dengesi (17:30)
[B][U]Cuma IMKB ve VOB kapanışlarda Dow Future[/U]
IMKB:[COLOR="Seagreen"]9281[/COLOR]
VOB: [COLOR="Seagreen"]9276[/COLOR]
Bol Kazançlar..[/B]