-
[quote=selçuklu;138321]o ne abi .. vay anasını .. bu üçgen çalışmasın vazgeçerim elwden .. .. :o:o:o:o:o:o[/quote]
58,350 kırmazda buradan gevşerse o üçgene vereceğimiz isimdir, yukarı kırarsa itki imiş aşağı kırarsa düzeltme imiş denecek de 54 den başlayan harekete kabaca, çevir kazı meselesi, alışırsınız ew ye başlayınca, sök tak .lelele
-
[QUOTE=mozkan;138322]58,350 kırmazda buradan gevşerse o üçgene vereceğimiz isimdir, yukarı kırarsa itki imiş aşağı kırarsa düzeltme imiş denecek de 54 den başlayan harekete kabaca, çevir kazı meselesi, alışırsınız ew ye başlayınca, sök tak .lelele[/QUOTE]
e dalgası bitti abi .. şimdi ralli olması lazım .. sistemde alda zaten .. uzu ndevam .. sat gelirse ew falan dinlemem satarım ama .. ... :D:D:o:o
-
[quote=selçuklu;138323]e dalgası bitti abi .. şimdi ralli olması lazım .. sistemde alda zaten .. uzu ndevam .. sat gelirse ew falan dinlemem satarım ama .. ... :D:D:o:o[/quote]
mobius %30 salsak aşağı nasıl olur didi
matris haber no 1350:..:
-
-
[QUOTE=martoniki;138296]Günaydın, bol kazançlar..
[SIZE=4][B]
ALINTIDIR..[/B][/SIZE]
VİX 20 SEVİYESİ ÖNEMLİ DİRENCİMİZ.
20 AŞAĞI KIRILMAZ İSE BİZİM DEHŞET DİRENCİMİZ OLUR. KIRILIR İSE 58 BİN ENDEKSİ GÖZLERİZ.
ÇİFT TEPE VE MUTLU SON. DEMEDİ DEMEYİN.[/QUOTE]
Alıntıladığınız kişinin biraz destek direnç çalışması lazım. VIX Cuma günü 24,76dan kapandığına göre direnç değil destektir.
-
mbm nerdesin abi . uzun devam ben .. .o:o:o:
-
[QUOTE=mozkan;138320]double combination ending with a triangle pattern ine ait olmasın o üçgen :D[/QUOTE]
Lütfen Türkçe konuşun! küfür mü ediyorsunuz anlaşılmıyor .kom
-
[IMG]http://i28.tinypic.com/10574b5.jpg[/IMG]
selçuklu boşver ewyi
yukarı kırarsa flama
kırmazsa bahtımıza
der geçeriz.
-
kanımca,ögleden sonra , halka arz olacak...
-
yok ben bu ewi sevdim .. sistem alda.. üçgen bitti .. e dalgası bitti .. şimdi ralli zamanı ... garanti .. banko .. alış baskısı var .. :o:o:o.boks..boks.:D:D:D
-
[QUOTE=selçuklu;138327]mbm nerdesin abi . uzun devam ben .. .o:o:o:[/QUOTE]
burdayım...ew yi bitirince sayımlarını yazda bizde faydalanalım....
ha haaaaaa:D:D
-
1dk graf fincan kulp oldu .. ahanda bu boğa iyiymiş ..
[IMG]http://www.beloblog.com/ProJo_Blogs/shenews/08/bigcow.jpg[/IMG]