Benim sistem gene geçici sat sinyali veriyor cuma da bir ara geçici sat vermişti kalıcıya dönmeden sinyal iptal oldu heralde bugün kalıcı sata dönecek 14,15 belli olur.
Printable View
Benim sistem gene geçici sat sinyali veriyor cuma da bir ara geçici sat vermişti kalıcıya dönmeden sinyal iptal oldu heralde bugün kalıcı sata dönecek 14,15 belli olur.
[QUOTE=mbm;138344]kısa zamanı geldi galiba...[/QUOTE]
525 kısa sat geldi.. ewsininde üçgenininde.... :D:D:D:D:D:D .:o :o :o :o :o . ...............
sistemler sat verdi..57300 den
[URL=http://img15.imageshack.us/i/aysegull.jpg/][IMG]http://img15.imageshack.us/img15/4889/aysegull.jpg[/IMG][/URL]
[QUOTE=mozkan;138322]58,350 kırmazda buradan gevşerse o üçgene vereceğimiz isimdir, yukarı kırarsa itki imiş aşağı kırarsa düzeltme imiş denecek de 54 den başlayan harekete kabaca, çevir kazı meselesi, alışırsınız ew ye başlayınca, sök tak .lelele[/QUOTE]
o dediğin üçgendenmiş abi .. teprik ederim .. :o:o:o:o:o:o
[QUOTE=oguzhan;138346]Benim sistem gene geçici sat sinyali veriyor cuma da bir ara geçici sat vermişti kalıcıya dönmeden sinyal iptal oldu heralde bugün kalıcı sata dönecek 14,15 belli olur.[/QUOTE]
Evet nihayet benim sistem sat verdi
[QUOTE=selçuklu;138347]525 kısa sat geldi.. ewsininde üçgenininde.... :D:D:D:D:D:D .:o :o :o :o :o . ...............[/QUOTE]
aynı yerden kısalmışız:):)
[quote=mozkan;138322]58,350 kırmazda buradan gevşerse o üçgene vereceğimiz isimdir, yukarı kırarsa itki imiş aşağı kırarsa düzeltme imiş denecek de 54 den başlayan harekete kabaca, çevir kazı meselesi, alışırsınız ew ye başlayınca, sök tak .lelele[/quote]
dedim ama, :..: her yol roma ew de
[QUOTE=mbm;138351]aynı yerden kısalmışız:):)[/QUOTE]
ver abi küsküyü :D.. bas bas .. :o:o:o:o:o
larossian yok herhalde kocaoğlanda durum nedir acaba?
57400 e kadar tepki çok normaldir..hatta ema lara degen noktadır..ne yeni kısa yeridir..
[QUOTE=MMO;138355]larossian yok herhalde kocaoğlanda durum nedir acaba?[/QUOTE]
sat vermiştir kocaoğlan .. 14:30 barıyla ..
Palamuuuuuuut! Ses ver bakayım. Kova doluyormu ?