-
[quote=selçuklu;290653]tşk abi ... öyle yapayım güzel fikir sağolasın ...
[B]eğer bir dalga itki sayılabiliyorsa .. düzeltmesel tüm alternatfifler sonra gelir .... [/B]+.+..brv
sazan abi .. [COLOR=red].. gurt taburu dolunay analizi[/COLOR] yapabilirmisin abi müsait zamanında ... ühühüüh .. :o:o:o[/quote]
Evet Sazan patron. İsteriz vallaha...nerdeyse 1 belki 1,5 yıl oldu, gözümüz gözüne yüzümüz yüzüne denk gelmedi gurt taburları analizleriynen..hayır yani yoğunluk yorgunluk v.s. anlıyoruz da...bu yıl iki kere uzun tatile çıktığın da gözümden kaçmadı yani:o:o:o
İmza: "Sana ne hüleym" deyimini duymayı kaldırabilecek Aste
-
Gurt taburu analizinde daha evvelleri önemli bilgileri ifşa etmişim.
O yüzden yok size gurt murt analizi.
-
[QUOTE=sazan;290659]Gurt taburu analizinde daha evvelleri önemli bilgileri ifşa etmişim.
O yüzden yok size gurt murt analizi.[/QUOTE]
üğğğğğğ.....üüüüüüüüü:o:o:oüüüüüüüüü: :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
-
[quote=sazan;290659]Gurt taburu analizinde daha evvelleri önemli bilgileri ifşa etmişim.
O yüzden yok size gurt murt analizi.[/quote]
:cool::cool::cool::cool::o:o:o:oüüüüüüüüüüüüingaaaaaaaaaaa
-
[quote=selçuklu;290660]üğğğğğğ.....üüüüüüüüü:o:o:oüüüüüüüüü[/quote]
Dur yapma , üzülme hemen.
Hem VOB'da 82, hem de Xu030 spotta, 81.850 yukarı geçilmediği sürece[U] bence[/U] (EW, Gurt Daburu, Fibo, Gann vsvs açısından) yön aşağı. Daha ne diyim. Bu (eğer varsayımım dogruysa) yitmezmi size. :)
-
[QUOTE=sazan;290664]Dur yapma , üzülme hemen.
Hem VOB'da 82, hem de Xu030 spotta, 81.850 yukarı geçilmediği sürece bence (EW, Gurt Daburu, Fibo, Gann vsvs açısından) yön aşağı. Daha ne diyim. Bu bilgi yitmezmi size. :)[/QUOTE]
yiter sazan abim ... bakma sen astetron patrona ne çok şey istiyor öyle ..gurt taburu falan .. :::::::::::: iyi adam ama astetro patron ...:D:D:D
-
[quote=sazan;290664]Dur yapma , üzülme hemen.
Hem VOB'da 82, hem de Xu030 spotta, 81.850 yukarı geçilmediği sürece[U] bence[/U] (EW, Gurt Daburu, Fibo, Gann vsvs açısından) yön aşağı. Daha ne diyim. Bu bilgi (if correct, eğer dogruysa) yitmezmi size. :)[/quote]
he bana yeter şimdilik..amma konu sadece para olayı değil..ben gurtları özlediydim..üühüh (bknz. imza)..selpatros gibi olaya sadece maddi açıdan bakmıyorum.iyi adam gerçi selpatro ama....össledim gurtları abi..ühühü...gurtlaaarr gurtlarrrrr şimdi gözümde canlandılar...ühühühü
-
[quote=selçuklu;290665]yiter sazan abim ... bakma sen astetron patrona ne çok şey istiyor öyle ..gurt taburu falan .. :::::::::::: iyi adam ama astetro patron ...:D:D:D[/quote]
He. Bende severim onu.
Ama everek tez zamanda. :)))
-
Hem VOB'da 82, hem de Xu030 spotta, 81.850 yukarı geçilmediği sürece[U] bence[/U] (EW, Gurt Daburu, Fibo, Gann vsvs açısından) yön aşağı. Daha ne diyim. Bu (eğer varsayımım dogruysa) yitmezmi size. :)[/quote]
Ha bunu dedikten 10-15 dk sonra, Sazan Classic Long dedi.
Ama sanırım yanılacak. ve Fakat, bununla birlikte, emrine itaat ettim. :(
-
Sazan Sistem Longlarını Manuel müdehale (=Histem) ile kapatır. (81.65'den). Flat hülem.
Ne düşmez naneymissin sen yahu. (Sistem halen Long)
-
[quote=sazan;290864]Sazan Sistem Longlarını Manuel müdehale (=Histem) ile kapatır. (81.65'den). Flat hülem.
Ne düşmez naneymissin sen yahu. (Sistem halen Long)[/quote]
Hakikaten ya..
VOB kurulduğundan beri işlem yaparım ama böyle çıkış ne gördüm ne duydum. Piyasalar beklenti alır, gerçekleşmeyide ALIR :) diye kural değişiyor neredeyse.
Sonuç itibarı ile Ağustos'un 25 inden beri bende halen Long..
Yeni bir Para sayma makinası ve taşıyabilmek içinde kamyonet gerekiyor artık.
Allah short çularında yardımcısı olsun ne diim..!
-
[COLOR=red]Hem VOB'da 82[/COLOR], hem de Xu030 spotta, 81.850 yukarı geçilmediği sürece[U] bence[/U] (EW, Gurt Daburu, Fibo, Gann vsvs açısından) yön aşağı. Daha ne diyim. Bu (eğer varsayımım dogruysa) yitmezmi size. :)[/quote]
Patron, teprik ederim...bugün 15 dk da 81975 en yüksek kapanış...piravo..