-
[QUOTE=obsidyen;420410][IMG]http://img84.imageshack.us/img84/4834/bittimi.png[/IMG]
a=b*0.382...
ganallar bilem almaşık ülenn...:p:p
diggat deyimm..aman deyimm:))):)))[/QUOTE]
Yanilmiyosam bi asagi salinis diosun dimi obsi patron? zaten gunluk rsi cci sismis durundaydi cuma gunu.Uv olarak durum pozitif gorunuyor ama kisa vadede bi gevseme olacak gibi duruyor bence.
-
[IMG]http://img840.imageshack.us/img840/7974/nunui.png[/IMG]
negatif uyumsuzluk..
-
[quote=flexy;420415]Yanilmiyosam bi asagi salinis diosun dimi obsi patron? zaten gunluk rsi cci sismis durundaydi cuma gunu.Uv olarak durum pozitif gorunuyor ama kisa vadede bi gevseme olacak gibi duruyor bence.[/quote]
o gevşeme sırt okşama şeklinde olmaz düşüniyimm flexi abi, aşağı sarkışla ver elini şarkışla olabilüü deyimm...yane
-eğer 75000 lerde durup yataya sararsa 12.12.2012 gibi bi tarih şık olur üçgen bitimine...eger durmaz ise işte o zaman düşünmek bilem istemiimm...:o:o
-
Hoşçakal diyen Yinyang adamı formasyonu olabilirmi acep
[IMG]http://i48.tinypic.com/3502hl1.png[/IMG]
-
Aftttllooooo nerelerdesin..Simge Fıstıkoğlu nu tanıyor olabilir misin hacı
-
Piyasa graşırken halen uv pozitif diyip duruyomuşum :))))))))))
-
[quote=flexy;420441]Piyasa graşırken halen uv pozitif diyip duruyomuşum :))))))))))[/quote]
uzun vade pozitif hacı..onda sıkıntı yok:p
[IMG]http://i48.tinypic.com/2i3xjm.png[/IMG]
-
[IMG]https://pbs.twimg.com/media/A7kAjUfCAAAzES1.jpg[/IMG]
neki bu neki bu neki
-
[quote=seagate;420444][IMG]https://pbs.twimg.com/media/A7kAjUfCAAAzES1.jpg[/IMG]
neki bu neki bu neki[/quote]
Müdür bu buna konuş diyosun memügate:D hacı faizdeki son düşüş TCMB nin dövizi yükseltmek için faizi düşürebilirim haaaa demesi kaynaklı..ayrıca düşük faiz illede bors ayukarı demek olmayabilir...almanya da reel faiz eksi biliyn..diye bir ayu açıklaması yapabilirim..ama 10 dakika sonra long olup bu açıklamaları saçma bulabilirim
-
patron trend sonunumu göstertiyor bu grafik faiz bundan sonra yukarımı trend başlayacak o açıdan neki bu üwwwww
bugun vade günü faizleri 25 daha düşürmüşler ************** 8.25 **************
-
[quote=seagate;420446]patron trend sonunumu göstertiyor bu grafik faiz bundan sonra yukarımı trend başlayacak o açıdan neki bu üwwwww
bugun vade günü faizleri 25 daha düşürmüşler ************** 8.25 **************[/quote]
abi bizde bir nevi faiz lobisi sayılırız..malum vob da teminatlara faiz veriyor:p
-
[quote=Astatin;420448]abi bizde bir nevi faiz lobisi sayılırız..malum vob da teminatlara faiz veriyor:p[/quote]
Bi arada çok düşmüştü verdikleri oran, o zamandan beri hesaplamıyodum ne kadar veriyolar diye :) Şuan oran kaç acaba?
-
[quote=flexy;420450]Bi arada çok düşmüştü verdikleri oran, o zamandan beri hesaplamıyodum ne kadar veriyolar diye :) Şuan oran kaç acaba?[/quote]
abi özetle sorun şu "neden taban olmuyoruz":D
-
geliyoooorrrrr..fırk fırk fırk fırk
-
[quote=Astatin;420452]geliyoooorrrrr..fırk fırk fırk fırk[/quote]
big foot,big finger o goca dombul parmahlar klavye üzerinde geziniyor :D:D
-
[quote=flexy;420453]big foot,big finger o goca dombul parmahlar klavye üzerinde geziniyor :D:D[/quote]
big khusky:D
-
kral jülyenden hadi kıvırın hadi kıvırın parçasını öneriyorum
-
yuuuhhhhhhhhhhhhhh... tazminata bak..bu ne layynnn...
[B]“VEKİLLİĞİ BIRAKIP ANADOLU AJANSI’NDA ÇALIŞMAK İSTEDİM”
[/B]“Anadolu Ajansı'nın özelikle son dönemlerde yaptığı çalışmalar, yüzümüzü ağartacak düzeyde” diyen Arınç, şunları kaydetti:
“Orada 'işten zorla çıkartıldılar, sendikasızlaştırma...' Bütün bunlar konuşuluyor. Ben AA'nın hangi statüde olduğunu bilmezdim. Bana bağlandıktan sonra tanıdım. Meclis'teki muhabirlere, bütün gazetecilere 'ah keşke siz de AA'da çalışsaydınız' diyorum. Onlar da 'amin' diyorlardı.
Bir gün de çıktım Sayın Başbakan'a 'beni bakanlıktan, milletvekilliğinden de alın şu Anadolu Ajansı'nda bir görev verin' dedim. 'Niye?' dedi. Çünkü hiç kimse zorla emekli edilmedi. Herkes dilekçesini verdi ve emekli oldu. Böyle bir emekliliği kim istemez, darısı başına İzzet Çetin (CHP Ankara Milletvekili). Çok sevdiğiniz sendika başkanı Ercan Sadık İpekçi, emekli dilekçesini verdi ve Ekim 2011'de emekli oldu.
[B]MUHABİRE 852 BİN LİRA TAZMİNAT[/B]
Valiler kendi tazminatlarını düşünsün, genel müdürler emekli olunca ne kadar tazminat alacaklarını düşünsünler, milletvekillerinin zaten böyle bir hakkı yok ama Ercan Sadık İpekçi arkadaşımızın bizden aldığı tazminat 620 bin 966 TL. Yetmiyor, sandıktan da 231 bin 643 TL alıyor. Bizdeki pozisyonu muhabir. Toplam 852 bin 609 TL eline para ödendi. 10 kişiye ödediğimiz tazminat 8 milyon 602 bin TL. İsmail Yılmaz, Genel Müdür Danışmanı, toplam tazminatı 982 bin 674 TL.”
-
[quote=Astatin;420456]yuuuhhhhhhhhhhhhhh... tazminata bak..bu ne layynnn...
[B]“VEKİLLİĞİ BIRAKIP ANADOLU AJANSI’NDA ÇALIŞMAK İSTEDİM”[/B]
“Anadolu Ajansı'nın özelikle son dönemlerde yaptığı çalışmalar, yüzümüzü ağartacak düzeyde” diyen Arınç, şunları kaydetti:
“Orada 'işten zorla çıkartıldılar, sendikasızlaştırma...' Bütün bunlar konuşuluyor. Ben AA'nın hangi statüde olduğunu bilmezdim. Bana bağlandıktan sonra tanıdım. Meclis'teki muhabirlere, bütün gazetecilere 'ah keşke siz de AA'da çalışsaydınız' diyorum. Onlar da 'amin' diyorlardı.
Bir gün de çıktım Sayın Başbakan'a 'beni bakanlıktan, milletvekilliğinden de alın şu Anadolu Ajansı'nda bir görev verin' dedim. 'Niye?' dedi. Çünkü hiç kimse zorla emekli edilmedi. Herkes dilekçesini verdi ve emekli oldu. Böyle bir emekliliği kim istemez, darısı başına İzzet Çetin (CHP Ankara Milletvekili). Çok sevdiğiniz sendika başkanı Ercan Sadık İpekçi, emekli dilekçesini verdi ve Ekim 2011'de emekli oldu.
Valiler kendi tazminatlarını düşünsün, genel müdürler emekli olunca ne kadar tazminat alacaklarını düşünsünler, milletvekillerinin zaten böyle bir hakkı yok ama Ercan Sadık İpekçi arkadaşımızın bizden aldığı tazminat 620 bin 966 TL. Yetmiyor, sandıktan da 231 bin 643 TL alıyor. Bizdeki pozisyonu muhabir. Toplam 852 bin 609 TL eline para ödendi. 10 kişiye ödediğimiz tazminat 8 milyon 602 bin TL. İsmail Yılmaz, Genel Müdür Danışmanı, toplam tazminatı 982 bin 674 TL.”[/quote]
:eek::eek::eek: AA'da trader pozisyonu var mıdır?Cidden bu ney laaaynnn..
-
-
Ağır Ağır İneceksin Bu Merdivenlerden
Eteklerinde Ağlayan Bir Sürü Boğa
Ve Bir Zaman Bakacaksın Zirveye Ağlayarak...
Longlar patladı... Teminatlar solmakta
Kızıl Havâları Seyret Ki Akşam Olmakta...
Eğilmiş Arza, Kanar, Muttasıl Kanar Güller
Durur Alev Gibi Dallarda long Pozisyonlar
Teminatlar Mı Yandı? Neden Tırta Benziyor Long Kontratlar?
Bu Bir Lisân-I Hafidir Ki Rûha Dolmakta
:)
Astatin Featured
-
[quote=Astatin;420459]Ağır Ağır İneceksin Bu Merdivenlerden
Eteklerinde Ağlayan Bir Sürü Boğa
Ve Bir Zaman Bakacaksın Zirveye Ağlayarak...
Longlar patladı... Teminatlar solmakta
Eğilmiş Arza, Kanar, Muttasıl Kanar Güller
Durur Alev Gibi Dallarda long Pozisyonlar
Teminatlar Mı Yandı? Neden Tırta Benziyor Long Kontratlar?
Bu Bir Lisân-I Hafidir Ki Rûha Dolmakta
:)
Astatin Featured[/quote]
Ama uzun vade.... .dng.dng
-
[quote=flexy;420460]Ama uzun vade.... .dng.dng[/quote]
grafiktete dedimya hacı:) VOB30 70,000 i aşşa kırmadıkça uzun vadede sorun yok grafik için:::::: amam gelkörpi, 7500 puanda kontratlar buhar oluyor vob da...
-
bu kadar kolay olabilir mi saruman....* kim bilir belki de bazen göründüğü kadar basittir...kıllanıyorumm tabe o ayrı
[IMG]http://i48.tinypic.com/fu2cf4.png[/IMG]
-
[quote=Astatin;420462]bu kadar kolay olabilir mi saruman....* kim bilir belki de bazen göründüğü kadar basittir...kıllanıyorumm tabe o ayrı
[IMG]http://i48.tinypic.com/fu2cf4.png[/IMG][/quote]
Bu grafta bildiğin gözü toprağa bakıyor formasyonu var yani
-
[quote=Astatin;420456]yuuuhhhhhhhhhhhhhh... tazminata bak..bu ne layynnn...
[B]“VEKİLLİĞİ BIRAKIP ANADOLU AJANSI’NDA ÇALIŞMAK İSTEDİM”
[/B]“Anadolu Ajansı'nın özelikle son dönemlerde yaptığı çalışmalar, yüzümüzü ağartacak düzeyde” diyen Arınç, şunları kaydetti:
Valiler kendi tazminatlarını düşünsün, genel müdürler emekli olunca ne kadar tazminat alacaklarını düşünsünler, milletvekillerinin zaten böyle bir hakkı yok ama Ercan Sadık İpekçi arkadaşımızın bizden aldığı tazminat 620 bin 966 TL. Yetmiyor, sandıktan da 231 bin 643 TL alıyor. Bizdeki pozisyonu muhabir. Toplam 852 bin 609 TL eline para ödendi. 10 kişiye ödediğimiz tazminat 8 milyon 602 bin TL. İsmail Yılmaz, Genel Müdür Danışmanı, toplam tazminatı 982 bin 674 TL.”[/quote]
sayısal loto ikramiyesi gibin ustaa...:D
-
[quote=flexy;420463]Bu grafta bildiğin gözü toprağa bakıyor formasyonu var yani[/quote]
da..bu kadar kolay olması kıllandırıyor:D
-
jülyen ibnuru nereye kaçtı ...hehehe..üwwww
-
bastırıyor, kusturuyor, dar alanda dövmeye çalışıyor... manyel mi bunlar ne..du bakalım..rekor hacmin ve zirvenin olduğu 5 kasımın en düşüğü olan 89100 ün altında günlük kapanış çok şık olacak...olursa
-
[quote=Astatin;420469]bastırıyor, kusturuyor, dar alanda dövmeye çalışıyor... manyel mi bunlar ne..du bakalım..rekor hacmin ve zirvenin olduğu 5 kasımın en düşüğü olan 89100 ün altında günlük kapanış çok şık olacak...olursa[/quote]
gulp...yiyorlardı şortları pilavdan pilavdan
-
abiler vob mob hikaye..gerçek hayata dönelim :) süper loto 13 trilyona koşuyor..oynayalım :)... bana çıkarsa forumdan 5 kişiye ubook+ledtv..söz
-
15 dakşkalıkta tobo gösteriyro lebron..demekki düşecek diye rahatlatıyım kendimi :) yok yok şaka değil...bence tobo süsü verilmiş küskü..ama bence..pala ca ne olduğunu göreceğuz
-
gorkuyorum..gurtar bizi opsi
-
-
fıs fıs..bum..**istopcularrrrrrrrr
-
sistem al verdiğinde (89400 barı) flat olsak eyi olacaymış..200 pian ekstradan girdi..üw
-
belli olmuyo patron yaw, eyiki sisteme uymuşum da diyebilirdin..
-
hımmm..opsi ceday ın 93 de nunu layarak düşebilir scenariosu da aklıma gelmiyor değil hani
-
reşort..sonuşçta istopun 75 puan üzerisinden açtık..diye kendimizi avutabilirim
-