30125 flat.. 200 den yarı uzundu..
acele ettik 200 alışı ......
flat izleyecegim biraz...
Printable View
30125 flat.. 200 den yarı uzundu..
flat izleyecegim biraz...
[quote=oğuzt;64133]Sn Samico değerli bir yorumcu gelirse sevinirim
ama haberi varmı bu kampanyadan[/quote]
hisse.net de yasaklı olduğm için mail atamıyorum.atabilen varsa yapıversin..
[QUOTE=mbm;64138]30125 flat.. 200 den yarı uzundu..
flat izleyecegim biraz...[/QUOTE] dediğiğn gibi uyumsuzluk var..birde aps değ. nötr olunca bende flatledim..
[QUOTE=Astatin;64139]hisse.net de yasaklı olduğm için mail atamıyorum.atabilen varsa yapıversin..[/QUOTE]
Son kayıt olan üyemiz hoş geldiniz, samico
gelmişki zati .kom
çıkmam lazım.... ögleden sonra yokum..
30125 yarı uzunu trend yönüne koyup stopu yazdım...
herkese bol kazançlar....
yurtdışına bakıyoruz ama bunlar sistemdeler alda olduktan sonra yukarıya her numarayı çekebilirler...aklımızda olsun...
[QUOTE=abka;64140]dediğiğn gibi uyumsuzluk var..birde aps değ. nötr olunca bende flatledim..[/QUOTE]
trend olunca önceliğim trendde benim..ekran başında olsaydım flat tekrar yerine koy olayına devam ederdimde...
çıkmam lazım...o yüzden yarım uzun sabit kalacak... trendden maximum faydalanmak için...
sat verdiği yere stop yazdım..stoplarsada ne ala....
kolay gelsin......
GÜNLÜK TREND sistem son durum,
[IMG]http://i405.photobucket.com/albums/pp131/mozkanm/GN.png[/IMG]
Long'ların yarısını 30.45'den verdim gitti.
Longların kalan yarısını ise 30.55'de verdim. Flat izliyorum.
[QUOTE=Vob Trader;64101]sabah alım yolladım 28850 den ataonline 15.03 de 100 adet satış yolladı alamadık ordan kıl payı kaçırdım:) 29500 den cover yaptım sonra zaten kısaydım hafta sonu 600 long cover 375 şort cover tam 450 versemmi derken dsi başladı kütürdetmeye ve çekildim bende kenarı. tahminen bugün dışarlarda dolanırım. işlem yapmam burası fecimsi alınır. dsi cover yapıo çünkü. tık dedimi gidio zaten[/QUOTE]
dışarda dolandım geldim. şimdide tv keyfi ekrana bakmamaya devam:)
[QUOTE=abka;64137]tekrar flatim...% 5 yükselişe ragmen neden aps degişimi neredeyse sıfır...[/QUOTE]
-6715 apds cover yapıolar
apds -7300 hızla azalıor
[QUOTE=hexen;64135]30300 üstesine gider eyer dikat edin shorts varsa dikat olsun. 30300 üstesinde gün system long signale olur
30300 üstesi min 31600 potans yapar..
amma asayasında 15 dakk short signale kadar flat(seyans içte trade) en iyi pozyon[/QUOTE]
31600 potansı 31550 oldu..
dax 4296 ya dikkat gerçek coşku başlayabilir, halen short cover aşamasındayız, bence tabi
Herkese merhaba fx2000 programında aralık vade endeks grafiği saatlik seçiyorum ve internetten çek diyorum ama grafikte 21/11 in verileri gelmiyor. Aynı hatayı alan var mı acaba?
imf 19 milyar veririm fazla olmaz demiş..
tavancıbaşı HSBC 37,200 maliyet vade başından bu yana, acilen göreve davet edile :D
alıntı:
[FONT=Times New Roman]Belki daha [B]ciddi insanlar [/B]şu bilgiyi bir yerlere not eder? Derecelendirme kuruluşu Standart and Poor’s, Erdemir’in “durağan2 olan kredi notunu, “negatif” olarak değiştirdi. [B]Erdemir, dövizle borç bulmakta zorlanırsa, bu ülkede hiçbir şirket borç bulamayacaktır.[/B] Hükümet asıl buna çare düşünsün[/FONT]
[QUOTE=enorton;64153]Herkese merhaba fx2000 programında aralık vade endeks grafiği saatlik seçiyorum ve internetten çek diyorum ama grafikte 21/11 in verileri gelmiyor. Aynı hatayı alan var mı acaba?[/QUOTE]
aynı işlemi denedim suan bende bir sorun olusmadı Sn Enorton
Bende sistem ayarları ve baglantı ayarlarında port olarak 443 kullanılıyor bu port lardan kaynaklanabilir diye düşünüyorum
[url]http://www.sankomenkul.com/docs/progs/FX2000/fx2000_baglanti_ayarlari.pdf[/url]
[QUOTE=aras;64154]imf 19 milyar veririm fazla olmaz demiş..[/QUOTE]yeni haber mi,kaynağı ciddi mi..yoksa her zaman ki söylentiler mi...
geldim...
kagıtlar tavan olacak galiba...
işc nin tavanı 3.64... üç kademe kaldı..
devam uzuna
garanın 2.14.....
[QUOTE=mbm;64159]geldim...
kagıtlar tavan olacak galiba...
işc nin tavanı 3.64... üç kademe kaldı..
devam uzuna[/QUOTE]sistem hala al da..ben ise flatimle kaldım..tüh be..
[QUOTE=mbm;64160]garanın 2.14.....[/QUOTE]
garan tavan olmazda isc olur bi açıkçıyı çok yüklü felaket kıstırdılar çünkü
gerçi zaten hiçbir zaman işe yaramadığını biliyordum..ama yinede aklımı çeldiler...bundan sonra ne aps deg. zırvalığı ne de uyumsuzluğa bakacagım..bu uyumsuzluk zırvalığı beni çok çarpıyor yahu..
yalnız yurtdışı fdow uyumsuzluk potasında..saatlik...
yurtdışı gelebilir aşagıda...
şimdi ona bakmanın zamanı değil...
bizimkiler sat verene kadar devam uzuna...
spot cuma al vermişti.. çok güzel hakkını verdi bu alın...
[QUOTE=abka;64164]gerçi zaten hiçbir zaman işe yaramadığını biliyordum..ama yinede aklımı çeldiler...bundan sonra ne aps deg. zırvalığı ne de uyumsuzluğa bakacagım..bu uyumsuzluk zırvalığı beni çok çarpıyor yahu..[/QUOTE]
cevabımda önemli olan trend diye sana özellikle yazmıştım abka....
trenddde pek kımıldamamak lazım... bana bakma sen...
ben yarım sabit.. diğer yarıylada can sıkıntısını gideriyorum....
Dow haftalık grafige göre 8250 devirebilirse ve üstünde kalabilirse bizdede trend orta vadeli grafiklerde gücünü koruyarak devam edebilir aksi taktirde tekrar aşağıya dalga yaşama olasılıgımız var sanki.
systems
5dakk long signalde 15dakk long signalde gün long signalde
31500..31600 yeresine dikat etsin yeni malyets orda realiz gelme normal olr
[QUOTE=abka;64158]yeni haber mi,kaynağı ciddi mi..yoksa her zaman ki söylentiler mi...[/QUOTE]
bugükü hürriyet com tr
fibo kesişimleri ve destek direnç noktalar 24500ü gösteriyor spotta. bakalım neler olacak.
efg kısaları kapattı uzuna döndü maliyeti [B]35,915[/B]
günaydın diyelim
[QUOTE=oğuzt;64157]aynı işlemi denedim suan bende bir sorun olusmadı Sn Enorton
Bende sistem ayarları ve baglantı ayarlarında port olarak 443 kullanılıyor bu port lardan kaynaklanabilir diye düşünüyorum
[url]http://www.sankomenkul.com/docs/progs/FX2000/fx2000_baglanti_ayarlari.pdf[/url][/QUOTE]
Teşekkürler, sadece aralık vade endeks grafiğinde var bu durum. Diğer grafiklerde normal çalışıyor. Nedenini anlamadım...
[B]bu arada sn halojenide tebrik etmek lazım...[/B] dediği yerden teptik..
benim şurdan döner, şuraya kadar gider diye bir yetenegim veya teknik bilgim yok...
bende al verdimi al.sat verdimi sat...
bu sıralar sıkı sıkı sarıldım bu olaya...yüzde 400 le aldım karşılıgını.. bir ayda....
longları 950den verip kısaladık
yukarda söylediğim getirinin en büyük nedenlerinden biride bu dönemde gündüz sisteme ters girmemem...
sistem aldayken kısa yapmamak ve satı beklemek gibi.....alda olunca yeni dipler yerine yeni tepeler yapıyorlar.. ve bunu ne zaman yaptıklarını bilemiyorsun......
aldıgını verdiğin gibi olası kardanda oluyorsun........
söylediklerim kendimle ilgili.. başkasıyla değil..
Dolarda 1,60 desteği çalışcak gibi görünüyor.Kar realizasyonu sonrası açtığım kısalar zarar yazabilir.
Ama sn HEXEN dediği gibi 31550 e gidecekse dolarda (spot)1,60 altında 1,580 potans var.
Yukarıda 1,62 kırarsa bayağı bir potans var.lelele
fdow dediğim gibi saatlik uyumsuzluk ihtimali nedeniyle sakat duruyorda
vadelinin maşllahı var.... o yüzden devam uzuna..
spotta net uyumsuz 15 dakikalıkta..onun düzeltmesini yapıyor.....
Konuyu Toplam 102 Üye okuyor. (51 Kayıtlı üye ve 51 Misafir)
mbm, mgudul, efor, truva, dilemma, abilag, oğuzt, abka, optra, mavi, uufuk, lwarrior, berkedi, Ardasu, thracian, mimar74, follow, özdenil, Malix, aras, sentinus, yorenli, enorton+, QUEEN+, men, pammin, otobus, gingert, maşuk, emrehan, Astatin, bien, oguzhan, yukcel, Nafiz, parderi, bonnie, yavuzblnt, falconettin, türkmen, spreadbetting, ayyu12, daylight, LaNCe, mursevim
yine sustu forum...sayımız hep aynı gibi..100 civarı..
kayıtlı olupta sıfır yazısı olan arkadaşlar var burda
[QUOTE=mbm;64178]Konuyu Toplam 102 Üye okuyor. (51 Kayıtlı üye ve 51 Misafir)
mbm, mgudul, efor, truva, dilemma, abilag, oğuzt, abka, optra, mavi, uufuk, lwarrior, berkedi, Ardasu, thracian, mimar74, follow, özdenil, Malix, aras, sentinus, yorenli, enorton+, QUEEN+, men, pammin, otobus, gingert, maşuk, emrehan, Astatin, bien, oguzhan, yukcel, Nafiz, parderi, bonnie, yavuzblnt, falconettin, türkmen, spreadbetting, ayyu12, daylight, LaNCe, mursevim
yine sustu forum...sayımız hep aynı gibi..100 civarı..
kayıtlı olupta sıfır yazısı olan arkadaşlar var burda[/QUOTE]
birçoğu röntgenci malum yerden:)