[QUOTE=Vob Trader;64179]birçoğu röntgenci malum yerden:)[/QUOTE]
ya röntgenci degilim :D yanıltırım diye yazmıyorum 31375 short yaptım
Printable View
ya röntgenci degilim :D yanıltırım diye yazmıyorum 31375 short yaptım
Al devam ralli var ne diyelim sinyal yok başka kısa yapan macera arar derim
o anlamda söylemedim...
kimse yazmıyor diye söyledim.. bugün ben sıkılmaya başladımda ondan .. :)
yoksa kimin takip etiği belli zaten..
adam burayı bizi begenmez hakaret yagdırır..burdan da hiç ayrılmaz..
altta durur hep..
görüşürüz arkadaşlar..
erken çıkayım bugün..
kendinize iyi bakın.....
[QUOTE=mbm;64183]görüşürüz arkadaşlar..
erken çıkayım bugün..
kendinize iyi bakın.....[/QUOTE]
Gece için fikrinizi alalım gitmeden:)))
sn hexen vadeli 31,600 geçti.
Yeni potans neresi?
Sayın mbm kardeşim,
Ben 69 yaşında sessiz ve hatta sizln gibi de bilgili değilim.Uzun süreden beri de sizi hayranlıkla izliyorum.Sadece sizler gibi değerli kardeşlerimden faydalanmakla iktifa ediyorum.Sevgiler..
nokta atış yapan arkadaşlara ve sistemine uyup trendde oturabilen arkadaşlara tebrikler..güle güle harcayın..cumadan izleyemeyince flat kaldık malesef..güzel bir fırsatı kaçırdık..
sankodan bir babalık daha geldi helalll.brv.brv.brv
ağalık vermekle olur
ayda 50 ytl evet yanlış duymadınız 50 ytl komisyon ödeyen her müşteriye(hisse senedi) derinlikli fx2000 veriolarmış.
.brv.brv.brv
Ooooo, kapanışı yapmaya geldik ama %+10 yapmışınız vob u, maşallah diyelim, e bu kadar yukarı giden fiyatlarda artık uzun kalınmaz heralde, flat bekle gör bakalım yarın ne olacak demezlermi? saygılar.
yazamıyorum pek aradaslar 250puana stop oldum buralardan dönmeli yoksa 33000leri konuşurz
[QUOTE=bull market;64189]Ooooo, kapanışı yapmaya geldik ama %+10 yapmışınız vob u, maşallah diyelim, e bu kadar yukarı giden fiyatlarda artık uzun kalınmaz heralde, flat bekle gör bakalım yarın ne olacak demezlermi? saygılar.[/QUOTE]
Kısada olmaz sat vermeden trend var trendden inmekde var flatlanırsa
31700'den short giydim.Tamamen duygusal..
[QUOTE=QUEEN;64184]Gece için fikrinizi alalım gitmeden:)))[/QUOTE]
vadeli ve spot alda.. yarım uzun girecegim ben...
dow 8100 üzeri oturabilirse çok daha iyi olur uzunlar için...
şu andaki fikrim o... son 15 dakika daha net olurum..
27200 den beri uzunla geldiğimiz için sisteme uyanlar daha rahat..yarın aşagı olsa nolur..
vadeli ve spotta saatlikler bile alda..onu yazmayı unuttuk...
şu an kısa yapıp kazanan şansına kazanır...sata gelmeden
önemli olan trend devamlılıgı...
aşagı trendi şahsım adıma güzel geldik....
şimdi bu yukarı trende yapıştık..
nerden döner ve sat verirse artık.......
[QUOTE=QUEEN;64191]Kısada olmaz sat vermeden trend var trendden inmekde var flatlanırsa[/QUOTE]
Olsun, kendi kendine coştuysa, kendi kendine göçebilir, yatayda kalabilir, her nane olur, bi halt yokken %+10 yapan şeyin ben şeyine.... :) , saygılar.
Yanımdaki hissecilerede satmayın artık diyorum, dingillik olurda yukarı giderse satarsınız, buradan almayında satmayında diyorum, herkes hemfikir benlen:), saygılar.
[QUOTE=bull market;64194]Olsun, kendi kendine coştuysa, kendi kendine göçebilir, yatayda kalabilir, her nane olur, bi halt yokken %+10 yapan şeyin ben şeyine.... :) , saygılar.[/QUOTE]
Ne naneler var cityde duymadınmı bide imf var açıklasın başbakan sistemde sat versin satarız acele giden ecele gidermil şekilde görüldüğü üzere:..:
[quote=Vob Trader;64188]sankodan bir babalık daha geldi helalll.brv.brv.brv
ağalık vermekle olur
ayda 50 ytl evet yanlış duymadınız 50 ytl komisyon ödeyen her müşteriye(hisse senedi) derinlikli fx2000 veriolarmış.
.brv.brv.brv[/quote]
ne yapmak gerekiyor
temsilcimizlemi görüşmeliyiz ?
[QUOTE=ÖZGÜR EFE;64197]ne yapmak gerekiyor
temsilcimizlemi görüşmeliyiz ?[/QUOTE]
evet müşteri temsiilcinizle görüşün yardımcı olcakdır.
Pekala, yuh artık diyorum. IMF ile anlaşsak her halde bu kadar fiyatlanırdı. Flat izlemeye devam.
sistemn sat vermiyor.
Yoksa çoktan satmıştım
[QUOTE=sazan;64199]Pekala, yuh artık diyorum. IMF ile anlaşsak her halde bu kadar fiyatlanırdı. Flat izlemeye devam.[/QUOTE]
Anlaşma açıklansın beklenti biiti hesabı düşeriz o zaman büyük ihtimal
[quote=sazan;64199]Pekala, yuh artık diyorum. IMF ile anlaşsak her halde bu kadar fiyatlanırdı. Flat izlemeye devam.[/quote]
spot 54564 den başlayan düşüş bir double zigzag ile sonlanmış olabilir, teyit 37682 pivotuna temastır.
[QUOTE=otobus;64185]sn hexen vadeli 31,600 geçti.
Yeni potans neresi?[/QUOTE]
pc acık bıraktım asaya gittim sindi geldim otobusum 31600 asayasında short deneme yapcayım... amma üstesinde short tehlike olur.
[QUOTE=hexen;64203]pc acık bıraktım asaya gittim sindi geldim otobusum 31600 asayasında short deneme yapcayım... amma üstesinde short tehlike olur.[/QUOTE]
Teşekkürler cevabın için.
Dolarda 1,590 larda aşağı potans az..kısa rizikolu
DJI future 8200 geçmiyor. Ama burada uzun açmak benim harcım değil.
Ben de flat kalayım bari
Deutsche mi satıyo nedir?
Spota verişler geldi biraz ondan düştük sanırım, saygılar.
Yarına 30550 destek oldu, görülürde aşağıya sarkarsa iş değişmiştir diye bilmeli, ama bugünşük bu ralliyle idare edicez galiba, eğer düşerek kaparsak korkutmadır derim, bunların yarında %+10 yapmayacağı ne malum? saygılar.
imf den 30 milyar kredi gelsin,vob direk tavandır...ne demek istediğimi anlamak isteyenler 2000 kasım ve 2001 mayısı incelesinler..onun için kısa intihardır kanımca..
Spot hemen toplandı 31000 üzerine, bunlar kararlı, bu kadar alımın ardından çok süper bir ralli yapacaklarını tahmin ediyorum, saygılar.
[QUOTE=abka;64208]imf den 30 milyar kredi gelsin,vob direk tavandır..[/QUOTE]
vob tavan, turkıye ekonomısı taban :)
[quote=abka;64208]imf den 30 milyar kredi gelsin,vob direk tavandır...ne demek istediğimi anlamak isteyenler 2000 kasım ve 2001 mayısı incelesinler..onun için kısa intihardır kanımca..[/quote]
Bunların(py'ler)bahane bulmakta üstlerine yoktur,tek amaçları herkesin beklentisinin tersini yapıp herkesi terse getirmektir.O açıdan siz haklısınız ama beklenti bitti veya istediğimiz kadar para vermediler ..vs bahanesi de olabilir.Ben kontrollü ve stoplu kısa gidiyorum..
[QUOTE=teo;64210]vob tavan, turkıye ekonomısı taban :)[/QUOTE]ekonomi yine sürünür..hatta en az 2 yıl..hatta borsa bile eski dipleri test etmiş olabiliyor..ben ilk tepki adına konuşuyorum..
24/11 16:18 *erdoğan: (imf Ile Anlaşma) Nihai Açıklamayı Bizzat Ben Yapacağım-cnn Türk
[quote=mozkan;64152]dax 4296 ya dikkat gerçek coşku başlayabilir, halen short cover aşamasındayız, bence tabi[/quote]
dax 4310, dax hedef 4500;)
Piyasalar kapanınca olumlu çok şey açıklanacak, yarın rallinin kralı olacak görülüyor, saygılar, hatta ne yarın, hafta boyunca sürebilirde, saygılar.
dolarda (özellikle bankalar arsında gözüküyor)mükemmel bir negatif uyumsuzluk var..günlüklerde..hemde 2 li tepe..yani dolar artıkın nakavt...
31650 altında kapanış yapmasında, istedikleri korkutmayı yapabilirler, saygılar.
Bende dolar düşmedi düşmedi kaç gündür, bugün neden düştü diyordum, meğer kulağı kesikler varmış, saygılar.
Korkunun ecele faydası yoktur, şimdi aşağıya korku dakikaları başlattılar kendilerince:) saygılar.