[QUOTE=jani;138686]55 650 YE İNDİLER...burası yarına margin call yiyeceklerin...mecburi satışlarıyla kırılacaktır birazdan....
54 800 ise....yarının rakkamı....[/QUOTE]
janiiiii ne güzel diyosun..yaniiiiiii.lelele
Printable View
[QUOTE=jani;138686]55 650 YE İNDİLER...burası yarına margin call yiyeceklerin...mecburi satışlarıyla kırılacaktır birazdan....
54 800 ise....yarının rakkamı....[/QUOTE]
janiiiii ne güzel diyosun..yaniiiiiii.lelele
hacim patladı...2127...2000 kontrat kapattı...192 000 de...
yarın için satışlar basladı...55 500 deyiz....
Seyyah nerde yaw, şimdi o olsa "bişeyler eksik" derdi :)
[quote=QUEEN;138688]janiiiii ne güzel diyosun..yaniiiiiii.lelele[/quote].
queen...
cepler para dolunca...kafiyeler şen olur...oluk oluk akıyor....soyuyoruz palayı...
[QUOTE=enorton;138690]Seyyah nerde yaw, şimdi o olsa "bişeyler eksik" derdi :)[/QUOTE]
eksik diycek kişi eksik olduğuna göre..herşey tamamdır...göçme time...:::
bugün kapamıyorum...
çünki...
longda margine soktugu slow traderleri yarın...1000 puana yakın eksi açarak...olum oylum oyacaktır...orada bizde oyarız...oya oymak ana satamızdır....
Sn. mbm sizin grafikler dow için ne diyor. Bizde Spotta 56550 kırılması çok önemli oldu diye düşünüyorum, shortlar bakımından
[QUOTE=enorton;138683]Fantom arkadaki resim neresi ?[/QUOTE]
Manhattan köprüsü, New York
EFG ÇIKTI. Yukarıdan sattıklarını aşağıdan aldı..bilginize.. demek ki daha düşmeyecek.
[QUOTE=özdenil;138694]Sn. mbm sizin grafikler dow için ne diyor. Bizde Spotta 56550 kırılması çok önemli oldu diye düşünüyorum, shortlar bakımından[/QUOTE]
ben kısa devam geceye.....
spot ve vadeli net satta kapattı....
dowda günlük uyumsuzluk var aşagı.....
saatlikler bu sıralar pek çalışmadı....
[QUOTE=jani;138693]bugün kapamıyorum...
çünki...
longda margine soktugu slow traderleri yarın...1000 puana yakın eksi açarak...olum oylum oyacaktır...orada bizde oyarız...oya oymak ana satamızdır....[/QUOTE]
bu üslubu ben bi yerden tanıyorum..:..:
[quote=QUEEN;138568]palamut bugün kar ederse sınavı geçer..[/quote]
....Bir uzuna girmedim son anda sıyırdım sınavdan kendime 100 üstünden 110 verdim....sorun yok yola devam.......