-
[QUOTE=QUEEN;138710]jerfin bu sistemin ismi neydi...forumda sinyallerini verbilirsin..çok hoş duruyor..[/QUOTE]
seans içinde grafik koyamam malesef ama sinyal değiştiğinde elimden geldiğince anı anına yazmaya çalışırım kraliçem.. işler yoğunlaştığında her zaman bakamıyorum foruma..:(
-
[quote=jerfin;138698]bu üslubu ben bi yerden tanıyorum..:..:[/quote]
:cool: önce ben farkettim :)
[quote=jani;138703]degerli kardeşlerim...
dün 57 800 den short oldum ve aranızda yazmıya basladım...
forumun bana ugurlu geldi....bugün tamı tamına 2200 puan kardayım...
birden ve aniden...degişik bi uslüple aranıza daldıgım üçün üzgünüm....
sevgilerimle...ve uslubumdan rahatsız olanlar içinde özürlerimle...sadece bi gündü...verdigim rahatsızlık...idare edin gitsin....
kapattı...55 625...hacim ikinci rekora yakın 2 269....
bu sabah...192 000 le basladıgı APS sayısı ise 191 000 e düştü...ekim aynı 5300....
255 000 APS den 191 000 e indi....DELİ GİBİ KAPATIYOR...BİR SEYHLER OLUYOR....[/quote]
bereket versin hoş geldiniz
-
siteye ulaşamadık seansın sonuna doğru.
bakalım yarın devamı gelecekmi satışların ?
saat periyodunda satışta kapandık zira..
dow biz kapanırken 0,86 % kayıptaydı..
cümleten iyi akşamlar !
-
ben geceye uzun kaldım .. hayırlısı artık ..
-
benden başka uzun olan varmı ?? :)..
-
[QUOTE=selçuklu;138716]benden başka uzun olan varmı ?? :)..[/QUOTE]
sisteme olan ihanetini pembeoğlan affetmeyecek...dng:)))
-
[QUOTE=jerfin;138717]sisteme olan ihanetini pembeoğlan affetmeyecek...dng:)))[/QUOTE]
bencede... üüüüüü..
-
Selçuklu dün akşam dow u yamultmamız işe yaramış...:)
-
Nasılsınız vob'cular:)
keyıfler yerındedı ınsallah,
bır hafta bıle olmadı vobdan vazgecelı ama, bır rahatlık bır ferahlık sormayın gıtsın, hayat varmıs yaa,
sadece son sayfayı okudum, sankı hıc bu konusmalara sahıt olmamısım gıbı tuhaf gelıyor yazılanlar, yok aps, yok sıstem, yok dow :)
hay allah
demek uzak kalınca boyle oluyor, ıkı gun bıle olsa.
Yemınım yemındır, bır daha da voba gelmem, sizi de allah kurtarsın derım, elımden ne gelır kı:)
tum arkadaslara bol kazanclar dılemeyı de ıhmal etmeyelım bu arada.
-
vayyy hacım sen bıraktın mı vobu..:confused: zira uzun zamandır görünmüyorsun, bizi geyiklerinden mahrum bırakıyorsun..:..:
-
[quote=selçuklu;138716]benden başka uzun olan varmı ?? :)..[/quote]
malesef ben de
-
beni kurtarırsa saatlik bol görüntüsü kurtarır .. alt bandda kapattı ve boll açılmadı ..
benden başka uzun yoktur tahminim.. bir ihtimal sn . Mozkan long olabilir .. ..
[URL=http://img39.imageshack.us/i/adszxwq.jpg/][IMG]http://img39.imageshack.us/img39/3432/adszxwq.jpg[/IMG][/URL]