[QUOTE=juliano;138723]malesef ben de[/QUOTE]
niye maalesef diyosun abi.. dow artı kapatacak bence .. :):) .. yarın +1000 gap bekliyorum ..
Printable View
[QUOTE=juliano;138723]malesef ben de[/QUOTE]
niye maalesef diyosun abi.. dow artı kapatacak bence .. :):) .. yarın +1000 gap bekliyorum ..
[QUOTE=tuareg;138720]Nasılsınız vob'cular:)
keyıfler yerındedı ınsallah,
bır hafta bıle olmadı vobdan vazgecelı ama, bır rahatlık bır ferahlık sormayın gıtsın, hayat varmıs yaa,
sadece son sayfayı okudum, sankı hıc bu konusmalara sahıt olmamısım gıbı tuhaf gelıyor yazılanlar, yok aps, yok sıstem, yok dow :)
hay allah
demek uzak kalınca boyle oluyor, ıkı gun bıle olsa.
Yemınım yemındır, bır daha da voba gelmem, sizi de allah kurtarsın derım, elımden ne gelır kı:)
tum arkadaslara bol kazanclar dılemeyı de ıhmal etmeyelım bu arada.[/QUOTE]
acıklı konuşma tobreg..ağlatacaksın beni...bak düşüyorz..nerdesin...gel short yapda çıksın endex:..::p
[quote=jerfin;138722]vayyy hacım sen bıraktın mı vobu..:confused: zira uzun zamandır görünmüyorsun, bizi geyiklerinden mahrum bırakıyorsun..:..:[/quote]
soylemesı ayıp sevgılı jerfın, benım sıstem :..: vob ıcın ayırdıggım portfoyun % 30 nu kaybedersen arkana bakmadan kac uzerıne kuruluydu, %30,4 u bukunca sistem:..: otomatık olarak ''ÇIK'' verdı,
valla durum vazıyet budur.
mumkunu yok bır daha gelmem, valla, yok ısrar etme, yemın ettım yaaa, yok yok olmazzz,
MUMKUNU YOK
ben kazanayım py yesın, oyle yağma yok:)
gavura yedırene kadar kendım yerım bee:..:
geceye full short girdik
dow çökermi Wall stretteki adama sorsan o da bilmez peh
sabah ola hayrola
üzmeyin birbirinizi 3 kuruşluk dünya
[quote=QUEEN;138727]acıklı konuşma tobreg..ağlatacaksın beni...bak düşüyorz..nerdesin...gel short yapda çıksın endex:..::p[/quote]
yok be ablam, ne acıklı konusması, valla hayat varmıs, mumkunu yok, ak sakallı dede ruyama gırse yıne gelmem,
ayrıca aranızda gavura parasını yedıren varsa bana eft gecsın, hem parası musumana gıder hem dua sevap alır... alooo, jerfınnn, kıme dıyorummm.kom
[QUOTE=tuareg;138728][COLOR="Red"]soylemesı ayıp sevgılı jerfın, benım sıstem :..: vob ıcın ayırdıggım portfoyun % 30 nu kaybedersen arkana bakmadan kac uzerıne kuruluydu, %30,4 u bukunca sistem:..: [/COLOR]otomatık olarak ''ÇIK'' verdı,
valla durum vazıyet budur.
mumkunu yok bır daha gelmem, valla, yok ısrar etme, yemın ettım yaaa, yok yok olmazzz,
MUMKUNU YOK
ben kazanayım py yesın, oyle yağma yok:)
gavura yedırene kadar kendım yerım bee:..:[/QUOTE]
ohooo bırak %30 kaybı, biz kaç kere sermayeyi sıfırladık..:..: öyle çabuk pes edip kaçmak var mı...dng.dng
Mozkan abi nerdesin ...düzeltme bitti 3. dalga başlayacak .. ralli olacak dimi ??
[quote=selçuklu;138725]niye maalesef diyosun abi.. dow artı kapatacak bence .. :):) .. yarın +1000 gap bekliyorum ..[/quote]
Yarın kesin + yukarı selçuklu kayıtlara geçsin..:o:oBak avatarımı bile değiştirdim..
[quote=selçuklu;138725]niye maalesef diyosun abi.. dow artı kapatacak bence .. :):) .. yarın +1000 gap bekliyorum ..[/quote]
o da bişi mi ben +1500-2000 gap olmazsa ona gap demem üç beş bişiler aldık deriz tabi alırsak.dng
[QUOTE=Larossıan;138733]Yarın kesin + yukarı selçuklu kayıtlara geçsin..:o:oBak avatarımı bile değiştirdim..[/QUOTE]
poz aldınmı abi geceye .. kocaoğlan 15 alda dimi .. flattadir en kötü .. sat vermez benim bildiğim kocaoğlan .. :o :o :o :o :o :o :o
[QUOTE=tuareg;138730]yok be ablam, ne acıklı konusması, valla hayat varmıs, mumkunu yok, ak sakallı dede ruyama gırse yıne gelmem,
ayrıca aranızda gavura parasını yedıren varsa bana eft gecsın, hem parası musumana gıder hem dua sevap alır... alooo, jerfınnn, kıme dıyorummm.kom[/QUOTE]
sende çabuk pes ettin..bak palamut yeni başladı..böyle günde kar etmiş:eek:burda kaybedilen burdan alınır unutma..vob iyiydir....insanlarla uğraşmaktansa bu iş daha iyi geliyor bana..disiplinli ol hatalarından ders al yaparsın tobreg..bildiğin şeyleri bana anlattırma..
geri dön
geri dön
ne olur geri dön...
rınnn...rınnnn:..:
[QUOTE=selçuklu;138732]Mozkan abi nerdesin ...düzeltme bitti 3. dalga başlayacak .. ralli olacak dimi ??[/QUOTE]
EW e elini veren, kolunu kaptırıyor:..: gel yol yakınken vazgeç bu sevdadan selçuklu..:o:o:o:o