-
[quote=selçuklu;138732]Mozkan abi nerdesin ...düzeltme bitti 3. dalga başlayacak .. ralli olacak dimi ??[/quote]
58,350 ilk zirveden düşüşe 1or A dedik, dünkü tepeye de 2orB diyeceğiz el mecbur, bu günkü çalkalama ve panik ise 3orC dir, 54.625 kırılırsa 3 içindeyiz, trend mafiş helva servisi yapsın pembeoğlan, yok C ise olasılık çok, flatından tut üçgenine kadar. en olası olanı ise devasa bir üçgendir bence tabi. şahsen bu olasılıkları seansta çözemediğim için bugün işlem yapmadım.
-
[quote=selçuklu;138716]benden başka uzun olan varmı ?? :)..[/quote]
Var var . Ben yazmıştım eser miktarda LONG kaldım...Kesinlikle kısa deilim.Tam Düşüş için bişeyler eksik :)
-
Queen bayanı ve kraliçesi olarak pammbııkkk gelince full açık büfe service başlıyorum..ilgililere duyurulur..menüyü söylemiyim..canınız çeker..
-
palamuttan korkulur.. demedi demeyin..bi sistemi var..üfff...
-
Ya bu dow a yine böyle verecek verecek gibi yapıyorlar. Bi türlü tam veremiyorlar..Bizim kapanışımızdan 20 puan aşağıda..Kapanışa doğru yine alacaklar. Üste çıkacak.
-
[B]optimize deyip geçmeyin[/B]...geriye dogru yaklaşık 200 işlem[COLOR="Red"] genel egilimi epey gösteriyor...[/COLOR]
30 haziran ve öncesine ait yapılan 200 trade opt dan sonra temmuzda uygulana sistemin karı 8.200 puan 14 işlemdir....
aynı mantıkla 31 temmuzda yapılan opt ların 11 agustosa kadar 11 günlük karı 6.000 dır...
neden yazıyorum..optlar sadece geçmişi göstermez..[B]genel egilimi,GELECEGİ gösterir....[/B]
-
Yorum yok 57275 kısalara devam :)
-
Sisteme displinle uymanın yolunu buldum..Denizde dalma veya koy ziyaretleri gibi aktivitelere bulaşıp saat başı, sistemi emanet ettiğin vatandaşın gönderdiği sms yada maile bakıyosun..veri izlemiyosunççbi handikapı, sistemi emanet ettiğin denyo hiç bir şey atmadıysa, acaba mesaj atmayımı unuttu veya attıda gelmedimi diye bi tel açman gerekiyor..o kadar..2 kontör :)
-
[quote=Astatin;138757]Sisteme displinle uymanın yolunu buldum..Denizde dalma veya koy ziyaretleri gibi aktivitelere bulaşıp saat başı, sistemi emanet ettiğin vatandaşın gönderdiği sms yada maile bakıyosun..veri izlemiyosunççbi handikapı, sistemi emanet ettiğin denyo hiç bir şey atmadıysa, acaba mesaj atmayımı unuttu veya attıda gelmedimi diye bi tel açman gerekiyor..o kadar..2 kontör :)[/quote]
.....süper taktik süper .........
-
[QUOTE=Astatin;138757]Sisteme displinle uymanın yolunu buldum..Denizde dalma veya koy ziyaretleri gibi aktivitelere bulaşıp saat başı, sistemi emanet ettiğin vatandaşın gönderdiği sms yada maile bakıyosun..veri izlemiyosunççbi handikapı, sistemi emanet ettiğin denyo hiç bir şey atmadıysa, acaba mesaj atmayımı unuttu veya attıda gelmedimi diye bi tel açman gerekiyor..o kadar..2 kontör :)[/QUOTE]
asti bana öyle adam lazım..ama borsayla ilgilenmeyen olacak..asgari ücret bile veririm..:)
-
[quote=abka;138755][B]optimize deyip geçmeyin[/B]...geriye dogru yaklaşık 200 işlem[COLOR=red] genel egilimi epey gösteriyor...[/COLOR]
30 haziran ve öncesine ait yapılan 200 trade opt dan sonra temmuzda uygulana sistemin karı 8.200 puan 14 işlemdir....
aynı mantıkla 31 temmuzda yapılan opt ların 11 agustosa kadar 11 günlük karı 6.000 dır...
neden yazıyorum..optlar sadece geçmişi göstermez..[B]genel egilimi,GELECEGİ gösterir....[/B][/quote]
bir çekince ile katılıyorum..bu durum neyi opt ettiğinize bağlı.. :)..misal sisteminiz 3 indikatörün belirli bir değerin altında PU yapması ve peşinden bir başka koşulla (mesela c-l lerin x periyottaki ortalamasının x den küçük bir periyottaki ortalamanın altına inmesi ile) al veriyor olsun...son 4 ayda ana trend yükseliş olduğundan bu sistem süper çalışır..çünkü hemen hemen her PU yükselişle sonlanır..ve fekat ana trend düşüşe döndüğünde bu PU ların hepsi kırılır ve sizlere ömür olur :).....sonuçta iki seçenek var
1) Boğa, ayı takmayan her ortamda geçerli bir sistemimiz olacak
2) Ana trendi önceden kestireceksiniz (misal bu borsa artık yükselir arkadaş veya tamam buraya kadar artık) veya ana trendide size söyleyen bir başka teknik yaklaşımınız olacak...:)
birde sistemi ...et, nasılsa uyamıyorum diye bir seçenek var ama o konumuzun dışında..:) yani SİsTEMİZİN ne olduğu önemli..yani neyi, OPT ettiğiniz
-
[quote=abka;138759]asti bana öyle adam lazım..ama borsayla ilgilenmeyen olacak..asgari ücret bile veririm..:)[/quote]
denyo dediğim bizim kuzen olur..üniversite 2 de..yüksek matematik çalıştırıyorum kerataya...ben ücret fala vermiyorum.. unutursa doğrudan pataklıyorum..:) ama ekimde okulu açılıyo..geçici işci yani :)::::::