Başbakan'ın seçime kadar IMF ile anlaşmıyacağına eminim, açıklama yapacağım demesinden belli, yoksa anlaştık derdi...
Printable View
Başbakan'ın seçime kadar IMF ile anlaşmıyacağına eminim, açıklama yapacağım demesinden belli, yoksa anlaştık derdi...
dolarda 1470 aşşağı kırılırsa son hedef 1.310 olur..tabiki orta vade..
Yarın 33000 garanti de, 34000 ne zaman olur, 35200 potada bence, daha fazlası öbür gün yada ilerleyen günlerde olabilir diyorum, saygılar.
Yok yok, dolardaki rahatlamadan belli, anlaşma varda, boyutu açıklanacak bence, saygılar.
ama anlaşma olmazsa bo-- yedik..yani sonuçta hiçbir şey kesin değil..ayagını yorgana göre uzat..
Beklenti bitmeeez, kımıldamadan durmak lazıııım, yani bence, saygılar.
bugün tüm dünyada ki hareketin büyük kısmının pariteden kaynaklı olması kuvvetle muhtemel..aynı hareketi geçen hafta da yaptılar..biz kapandıktan sonra bir 1,26 üzeri denemesi ertesi gün ve günler hüsran..çok inceleme fırsatım olmadı ancak paritede ki hareketin devamını beklemiyorum ve bir sefer daha 1,28 kırılamazsa dönüşü mükemmel olur ki borsalar açısından pek olumlu olmaz..ayrıca altında cuma günü oluşan hareketede dikkat çekmek istiyorum..borsalar yukarı altında yukarı..birinden biri yalan söylüyor ancak hangisi..şahsi düşüncem endekslerde ki havanın geçici olduğu..ancak 1,28 in yukarı kırılması senaryoyu değiştirir...
Koç tavanda, tüpraş tavana yapışmak üzere, bu durumda silkelemeye gelmemeli, kısa periyodlar aldatıcı olabilir, saygılar.
Paritelerdeki rahatlamada citi nin haberleriyle olduğuna göre, demekki ımf anlaşması bu zamana denk getirilmek için beklenmiş diyorum, zamanlama bakımından ayar çekilmiş diye düşündüm, saygılar.
bull market tam boğa olmuşsun..ama burası gri alandır..hiçbirşey kesin değildir..
Kesin değildir ama spot 31000 den aşağıya düşmedi bile:)
yurtdışının böyle veya artı kapaması yarın için artı açılış ve azda olsa rallinin devamı olur gibi. Ne olursa olsu ralli 2 gün sürer. cumayıda sayacak olursa 2 gün doldu . yurt dışında bir olumsuzluk olmazsa , egerki hacimde artarsa devamı gelebilir diye düşünüyorum.
Böyle günlerde aşağı yukarı 1000 puan saçmalayabiliyorlar, çok gördük, fakat ertesi gün spot ne derse o olmuştur, saygılar.
[QUOTE=abka;64224]ama anlaşma olmazsa bo-- yedik..yani sonuçta hiçbir şey kesin değil..ayagını yorgana göre uzat..[/QUOTE]
RTE hiç tipim değildir ama bu sefer haklı, bankalarada garanti vermiyeceğim diyor, mevduat olarak, uyanmış, asıl garanti verirsen ekonomi çöker öğrenmiş bunu...
Yüksek faizle para toplayan banka milleti çarpar, nasılsa devlet öder diye,IMF ile de anlaşmıyacaktır,seçimden önce...
Bana kalırsa gaplı açılışla bugün rallinin ilk günüydü, yarın en azından ilk seans gaplı açılış ve ikinci seans bir yukarı hareket daha gelir, geçmişe bakın böyle olmuş, ilk gaplı hareketten sonrasını inceleyin, saygılar.
tüpraş tavan 3 günde %40 yapmış..
Kapanışımız 32000 e yakın olursa, yarın sabah 33000 lerin üzerinde açılış, öğlende 34000 ve akşama 35000 rahat olabilir, bu potasiyel var, saatlik bolingerin açılımı ortada, saygılar.
Spot 30500 e gerileseydi bi nebze anlardım, ama tutundu işte, saygılar.
Tipik ayı piyasası rallisi düşeceğiz tekrar bence sistem sat verdiğinde
Endeks 100 ise %+9 un üzerinde artı, daha ne olsun:), saygılar.
15 dakikalığa kadar korku yok bence, 5 ve 10 da biraz satış yedik zaten, maksat belli, saygılar.
citi short stop ve long
bir günaydın da ona
Spot 31101 kapadı, al konumunda yani.
Şimdiden tahminim, 32900 üzerinde açılış şeklinde, aşağısı kurtarmaz:), saygılar.
[QUOTE=abka;64235]tüpraş tavan 3 günde %40 yapmış..[/QUOTE]
siz burda hatırlatmıştınız bende inceledim ve almışdım 10.50 maliyetim var:)
Evet akşama pozları alalım beyler.
Ben uzun, saygılar.
Kapnış 31375 üzeri günlük al oluyor, en azından al tut oluyor, saygılar.
Kimse poz yazmıyor, heralde terse dönüyorsunuz? işiniz çok.
31.75'den Short pozisyon açtım.
dowu şu an ayakta tutan %44 lük artısı ile Citi..sonrasında %12 ile BoA gelio..diğer hisseler 2,86 lık artışa katkı sağlayacak derecede artı diil..
Benden başka açan var mı, merak ediyorum ?
1 sozlesme kısa saatlikteki mum grafikteki + isaretleri hatrına :)
Bunun dısında baktıgım hersey al da duruyor
full kaldıraç short
sansa ihtiyacım var !!!!!!!!!
Full uzun girdim...
geceye uzunları hiç ellemeden devam ederek girdim. yaptığım tek işlem 850 den yarısını flatla 700 den koy yerine işlemiydi. ana maliet 28675.
uzun girdim...hem geceye giriş sistemim,hemde takip ettiğim sistem al da...%10 yükselişten sonra uzunlardan ekstra kar beklemek kolay değil..ama ben burada %20 de gördüm...kısmet!
dolarda kısaya devam (cumadan)
[QUOTE=sazan;64250]Benden başka açan var mı, merak ediyorum ?[/QUOTE]
Ben varım sayın sazan:)31.800 kapanırken..
Sabahki yol haritamız tutmadı.. Hayırlısı bakalım..
[QUOTE=Vob Trader;64254]geceye uzunları hiç ellemeden devam ederek girdim. yaptığım tek işlem 850 den yarısını flatla 700 den koy yerine işlemiydi. ana maliet 28675.[/QUOTE]
Yav sen bugüne Cumadan 28950 kısalarla başlatyıpda, tek işlemle nasıl 28675 den uzun oluyosun akıl ermez tradersın:) ben kısada kalıyom kısada kalıyon terse geliyoruz, uzunda kalıyom uzunda kaldın yarın yine tersemi gelicez:eek:.
kanımca artık ralli başladı..dolardaki olusan negatif,,,,,,,,,,,spotta oluşan poz. uyumsuzluk bunu gösteriyor..3 aylık ralli bekliyorum.dolarda kanımca 1470 i kırıp 1.310 gelir..ama oranın altı artık kanımca yok...bu arada borsa 40.000 lere (imkb-100) e yaklaşmıştır...oradan hisseleri satıp dolar alacagım..