-
[QUOTE=Astatin;138762]denyo dediğim bizim kuzen olur..üniversite 2 de..yüksek matematik çalıştırıyorum kerataya...ben ücret fala vermiyorum.. unutursa doğrudan pataklıyorum..:) ama ekimde okulu açılıyo..geçici işci yani :)::::::[/QUOTE]
bende ögle yemeği,çay,sigara,kontur parası var..hatta sigorta bilem olabilir:)
hatta portfoy her %50 artınca giyim parası bile var:::
-
bende don cansını %1 eksi görüp seviniyorum..yaw biz kapanırken zati buralardaymış :) kim takar dow u ayrı ama %2 falanda düşse iyi motivasyon olur
-
[quote=abka;138763]bende ögle yemeği,çay,sigara,kontur parası var..hatta sigorta bilem olabilir:)
hatta portfoy her %50 artınca giyim parası bile var:::[/quote]
şşşşşşş sil o mesajı sil..piyasayı yükseltme :):::
-
şortcular yine girdi çuvala salla salla vur duvara..şort girmiycem dedim kendime ama girdim..bu dowa smaç çakma zamanı gelmiş..çakıyorruuummm..çaktım..
-
ataonline
Aracı kurumu AtaOnline olan kimse var mıdır?
-
....Herkese iyi geceler .......uyk
-
[quote=onvivo;138767]Aracı kurumu AtaOnline olan kimse var mıdır?[/quote]
benim hesabım var şuan aktif olarak kullanmasamda.
ama online değil atayatırım..
online müşterileri sadece net ve çağrı merkezinden işlem yapabiliyor,acenteyi kullanamıyordu en son.
-
6 agostosta bekledigim trend dönüşümü bu günkü hareket ile pekişmiş oldu önümüzde 16 agostos hedefi var burada bogaların gücü bir kez daha test edilecek 16 agostosta da bogalar direnemezse en yakın fibo zamanı 5 kasımda ki 5 kasıma kadar çok güçlü bir ayı trendi başlamış demektir
-
[quote=tuareg;138746]hocam ac hemen , dönme okeye, bak trende ters okeye donmek:):):)[/quote]
bu el açılırmı ya .dng
yakarım çift jopu yine açmam :::
-
[quote=abdullah yıldız;138770]6 agostosta bekledigim trend dönüşümü bu günkü hareket ile pekişmiş oldu önümüzde 16 agostos hedefi var burada bogaların gücü bir kez daha test edilecek 16 agostosta da bogalar direnemezse en yakın fibo zamanı 5 kasımda ki 5 kasıma kadar çok güçlü bir ayı trendi başlamış demektir[/quote]
yükselişin bittiğini söylemek için bence çok erken.
50 bin altına sarkmalı bence..ama oda bu kontrat için çok zor..
-
[quote=YAVUZHAN;138769]benim hesabım var şuan aktif olarak kullanmasamda.
ama online değil atayatırım..
online müşterileri sadece net ve çağrı merkezinden işlem yapabiliyor,acenteyi kullanamıyordu en son.[/quote]
Ata Online lazım evet Ata Yatırım değil, yok sanırım kimse, teşekkür ederim.
-
[quote=trader38580;138415]bende aynısı bekliyorum açıkcası. bu gece min 9218 in görüleceğini ve o civarlarda kapanacağımızı düşünüyorum.[/quote]
dün geceki tahmin bugün tuttu. min 9216,88 görüldü. bu seviye kırılırsa 9000 civarı potaya girer.