Bugün + kapatırız.. Hadi olum garanti patlat bi haber )
Printable View
Bugün + kapatırız.. Hadi olum garanti patlat bi haber )
[quote=BORSACIOZGUR;138813]Bugün + kapatırız.. Hadi olum garanti patlat bi haber )[/quote]
zor gözüküyor..
[QUOTE=BORSACIOZGUR;138810]Madem verişler tırışkadan değil. niye long oldun :)[/QUOTE]
ben alırım satarım kardeşim
sana hesapmı vercem?
ben sana diyorumki bu vob dün düşmeye başladığında foruma ne yazdın?P
tırışkıdan veriyorlar dedin maşallah tırışka verme 57550den başladı 54650ye kadar tam 3000 puana yakın sürdü
tırışkadan veriyorlarmış
bal gibi verdiler 3000 puan
al sat yapıyoruz 5 dakka sonra short da uyar
tırışkadan alıyorlardır belki bilmiyom.lelele
full short şartlı emirin oldugu 625ten
[quote=Fantom;138815]ben alırım satarım kardeşim
sana hesapmı vercem?
ben sana diyorumki bu vob dün düşmeye başladığında foruma ne yazdın?P
tırışkıdan veriyorlar dedin maşallah tırışka verme 57550den başladı 54650ye kadar tam 3000 puana yakın sürdü
tırışkadan veriyorlarmış
bal gibi verdiler 3000 puan
al sat yapıyoruz 5 dakka sonra short da uyar
tırışkadan alıyorlardır belki bilmiyom.lelele[/quote]
Dün 54650 felan görmedik sen heralde başka borsada oynusun. Ya da rüyanda felan grömüşsündür. dün 1000 puan düştük...bugün tırışkadan veriyorlar dediğimde zaten 1000 puan daha düşmüştük....54750 longlar 54875 den okutuldu.. 54875 flat.. 55500+55475 tekrar long
[QUOTE=Astatin;138757]Sisteme displinle uymanın yolunu buldum..Denizde dalma veya koy ziyaretleri gibi aktivitelere bulaşıp saat başı, sistemi emanet ettiğin vatandaşın gönderdiği sms yada maile bakıyosun..veri izlemiyosunççbi handikapı, sistemi emanet ettiğin denyo hiç bir şey atmadıysa, acaba mesaj atmayımı unuttu veya attıda gelmedimi diye bi tel açman gerekiyor..o kadar..2 kontör :)[/QUOTE]
Sabah sabah benide güldürdünya Allah senide güldürsün
hay kahretmeye!!!!! 900 e pasif satış yapıp kahvaltı almaya gittim..keyifle..döndün baktım bizim pasif pasif diyrlarda kalmış...625 e anca yetiştim..ü[url]www..900[/url] itse şık olcakmış..yorum buraya kadar..sonrası, yorum yok şort devam :)
Dün o kötü habere bu kadar az düştüyse bugün de düşmez hatta toparlar bu dow jones..Numara yapıyorlar )
...Herkese günaydın siteye girişte sorun oldu daha yeni girebildim.......
625e şartlı alıs ve long koymustum
full lönk
[quote=BORSACIOZGUR;138821]Dün o kötü habere bu kadar az düştüyse bugün de düşmez hatta toparlar bu dow jones..Numara yapıyorlar )[/quote]
Hala numara diyorsunya hayret ediyorum Fantomun dediği gibi düşüş konusunda dediklerin burayı okuyan ve pozisyonda ısrar eden bir kişinin zarar etmesine neden olabilir dolayısıyla yazdıklarımıza dikkat edelim lütfen.
54600-300 arasında 3 lü dip olasıdır....